Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Οι μαθητές να κατανοήσουν την έννοια της επικοινωνίας.  Να γνωρίσουν τρόπους και μέσα επικοινωνίας.  Να διακρίνουν την επικοινωνία σε λεκτική και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Οι μαθητές να κατανοήσουν την έννοια της επικοινωνίας.  Να γνωρίσουν τρόπους και μέσα επικοινωνίας.  Να διακρίνουν την επικοινωνία σε λεκτική και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  Οι μαθητές να κατανοήσουν την έννοια της επικοινωνίας.  Να γνωρίσουν τρόπους και μέσα επικοινωνίας.  Να διακρίνουν την επικοινωνία σε λεκτική και μη λεκτική.  Να εξοικειωθούν με εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας.

4  Να αναγνωρίσουν τους φραγμούς και τις συνέπειές τους στην επικοινωνία.

5

6 «Το κολλάζ της επικοινωνίας»

7

8  Με την ομιλία  Με τον προφορικό λόγο  Με τη γλώσσα του σώματος  Με τη νοηματική γλώσσα  Με χειρονομίες  Οδικά σήματα – πινακίδες  Σήματα καπνού

9  Το τηλέφωνο  Τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  Την αλληλογραφία  Την τηλεόραση  Την ομιλία  Το ραδιόφωνο  Την εφημερίδα

10 « Η χώρα των μίμων »

11

12

13  Με τη γλώσσα του σώματος (νοήματα, χειρονομίες, εκφράσεις)  Με τη νοηματική γλώσσα (βασικό μέσο επικοινωνίας των κωφών)

14 « Εμπόδια επικοινωνίας »

15

16

17  Τον πομπό  Τον δέκτη  Το μήνυμα

18  Τα παράσιτα

19 «Πολλές … μικρές καλημέρες»

20

21 «Πείτε το, να το μάθουν»

22

23  Όταν θέλουμε ή νιώθουμε κάτι «πρέπει» να το λέμε.  Μόνο όταν οι άλλοι «ακούσουν» αυτό που λέμε μπορούν να μας ακούσουν ή να μας βοηθήσουν.

24


Κατέβασμα ppt " Οι μαθητές να κατανοήσουν την έννοια της επικοινωνίας.  Να γνωρίσουν τρόπους και μέσα επικοινωνίας.  Να διακρίνουν την επικοινωνία σε λεκτική και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google