Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδηγίες για καλύτερες παρουσιάσεις με το PowerPoint!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδηγίες για καλύτερες παρουσιάσεις με το PowerPoint!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οδηγίες για καλύτερες παρουσιάσεις με το PowerPoint!
Ενδιαφέρουσες συνδέσεις Για να ξεκινήσουμε με … ορεκτικά περί Internet. Ενημέρωση για περισσότερους χρήσιμους συνδέσμους (links) στο WWW περί εκπαίδευσης και όχι μόνο... Εφέ κίνησης στο PowerPoint Έξι συμβουλές για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας! Συμβουλές για καλύτερες παρουσιάσεις ;-) Τέλος προβολής... Οδηγίες: Επιλέξτε κατηγορία για να δείτε τα σχετικά θέματα ή κινηθείτε γραμμικά με τα βέλη. Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαΐου 2006

2 http://etwinning.sch.gr/ Χρήσιμο λογισμικό Εργαλεία για το eTwinning
Για … ορεκτικά: Κλικ στο σύνδεσμο και περιηγηθείτε στoν ελληνικό ιστότοπο eTwinning Για δωρεάν (freeware) προϊόντα λογισμικού: Χρήσιμο λογισμικό Εργαλεία για το eTwinning Από πλευράς Microsoft

3 Πατήστε στους συνδέσμους και «βγείτε» στο Internet.
Χρήσιμα URL Πατήστε στους συνδέσμους και «βγείτε» στο Internet. Πύλες (Portals) e-yliko edra daskalos Οργανισμοί εκπαίδευσης Yπουργείο Παιδείας Παιδαγωγικό Iνστιτούτο Γραφείο ΚτΠ Υπ.Ε.Π.Θ. Κέντρο Εκπ/κής Έρευνας EAITY GU-Net Μηχανές αναζήτησης (Search Engines) Google Yahoo AltaVista All4One Lycos HotBot WebCrawler Search.com Ονομαστικός Κατάλογος Πανεπιστήμια & Ιδρύματα Kαποδιστριακό Π. Aθηνών Παν/μιο Mακεδονίας Aριστοτέλειο Π.Θ Παν/μιο Πατρών Δημοκρίτειο Π. Θράκης Eθν. Mετσόβειο Πολ/νείο ΤΕΙ Αθηνών TEI Πειραιά

4 Συμβουλές Συμβουλές "Το PowerPoint διαθέτει πολλά ωραία σχέδια αλλά θα ήθελα ένα πρότυπο με προσωπικό στυλ." Μάθετε να δημιουργείτε Πρότυπα σχεδίασης 'Κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν στην παρουσίασή μου. Θα χρειαστεί να την επαναλάβω κάποια άλλη φορά...' Δοκιμάστε την Εγγραφή αφήγησης "Πώς θα δώσω την ίδια παρουσίαση σε δύο διαφορετικά ακροατήρια με μικρές διαφορές;" Δημιουργήστε Προσαρμοσμένες προβολές "Η παρουσίασή μου δεν χωρά σε δισκέτα!" Δοκιμάστε τη Συσκευασία και διανομή. "Πώς θα ανοίγει η παρουσίασή μου πάντα σε Προβολή παρουσίασης;" Αποθηκεύστε ως Προβολή του PowerPoint "Ο διευθυντής μου βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης. Πώς θα του δείξω την παρουσίασή μου;" Χρησιμοποιήστε τη Σύσκεψη παρουσιάσεων

5 Εγγραφή αφήγησης Συμβουλές Ορίστε μερικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία της αφήγησης: Ηχογραφήστε την παρουσίασή σας για να την δουν και να την ακούσουν όσοι δεν μπορέσουν να έρθουν. Εάν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τα σχολεία ανάθεσής σας, μπορείτε να στείλετε την παρουσίαση με τη φωνή σας να τους καθοδηγεί. Ιδανική λύση για παρουσιάσεις στο World Wide Web. Για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αφήγηση στις παρουσιάσεις σας, κάντε κλικ εδώ. Η ηχογράφηση φωνής σε παρουσιάσεις του PowerPoint είναι τώρα εύκολη και απλή, και είναι από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε την επικοινωνία στα σχολεία ανάθεσής σας και να μειώσετε τα έξοδα επιμόρφωσης στα πλαίσια της χρηστής διαχείρισης ;-)

