Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ & ΤΑΞΗ ΣΤ’ 2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ & ΤΑΞΗ ΣΤ’ 2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ & ΤΑΞΗ ΣΤ’ 2

3 Να έχω: OΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ και ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ

4 Έχω το δικαίωμα οι γονείς μου ή άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για μένα να με σέβονται και να με νοιάζονται!

5

6 Έχω δικαίωμα να κουβεντιάζω με τους γονείς μου, να με ακούνε και να με καταλαβαίνουν. Να τους βλέπω ακόμα κι αν δεν ζούμε μαζί.

7 Δεν έχει σημασία αν είμαι κορίτσι ή αγόρι, από ποια χώρα έρχομαι, σε ποια φυλή ανήκω, τι γλώσσα μιλάω, ποια είναι η θρησκεία μου, τι δυσκολίες έχω. Έχω Δικαίωμα να με αντιμετωπίζουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά. Κανείς δεν πρέπει να με κάνει να ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι!

8

9 Μπορώ να συζητάω με τους άλλους για ό,τι με αφορά. Οι μεγάλοι πρέπει να με ακούνε και να μου δίνουν σημασία.

10 Αν οι γονείς μου δεν μπορούν να μου προσφέρουν ό,τι χρειάζομαι για να μεγαλώσω, το κράτος πρέπει να τους βοηθάει.

11

12 Όταν αρρωσταίνω, έχω δικαίωμα να με βλέπει ένας γιατρός και να με βοηθά να γίνω καλά. Αν έχω ιδιαίτερες ανάγκες, χρειάζομαι και ειδική φροντίδα.

13 Οι γονείς μου πρέπει να με στέλνουν στο σχολείο. Το σχολείο πρέπει να με βοηθά να μαθαίνω, και να ξεπερνώ τις δυσκολίες μου. Οι δάσκαλοί μου θέλω να κάνουν το μάθημα ενδιαφέρον και ευχάριστο.

14 Η οικογένεια μου, το σπίτι μου, ο χώρος μου, τα πράγματα μου και αυτά που σκέφτομαι και γράφω πρέπει να προστατεύονται από την περιέργεια των άλλων. Όλοι πρέπει να με σέβονται και να μην με προσβάλλουν.

15 Να έχω ελεύθερο χρόνο, να διασκεδάζω, να γελώ, να κάνω παρέα με άλλα παιδιά και να ασχολούμαι με πράγματα που με ενδιαφέρουν.

16

17 Να μαθαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Τα περιοδικά, οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και το ίντερνετ πρέπει να υπολογίζουν τα παιδιά και να μην τα βλάπτουν.

18 Κανείς δεν πρέπει να μου μιλάει άσχημα, να με χτυπά ή να με κακομεταχειρίζεται με άλλο τρόπο. Έχω δικαίωμα να ζητώ βοήθεια και να με προστατεύουν.

19 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ Να μεγαλώνω σαν παιδί, χωρίς να δουλεύω. Δεν πρέπει να με βάζουν να κάνω πράγματα που απαγορεύονται και δεν ταιριάζουν στην ηλικία μου.

20 Οι μαθητές ολοήμερου τμήματος του Δ. Σ. Ανδραβίδας: Δασκάλα του ολοήμερου: Χριστίνα Καπράλου Χαράλαμπος Καπατσούλιας Ροζίτα Μουχαμετάι Σπύρος Παλαιοθόδωρος Γιώργος Μαυροειδής Ανδρέας Καπράλος Μαρία Κυριακοπούλου Αρμάντ Λουλάι Ευγενία Μετούση Αλέξης Σταθόπουλος Άννη Καπατσούλια Χριστίνα Καπράλου Χαράλαμπος Καπατσούλιας Ροζίτα Μουχαμετάι Σπύρος Παλαιοθόδωρος Γιώργος Μαυροειδής Ανδρέας Καπράλος Μαρία Κυριακοπούλου Αρμάντ Λουλάι Ευγενία Μετούση Αλέξης Σταθόπουλος Άννη Καπατσούλια Δήμητρα Μαλλοπούλου

21 ΣΤ’ 2 Δάσκαλος ΣΤ’ 2 της τάξης: ΚΚΚ Κωνσταντίνος Καραβότας ΣΤ’ 2 Οι μαθητές της ΣΤ’ 2 τάξης του Δ. Σ. Ανδραβίδας: Μουσικής Δασκάλα Μουσικής : Βασιλική Ντούκα Οξούζογλου Στυλιανός Παπαγιαννακοπούλου Μαρία-Αικατερίνη Παπανδρέου Κωνσταντίνος Ροδίτη Γεωργία Σχίζας Γεώργιος Σταθοπούλου Δήμητρα-Κωνσταντίνα Σταθόπουλος Αλέξης Τσάκωνα Λουκία Τεμπέλης Παναγιώτης Χαντζής Πέτρος Χριστόπουλος Παναγιώτης Χριστόπουλος Φρειδερίκος Συλαϊδής Σωτήρης Στρατηγάκη Βασιλική Μπαρμπαρή Μυρτώ Μαυρίκος Κωνσταντίνος Οξούζογλου Στυλιανός Παπαγιαννακοπούλου Μαρία-Αικατερίνη Παπανδρέου Κωνσταντίνος Ροδίτη Γεωργία Σχίζας Γεώργιος Σταθοπούλου Δήμητρα-Κωνσταντίνα Σταθόπουλος Αλέξης Τσάκωνα Λουκία Τεμπέλης Παναγιώτης Χαντζής Πέτρος Χριστόπουλος Παναγιώτης Χριστόπουλος Φρειδερίκος Συλαϊδής Σωτήρης Στρατηγάκη Βασιλική Μπαρμπαρή Μυρτώ Μαυρίκος Κωνσταντίνος


Κατέβασμα ppt "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ & ΤΑΞΗ ΣΤ’ 2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google