Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Φέτος στο περιβαλλοντικό γελάσαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήταν οι αμάδες που άρεσαν πολύ σε όλους μας. ΑΜΑΔΕΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Φέτος στο περιβαλλοντικό γελάσαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήταν οι αμάδες που άρεσαν πολύ σε όλους μας. ΑΜΑΔΕΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Φέτος στο περιβαλλοντικό γελάσαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήταν οι αμάδες που άρεσαν πολύ σε όλους μας. ΑΜΑΔΕΣ

2 ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΑΔΕΣ Οι αμάδες είναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι σκοποβολής της Ιθάκης που παίζεται από αγόρια και κορίτσια. Οι αμάδες είναι μεγάλες επίπεδες πέτρες τις οποίες τοποθετούσαν τη μια πάνω στην άλλη. Τα παιδιά όριζαν ποιος θα τα φυλάει και χάραζαν έναν κύκλο γύρω από την τσοκαριά. Η τσοκαριά ήταν τενεκεδάκια το ένα πάνω στο άλλο. Οι υπόλοιποι παίκτες χάραζαν μια ευθεία γραμμή κρατώντας καθένα την αμάδα του.

3 Ο καθένας πετά την αμάδα του προσπαθώντας να πλησιάσει τη γραμμή. Όποιος την ρίξει πιο κοντά παίζει πρώτος. Αφού μπουν στη σειρά αρχίζουν να σημαδεύουν τις αμάδες και στη συνέχεια τρέχουν να πάρουν τη δική τους. Ο φύλακας πρέπει να στήσει ξανά τις αμάδες και να κυνηγήσει τα παιδιά.

4 Όποιος παίκτης καταφέρει να πάρει την αμάδα και να γυρίσει πίσω στη γραμμή κερδίζει έναν βαθμό. Στη συνέχεια σημαδεύει ξανά τις αμάδες.

5

6

7 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Η μαθήτρια Σοφία Αλεξανδράτου ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Η μαθήτρια Σοφία Αλεξανδράτου


Κατέβασμα ppt "Φέτος στο περιβαλλοντικό γελάσαμε, διασκεδάσαμε, παίξαμε. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήταν οι αμάδες που άρεσαν πολύ σε όλους μας. ΑΜΑΔΕΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google