6 Εγγραφή αφήγησης Η χρήση της αφήγησης είναι απλή και χωρίς προβλήματα.
Συμβουλές Εγγραφή αφήγησης Για να περιορίσετε το μέγεθος των αρχείων ήχου, δοκιμάστε τα δωρεάν πρόσθετα που διατίθενται για το PowerPoint, από το μενού Εργαλεία.. Η χρήση της αφήγησης είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Ακολουθήστε τα εξής βήματα: Βήμα 1: Ανοίξτε μια παρουσίαση. Βήμα 2: Από το μενού Παρουσίαση, επιλέξτε 'Εγγραφή αφήγησης'. Βήμα 3: Στον επόμενο διάλογο, κάντε κλικ στο 'ΟΚ'. Βήμα 4: Τώρα, απλώς μιλήστε με φυσικό τρόπο και προχωρήστε στην παρουσίασή σας. Βήμα 5: Αφού τελειώσετε, το PowerPoint θα ενσωματώσει την ηχογραφημένη φωνή σας στις διαφάνειες. Όταν η παρουσίασή σας θα προβάλλεται σε Προβολή παρουσίασης, θα ακούγεται η φωνή σας και οι διαφάνειες θα εναλλάσσονται αυτόματα.

7 Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης
Συμβουλές Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης Ε "Το PowerPoint έχει πολλά πρωτότυπα σχέδια αλλά θα ήθελα ένα πρότυπο σχεδίασης που να με αντιπροσωπεύει. Πώς μπορώ να δημιουργήσω κάτι εντελώς δικό μου;" Η απάντηση δεν είναι σύντομη. Πρώτα, δημιουργήστε μια νέα παρουσίαση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με κάποιο πρότυπο σχεδίασης που να έχει περίπου την εμφάνιση που θέλετε, ή ακόμη με μια κενή παρουσίαση και να την εμπλουτίσετε μόνοι σας. A

8 Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης
Συμβουλές Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης Συμβουλή: Όταν δημιουργείτε σχέδια ή αλλάζετε το χρώμα του κειμένου σας, χρησιμοποιήστε συνδυασμούς χρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό (ίσως διαφορετικές ενότητες της παρουσίασής σας έχουν διαφορετικά χρώματα), το κείμενο και τα αντικείμενα θα προσαρμοστούν στο νέο συνδυασμό. Στο μενού Προβολή, επιλέξτε 'Υπόδειγμα' και 'Υπόδειγμα διαφανειών'. Αυτό σας οδηγεί στη διάταξη του υποδείγματος, την οποία θα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να τοποθετήσετε σχέδια, φωτογραφίες, λογότυπα ή ό,τι άλλο θέλετε στο φόντο. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε κουκκίδες, γραμματοσειρές, χρώματα, κλπ. Το αποτέλεσμα θα εμφανίζεται σε κάθε διαφάνεια της παρουσίασης. Διαβάστε τη συνέχεια... Δεν τελειώσαμε ακόμη!

9 Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης
Συμβουλές Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης Τα υποδείγματα καθορίζουν την εμφάνιση της παρουσίασής σας, το φόντο, τις γραμματοσειρές και το κείμενο. Εάν έχετε κείμενο ή γραφικά που επαναλαμβάνονται σε κάθε διαφάνεια (όπως το λογότυπο της σφραγίδας του σχολείου σας), μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο υπόδειγμα για να τα επεξεργάζεστε μονομιάς. Τώρα που δημιουργήσατε το Υπόδειγμα διαφανειών, είναι καιρός να δημιουργήσετε το Υπόδειγμα τίτλων. Στη γραμμή εργαλείων Κοινές εργασίες (εάν δεν τη βρίσκετε, κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε γραμμή και επιλέξτε την), επιλέξτε ‘Νέο υπόδειγμα τίτλων'. Ας σημειωθεί ότι το Υπόδειγμα τίτλων έχει τα στοιχεία σχεδίασης που δημιουργήσατε. Ωστόσο, μπορείτε να τροποποιήσετε όποια στοιχεία θέλετε και να αλλάξετε τελείως την εμφάνιση των τίτλων των διαφανειών σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί 'Κλείσιμο' της γραμμής εργαλείων Υπόδειγμα. Τώρα, διαγράψτε τη διαφάνεια στην παρουσίασή σας. 1 2 3

