Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ <<ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να λύνουμε τα προβλήματα μας ειρηνικά και συζητώντας τα με τους άλλους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ <<ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να λύνουμε τα προβλήματα μας ειρηνικά και συζητώντας τα με τους άλλους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

3 3 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ <<ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να λύνουμε τα προβλήματα μας ειρηνικά και συζητώντας τα με τους άλλους >>

4 Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης ευαισθητοποιήθηκαν και αποφάσισαν να παροτρύνουν τους μαθητές του Σχολείου μας να ΜΙΛΟΥΝ όταν τους ασκούνται πιέσεις κάθε μορφής και αν δεν μπορούν να μιλήσουν τότε…

5 …..ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ >. ΔΗΛΑΔΗ;;;

6 Όλοι οι μαθητές ήθελαν να διαχειρίζονται το «Μυστικούλη». Η τύχη όμως διάλεξε τους τρεις συμμαθητές που θα είναι η ομάδα διαχείρισής του….

7 Ο Παναγιώτης, η Στέλλα και ο Κώστας ……

8 Και ο «Μυστικούλης» άρχισε να γεννιέται. Ένα κλειδωμένο κουτί όπου ο καθένας θα μπορεί ανώνυμα να ρίχνει μικρά χαρτάκια στα οποία θα γράφει ό,τι τον απασχολεί και η ομάδα διαχείρισης κάθε μήνα θα ανοίγει το κουτί και θα προωθεί τα χαρτάκια στη δασκάλα. Έτσι θα μπορεί κρυφά, χωρίς να τον δει κανείς να ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. Αλλά και αυτοί που σκοπεύουν να καταπιέσουν θα ξέρουν ότι πολύ γρήγορα θα μαθευτεί η δράση τους …..

9 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Α & Β ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ά ΤΑΞΗΒ ΤΑΞΗ Η ομάδα ενημέρωσε όλες τις τάξεις του Σχολείου για την ύπαρξη και τη χρησιμότητα του «Μυστικούλη»…….

10 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Γ & Δ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Γ ΤΑΞΗΔ ΤΑΞΗ

11 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΤΑΞΗ

12 Ο «Μυστικούλης» τοποθετήθηκε σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο χώρο του Σχολείου και τώρα όλοι ξέρουν και αγαπούν το νέο του φιλαράκο, τον «Μυστικούλη»…..

13 Η επίλυση των διαφορών μπορεί να γίνεται με τη συζήτηση και μόνο αν αναδείξουμε το πρόβλημα μπορούμε να το λύσουμε……

14 Ο «Μυστικούλης» ακούει τα πάντα και δίνει τη χαρά της συμμετοχής σε όλους. Και που ξέρεις;;;; Ίσως ένα παιχνιδάκι να δώσει τη λύση στο πρόβλημα……


Κατέβασμα ppt "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ <<ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να λύνουμε τα προβλήματα μας ειρηνικά και συζητώντας τα με τους άλλους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google