Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πώς φτάνει το πόσιμο νερό στο σπίτι μας.. νερό φράγματος νερό φράγματος δεξαμενή καθίζησης φίλτρα διήθησης λάσπη προσθήκη χλωρίου αντλιοστάσιο πόλεις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πώς φτάνει το πόσιμο νερό στο σπίτι μας.. νερό φράγματος νερό φράγματος δεξαμενή καθίζησης φίλτρα διήθησης λάσπη προσθήκη χλωρίου αντλιοστάσιο πόλεις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πώς φτάνει το πόσιμο νερό στο σπίτι μας.

2 νερό φράγματος νερό φράγματος δεξαμενή καθίζησης φίλτρα διήθησης λάσπη προσθήκη χλωρίου αντλιοστάσιο πόλεις - σπίτια πόλεις - σπίτια

3 Το νερό στα φράγματα επειδή είναι στάσιμο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως είναι. Μέσα του έχει λάσπη, φυτά, ζώα και μικρόβια τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό πρέπει να περάσει από μια διαδικασία καθαρισμού του πριν να φτάσει στα σπίτια μας, δηλαδή να διυλιστεί.

4 Εδώ το νερό μένει για κάποιο διάστημα ούτως ώστε να καθίσουν οι στερεές ουσίες που έχει και η λάσπη λάσπη νερόφράγματος Νερόχωρίςστερεέςουσίες

5 Δεξαμενή καθίζησης

6 Το νερό περνά μέσα από λεπτά στρώματα άμμου και χαλικιών για την απομάκρυνση και των πιο λεπτών σωματιδίων.

7 Το νερό χλωριώνεται για να εξουδετερωθούν και οι τελευταίοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, αλλά και για να μην αναπτυχθούν άλλοι μέχρι να φτάσει στα σπίτια μας.Χλωρίωσηνερού.

8 Το νερό στο τέλος οδηγείται στις πόλεις και τελικά στα σπίτια μας. Όλα τα στάδια επεξεργασίας και διύλισης του νερού παρακολουθούνται συνεχώς από ηλεκτρονικούς υπολογιστές έτσι ώστε το νερό που φτάνει στα σπίτια να έρχεται ΚΑΘΑΡΟ και ΠΟΣΙΜΟ.


Κατέβασμα ppt "Πώς φτάνει το πόσιμο νερό στο σπίτι μας.. νερό φράγματος νερό φράγματος δεξαμενή καθίζησης φίλτρα διήθησης λάσπη προσθήκη χλωρίου αντλιοστάσιο πόλεις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google