Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1η Κοινωνική Ιστορία «Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1η Κοινωνική Ιστορία «Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1η Κοινωνική Ιστορία «Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»

2 …………………………………………………………………………….. Με λένε Αλέξανδρο και πηγαίνω στην τετάρτη τάξη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης. Η κυρία μου είναι η κυρία Ευδοξία.

3 …………………………………………………………………………….. Τον τελευταίο καιρό, νιώθω έντονα την ανάγκη να αγκαλιάζω την κυρία μου ακόμα και μέσα στην τάξη. Με αυτό τον τρόπο θέλω να της δείξω την αγάπη μου.

4 …………………………………………………………………………….. Όμως η κυρία μου νιώθει ενοχλημένη απ’ αυτή την συμπεριφορά και δεν θέλει να την αγκαλιάζω.

5 …………………………………………………………………………… Αυτό λοιπόν που θα προσπαθήσω να κάνω είναι το εξής: Μπορώ να περιμένω να χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα και τότε θα πλησιάσω την κυρία μου και θα την ρωτήσω: «κυρία, μπορώ να σας αγκαλιάσω;»

6 …………………………………………………………………………….. Κάποιες φορές μπορεί να πει «Ναι» Αν μου πει «Ναι» θα την αγκαλιάσω.

7 …………………………………………………………………………….. Αν μου πει «όχι» τότε μπορώ να την ρωτήσω: «κυρία, μπορώ να σας πιάσω το χέρι;» Αν μου πει «ναι», θα της πιάσω απλώς το χέρι. Αν μου πει «όχι» τότε θα φύγω.

8 …………………………………………………………………………… Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Με αυτό τον τρόπο η κυρία μου θα είναι ήρεμη και ευχαριστημένη με μένα και εγώ θα είμαι καλός και δεν θα έχω ενοχές.


Κατέβασμα ppt "1η Κοινωνική Ιστορία «Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google