Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Ημέρα του Παιδιού επιλέχθηκε λόγω της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού καθιερώθηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στης 20 Νοεμβρίου 1989. Η συγκεκριμένη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Ημέρα του Παιδιού επιλέχθηκε λόγω της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού καθιερώθηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στης 20 Νοεμβρίου 1989. Η συγκεκριμένη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η Ημέρα του Παιδιού επιλέχθηκε λόγω της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού καθιερώθηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στης 20 Νοεμβρίου 1989. Η συγκεκριμένη σύμβαση έχει επικυρωθεί από όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός όμως τις Η.Π.Α και την Σομαλία. Η Ελλάδα επικύρωσε τη συγκεκριμένη σύμβαση στης 2 Δεκεμβρίου 1992 με τον νόμο 2101.

3 ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ… Δυο μαυράκια αράπικα πολύ τα κοπανούνε και όποιοι τα κοπανήσανε να φυλακιστούνε... Μόνο δουλεία και σκλαβιά παιχνίδι δεν θα δούνε και τη ζωή τους άσχημα και άγρια θα ζούνε... Σκόρπια παιδιά που κλαίγονται και όλο στεναχωριούνται μα τι να κάνουν και αυτά που μια ζωή δεν ζούνε.... Χίλια παιδιά φύγανε από τη δική τους χώρα και ήρθαν στην Ελλάδα μας για μια καινούρια ώρα....

4 Τα πλουσιόπαιδα κοροϊδεύουν τα άστεγα... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ…

5 Περαστικοί τους βοηθάνε

6 Η ανάγκη για φαγητό τον οδήγησε στα σκουπίδια … Και ο περαστικός τον βοήθησε

7 Βοηθώντας ένα άστεγο παιδί…

8 Διψούσε πολύ που δεν τα κατάφερε...

9 Backstage...!!!

10 λ

11 ΄

12 κ

13 ]

14 ΄

15 ΄

16 ΤΕΛΟΣ..!! Τα παιδιά της ομάδας Β : ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΡΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΓΙΑΝΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΑΣΣΑΡΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ


Κατέβασμα ppt "Η Ημέρα του Παιδιού επιλέχθηκε λόγω της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού καθιερώθηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στης 20 Νοεμβρίου 1989. Η συγκεκριμένη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google