Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ένας πωλητής της Coca-Cola γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: «Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες?»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ένας πωλητής της Coca-Cola γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: «Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες?»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ένας πωλητής της Coca-Cola γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: «Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες?» Ο πωλητής εξήγησε:

2 «Όταν πήγα στη Μέση Ανατολή, πίστευα ότι θα έκανα καλές πωλήσεις, καθώς η Coca-Cola δεν είναι πολύ γνωστή εκεί. Αλλά, είχα ένα πρόβλημα. Δεν ήξερα να μιλάω Αραβικά! Έτσι, σχεδίασα να περάσω το μήνυμα μέσω τριών πόστερ.»

3 «Στο πρώτο πόστερ: Ένας άνθρωπος ξαπλωμένος στη ζεστή άμμο της ερήμου... πλήρως εξουθενωμένος, πεσμένος κάτω... Δεύτερο πόστερ: Ο άνθρωπος πίνει Coca-Cola… Τρίτο πόστερ: Ο άνθρωπός μας τώρα, μετά την Coca-Cola είναι πλήρως αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια... Και αυτά τα τρία πόστερ κολλήθηκαν σε όλα τα μέρη…»

4 «Τότε αυτό πρέπει να δούλεψε!!!» είπε ο φίλος. «Όντως, θα έπρεπε!!!» είπε ο πωλητής…

5 "Δεν ήξερες όμως, ότι οι Άραβες διαβάζουν από τα Δεξιά προς τα Αριστερά?!!?"

6  Γέλασες?  Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα!  Πολλά περισσότερα στο…  www.e-cool.gr www.e-cool.gr


Κατέβασμα ppt "Ένας πωλητής της Coca-Cola γυρνάει από την αποστολή του στη Μέση Ανατολή απογοητευμένος. Ένας φίλος τον ρωτάει: «Γιατί δεν είχες επιτυχία με τους Άραβες?»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google