Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δυνατότητες του Προγράμματος HyperSnap (1/2) Το HyperSnap είναι ένα ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο σύλληψης οθόνης με ποικίλες δυνατότητες,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δυνατότητες του Προγράμματος HyperSnap (1/2) Το HyperSnap είναι ένα ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο σύλληψης οθόνης με ποικίλες δυνατότητες,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Δυνατότητες του Προγράμματος HyperSnap (1/2) Το HyperSnap είναι ένα ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο σύλληψης οθόνης με ποικίλες δυνατότητες, όπως:  Η σύλληψη της εικόνας: μιας πλήρους οθόνης, ενός ενεργού παραθύρου, του περιεχομένου μιας ολόκληρης ιστοσελίδας (ακόμη και όταν αυτή περιλαμβάνει scroll), και μιας οποιασδήποτε καθορισμένης από το χρήστη περιοχής.

3 Δυνατότητες του Προγράμματος HyperSnap (2/2)  Η επεξεργασία κάθε «συλλαμβανόμενης» εικόνας μέσω:  προσθήκης σχημάτων, πλαισίων, βελών κ.λπ.,  προσθήκης και επεξεργασίας κειμένου, και  επιλογής από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων.  Η αποθήκευση, η δημοσίευση και η αποστολή των αποτελεσμάτων του μέσω mail. Περιλαμβάνει ιδιαίτερα αναλυτικές και κατανοητές οδηγίες χρήσης και διατίθεται ως δωρεάν δοκιμή, αλλά όχι δωρεάν και όχι στην ελληνική γλώσσα.

4 Το HyperSnap ως Εργαλείο

5 Εφαρμογές του HyperSnap (1/4) Σύλληψη εικόνας πλήρους οθόνης και επεξεργασία αυτής μέσω προσθήκης πλαισίων, σχημάτων και βελών σε διάφορα χρώματα.

6 Εφαρμογές του HyperSnap (2/4) Σύλληψη εικόνας καθορισμένης περιοχής και επεξεργασία αυτής μέσω αλλαγής χρώματος στο φόντο, προσθήκης πλαισίων, κειμένου,βελών και ζωγραφικής με χρήση διαφόρων χρωμάτων.

7 Εφαρμογές του HyperSnap (3/4) Σύλληψη εικόνας του περιεχομένου μιας ολόκληρης ιστοσελίδας ( ακόμη και όταν αυτή περιλαμβάνει scroll της σελίδας).

8 Εφαρμογές του HyperSnap (4/4) Σύλληψη εικόνας ενός ενεργού παραθύρου και επεξεργασία αυτής μέσω προσθήκης έγχρωμου πλαισίου και επεξεργασμένου κειμένου (επιλογή γραμματοσειράς, μεγέθους, χρώματος, πλάγιας γραφής και υπογράμμισης).

9 Τα Kριτήρια που πληροί το HyperSnap


Κατέβασμα ppt "Δυνατότητες του Προγράμματος HyperSnap (1/2) Το HyperSnap είναι ένα ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο σύλληψης οθόνης με ποικίλες δυνατότητες,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google