Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

2 ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΜΒΑΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ CATWALK. ΕΧΟΥΝ 130 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 12 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ «Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

3 ΤΑ ΕΛΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 1%.

4 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 16-17 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ. ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ.

5 Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.

6 ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΙΔΑ…

7 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CATWALK

8 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CATWALK ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

19 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

20 ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

21 ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

22 ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

23

24 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

25 ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

26

27

28

29 ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

30 ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

31 ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ…

32 ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

33

34 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5,00 ΔΟΛΑΡΙΑ

35 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

36 ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΣΚΥΨΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΟ… ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ!! ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ!! Μετάφραση από τα ισπανικά: Φ.Κ. (21/8/2008)


Κατέβασμα ppt "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google