Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

GRAFFITI, Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Η εξελικτική πορεία της εργασίας Ανάλυση θέματος σε επιμέρους παραρτήματα. Διαχωρισμός των μαθητών σε 4 ομάδες και επιλογή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "GRAFFITI, Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Η εξελικτική πορεία της εργασίας Ανάλυση θέματος σε επιμέρους παραρτήματα. Διαχωρισμός των μαθητών σε 4 ομάδες και επιλογή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 GRAFFITI, Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

2 Η εξελικτική πορεία της εργασίας Ανάλυση θέματος σε επιμέρους παραρτήματα. Διαχωρισμός των μαθητών σε 4 ομάδες και επιλογή θέματος για κάθε ομάδα Αναζήτηση και αξιολόγηση αξιόπιστων και μη πηγών Συγκέντρωση πληροφοριών, επεξεργασία και καταγραφή τους σε κείμενο

3 Κατανομή των ομάδων Ομάδα 1 η : Ιστορία του graffiti-Προέλευση Βαγενάς Δημήτρης Καριοφύλη Χαρά Λούκας Φίλιππος Νότσικα Χρύσα Σιαμαλέκα Ευτυχία Ομάδα 2 η : Καλλιτέχνες του graffiti-Τέχνη ή Βανδαλισμός Δεμιρτζόγλου Ιωάννα Καρβέλης Νίκος Κασσελούρη Ιωάννα Κοσκινάς Κώστας Μπάλλας Δημήτρης Ομάδα 3 η : Οικονομία & graffiti Βασδέκη Γεωργία Σήτα Βασιλική Συμεωνίδης Άγγελος Ομάδα 4 η : Θεματολογία-Είδη-4 στοιχεία-Νομιμότητα-Νομοθεσία Μέρμηγκα Φωτεινή Μπότσολος Χρήστος Πάνου Χρύσα Παπαδημητρίου Κώστας Πρίντζης Παναγιώτης

4 4 στοιχεια(χιπ-χοπ) Break Dance(χορός) Break Dance(χορός) RAP RAP Djing Djing Graffiti Graffiti

5 Νομοθεσία - νομιμότητα - ''τέχνη ή βανδαλισμός;'' Tα graffiti μπορεί να είναι είτε νόμιμα είτε παράνομα. Tα graffiti μπορεί να είναι είτε νόμιμα είτε παράνομα. Η επιλογή βρίσκεται καθαρά στα χέρια του καλλιτέχνη. Η επιλογή βρίσκεται καθαρά στα χέρια του καλλιτέχνη.

6 Το graffiti στην Ελλάδα E μφανίστηκε γύρω στο 1986 αρχικά με πολύχρωμα σχέδια και μηνύματα πάνω στα βαγόνια του ηλεκτρικού και των τρένων. Δεν αποτελεί έκφραση του περιθωρίου. Ακριβά σπρέϋ ακριβό χόμπι

7 Συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού από τοπικές δημιουργίες καλλιτεχνών Λήψη συνέντευξης από καλλιτέχνη Σύνταξη ερωτηματολογίων και συμπλήρωση τους από πολίτες διαφόρων ηλικιών.

8 Καταγραφή αποτελεσμάτων των ερωτηματολογίων Δημιουργία graffiti και βιντεοσκόπηση της διαδικασίας Συγκέντρωση στατιστικών από τα ερωτηματολόγια.

9 Έχετε δει graffiti στην πόλη μας;

10 Μορφωτικό επίπεδο

11 Ηλικιακή ομάδα

12 Είναι νόμιμο;

13 Γνωρίζετε τι είναι graffiti;

14 Ομορφαίνει το αστικό τοπίο;

15 Είναι μορφή έκφρασης συναισθημάτων των δημιουργών;

16 Θα επιθυμούσα να είχα ένα σε έναν άδειο τοίχο του σπιτιού μου;

17 Οι δημιουργοί του graffiti ακολουθούν κανόνες δεοντολογίας;

18 Είναι βανδαλισμός;

19 Πρέπει να νομιμοποιηθεί;


Κατέβασμα ppt "GRAFFITI, Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Η εξελικτική πορεία της εργασίας Ανάλυση θέματος σε επιμέρους παραρτήματα. Διαχωρισμός των μαθητών σε 4 ομάδες και επιλογή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google