Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή
Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή με θέμα: ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ΑΡΧΙΚO ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΕΙΦΟΡΙΑ; X ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ (ΝΕΦΟΣ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΑΝΕΜΟΣ, ΝΕΡΟ (ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΡΟΥ) ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΑΙΑΝΘΡΑΚΑΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ; Χ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ; Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ; Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ; ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ; ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΦΥΤΕΥΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ; ΦΥΤΕΥΣΗ! ΟΝΟΜΑ:

2 Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή
Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή με θέμα: ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ΑΡΧΙΚO ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΕΙΦΟΡΙΑ; X ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ (ΝΕΦΟΣ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: αιολική, ηλιακή ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΊΝΑΙ; Πετρέλαιο , γαιάνθρακες ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ; Χ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ; Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ; Μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε θερμική ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ; Την ηλιακή και την μετατρέπουν σε ηλεκτρική. ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ; Την ηλιακή ενέργεια σε θερμική. ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΦΥΤΕΥΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ; Φύτευση. ΟΝΟΜΑ:

3 + Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή
Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή με θέμα: ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ΑΡΧΙΚO ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΕΙΦΟΡΙΑ; + ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ (ΝΕΦΟΣ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ αιολική, ηλιακή……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ; Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ; ηλιακή σε θερμική……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ; ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ; ηλιακή ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΦΥΤΕΥΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ; φύτευση………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ΟΝΟΜΑ: …………………………………………………………………….

4 Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή
Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή με θέμα: ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ΑΡΧΙΚO ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. (δεν γνωρίζω) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΕΙΦΟΡΙΑ; + ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ (ΝΕΦΟΣ) ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ; Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ; ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ο αέρας και το νερό. ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: Μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι το φυσικό αέριο και ο γαιάνθρακας. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ/ΟΧΙ/Δ.Γ ΝΑΙ ΟΧΙ Δ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ; Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ; Ο ηλιακός θερμοσίφωνας μετατρέπει την ηλιακή σε θερμική ενέργεια. ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ; Τα φωτοβολταϊκά συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια και τη μετατρέπουν σε ηλεκτρική. ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ; Την ηλιακή και την μετατρέπουν σε θερμότητα ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΦΥΤΕΥΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ; Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε φύτευση. ΟΝΟΜΑ:


Κατέβασμα ppt "Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google