Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΡΕΤΗ

2 Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΑ
ΜΙΣΟΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ,ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ,ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΡΑΣΙ, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ.ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΑΦΡΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ & ΑΡΠΕΣ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

3 ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

4 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ,ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΑ,ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟΙ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ.

5 ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟΙΟ

6 Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΑΝΣΗ ΣΕ ΟΡΘΙΟ ΑΡΓΑΛΕΙΟ.

7 ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ

8 Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΝΑ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΛΑΒΑ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΧΡΟΝΩΝ,ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ.ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ,ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

9 ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Κατέβασμα ppt "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google