Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το καλοκαίρι που πέρασε

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το καλοκαίρι που πέρασε"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το καλοκαίρι που πέρασε
Φανή Λαζάρου –Τρανού Ε2 2014 1ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσ/νίκης

2 Ασπροβάλτα Στην Ασπροβάλτα πήγαμε με την θεατρική ομάδα που πηγαίνω για να κάνουμε πρόβες για το φεστιβάλ παιδικού θεάτρου στην Γερμανία που θα γινόταν από τις 24 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου και θα συμμετείχαν 23 κράτη από όλον τον κόσμο.

3 Βράσταμα Χαλκιδικής Τα Βράσταμα είναι ημιορεινό χωριό στην Χαλκιδική. Έχει περίπου 800 κατοίκους με κύριες ασχολίες την: Κτηνοτροφία Μελισσοκομία υλοτομία (παράγονται λάδι, σιτηρά, μέλι και ξυλοκάρβουνα) Και την ελαιοκομία καθώς έχουν δύο ελαιουργεία. Εμείς πήγαμε και μείναμε στο σπίτι μιας φίλης της μαμάς μου που μας το είχε παραχωρήσει.

4 Λίνγκεν Το Λίνγκεν είναι μια κωμόπολη στην Γερμανία όπου υπάρχει ένα πανεπιστήμιο που διδάσκει θέατρο.

5 Λίνγκεν Το φεστιβάλ ήταν πολύ σημαντικό για εμένα γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω παιδιά από όλο τον κόσμο και να συνεργαστώ μαζί τους. Είχε πολύ ενδιαφέρον το κάθε παιδί επειδή ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Τα παιδιά του φεστιβάλ φιλοξενούνταν σε γερμανικές οικογένειες.

6 Λίνγκεν Ο χώρος του φεστιβάλ ήταν τεράστιος, με πολλά και διάφορα περίπτερα.: Ζωγραφική προσώπου Βάψιμο τούφας με κυροπογιά Χαλάρωση (πολυθρόνες πουφ) Παιχνίδια (περίεργα) Κάθε χώρα είχε το δικό της περίπτερο με διάφορα χαρακτηριστικά.

7 Λίνγκεν Υπήρχαν δύο σκηνές. Η μία ήταν σαν τσίρκο και η άλλη ήταν κανονική. Κάθε μέρα πηγαίναμε σε εργαστήρια και παίζαμε θέατρο με παιδιά άλλων χωρών.

8 Επίσκεψη στην Ολλανδία
Επίσκεψη στην Ολλανδία Μια μέρα η γερμανική οικογένεια στην οποία μέναμε η Παναγιώτα και εγώ μας πήγε σε ένα πάρκο νερού στην Ολλανδία, και έτσι η μόνη μέρα που ήταν ελεύθερη ήταν πολύ όμορφη.

9 Κατασκήνωση Η δραστηριότητες ήταν οι: Στίβος περιπέτειας
Αυτό είναι το κατασκηνωτικό πρόγραμμα: Εγερτήριο – Ιστός –Πρωινό –Διευθέτηση –Δραστηριότητα 2 ωρών – Μεσημεριανό –Καντίνα- Ανάπαυση- Εγερτήριο-Κολατσιό-δραστηριότητα μίας ώρας –Βραδινό – Καντίνα – Ψυχαγωγία – Σιωπητήριο Η δραστηριότητες ήταν οι: Στίβος περιπέτειας Νεώσοικος (κανό ιστιοπλοΐα) Γήπεδα Δημιουργικό (χειροτεχνίες) Ελεύθερο (κολύμπι)

10 Κατασκήνωση Στην Χ.Α.Ν.Θ. πέρασα πολύ ωραία. Έπαιξα παιχνίδια, έκανα φίλους, έφαγα πολλά παγωτά, έκανα πολλά μπάνια, χόρεψα και γιόρτασα τα γενέθλιά μου με πολλούς φίλους.

11 Το καλοκαίρι που πέρασε
Φανή Λαζάρου –Τρανού Ε2 2014 1ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσ/νίκης


Κατέβασμα ppt "Το καλοκαίρι που πέρασε"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google