Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την Εκπαίδευση 21-28 Απριλίου 2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την Εκπαίδευση 21-28 Απριλίου 2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την Εκπαίδευση 21-28 Απριλίου 2013

2 Αν….. Αν όλα τα παιδιά της γης είχανε δασκάλους, οι μέρες θα ΄ταν όμορφες γεμάτες ευτυχία. Ο κόσμος θα γινότανε ακόμη πιο σπουδαίος κι ολόκληρη η γη μας θα άλλαζε θαρρώ

3 Αν όλα τα παιδιά της γης είχανε βιβλία ο κόσμος τότε θ΄ άλλαζε σαν όμορφη ιστορία Όλα του κόσμου τα παιδιά ασπράκια και μαυράκια χαρούμενα θα ήτανε διπλά ευτυχισμένα… Αν…..

4 Αν όλοι φανταζόμαστε μια γη ευτυχισμένη σχολειά γεμάτα με παιδιά δασκάλους και βιβλία η αγάπη θα πλημμύριζε όλη την πολιτεία…. Αν…..

5 Αν όλα τα παιδιά της γης είχανε δασκάλους θα ήταν όλα μια χαρά σαν όλους τους άλλους… θα μάθαιναν τα γράμματα, θα μάθαιναν αριθμούς, ποιήματα, τραγούδια κι ότι άλλο χωράει ο νους…. Αν…..

6 Θα σπούδασαν Αγγλία, Γαλλία, Αμερική, θα πήγαιναν να μόρφωναν ολόκληρη τη γη…. Αν…..

7 Αν γίνονταν αλήθεια κάποτε όλα αυτά θα πραγματοποιούνταν τα όνειρα τους έστω και μια φορά….. Αν…..

8 Το ποίημα αυτό γράφτηκε στα πλαίσια των δράσεων της παγκόσμιας εβδομάδας για την εκπαίδευση από τα παιδιά των Στ2΄- Δ1΄ - Στ1΄ του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Θεσσαλονίκης


Κατέβασμα ppt "1 ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την Εκπαίδευση 21-28 Απριλίου 2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google