10 Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης
Συμβουλές Δημιουργία Προτύπου σχεδίασης Μπορείτε να μοιραστείτε τα πρότυπά σας με τους συναδέρφους σας, ώστε να αποτελέσουν τα βασικά πρότυπα για όλες τις παρουσιάσεις της ομάδας των επιμορφούμενων σας. 4 Τέλος, επιλέξτε 'Αποθήκευση' από το μενού Αρχείο και 'Πρότυπο παρουσίασης' από τη λίστα 'Αποθήκευση ως τύπος'. Δώστε ένα όνομα στο πρότυπό σας και αποθηκεύστε το στο φάκελο 'Σχέδια παρουσιάσεων' του φακέλου 'Πρότυπα' του Office. Αυτό ήταν. Τώρα δημιουργήστε μια νέα παρουσίαση. Επιλέξτε την εντολή 'Εφαρμογή προτύπου σχεδίασης' από το μενού Μορφή. Επιλέξτε το δικό σας πρότυπο και είστε έτοιμοι!

11 Συσκευασία και διανομή;
Συμβουλές Συσκευασία και διανομή Μου έρχεται να βάλω τα γέλια, προϊόντα θα πακετάρουμε; Συσκευασία και διανομή; Η Συσκευασία και διανομή μπορεί να συνδυάσει την παρουσίασή σας με συνδεδεμένα αρχεία (π.χ. ταινίες) σε ένα πακέτο το οποίο μπορείτε να στείλετε σε τρίτους. Μπορεί το όνομα να μη λέει τίποτα, το αποτέλεσμα όμως είναι που μετράει. Θέλετε να επισκεφτείτε ένα σχολείο σε άλλη πόλη και ενώ προσπαθείτε να αντιγράψετε την παρουσίαση σε δισκέτα, ανακαλύπτετε ότι δεν χωράει, τι κάνετε; 1. Αφαιρείτε τις εικόνες και την ταινιούλα από την παρουσίαση 2. Αγοράζετε άλλο αποθηκευτικό μέσο μεγαλύτερης χωρητικότητας. 3. Χρησιμοποιείτε τη Συσκευασία και διανομή.

12 Συσκευασία και διανομή
Συμβουλές Συσκευασία και διανομή Η Συσκευασία και διανομή συμπιέζει την παρουσίασή σας μαζί με τους συνδεδεμένους ήχους και ταινίες και τη μεταφέρει σε δισκέτες. Όταν φθάσετε στον προορισμό σας, απλώς εκτελέστε το αρχείο pngsetup.exe και η παρουσίασή σας θα αποκατασταθεί και θα προβληθεί. Για να συσκευάσετε μια παρουσίαση: 1. Ανοίξτε την παρουσίασή σας. 2. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Συσκευασία και διανομή‘ ή ‘Πακέτο για CD’. 3. Ακολουθήστε τις υποδείξεις του Οδηγού. 4. Όταν φθάσετε στον προορισμό σας, διπλοπατήστε το αρχείο pngsetup ή play.

13 Προσαρμοσμένες προβολές
Συμβουλές Προσαρμοσμένες προβολές Ορίστε ποια Προσαρμοσμένη προβολή θα εκτελεστεί σε Προβολή παρουσίασης από το παράθυρο διαλόγου 'Ρυθμίσεις προβολής'. Μπορείτε επίσης με δεξί κλικ στη διάρκεια της προβολής να μεταβείτε σε άλλη Προσαρμοσμένη προβολή. Οι Προσαρμοσμένες προβολές είναι παραλλαγές μιας παρουσίασης, ανάλογα με το ακροατήριο. Επιλέγετε τις διαφάνειες που θέλετε να προβάλετε σε κάθε ακροατήριο και το PowerPoint προβάλλει μόνο αυτές τις διαφάνειες. Πώς θα δημιουργήσετε μια Προσαρμοσμένη προβολή: Βήμα 1: Ανοίξτε την παρουσίασή σας. Βήμα 2: Στο μενού Παρουσίαση, επιλέξτε ‘Προσαρμοσμένες προβολές‘ ή Ρυθμίσεις Βήμα 3: Ονομάστε την προσαρμοσμένη προβολή σας και επιλέξτε τις διαφάνειες που θέλετε. Βήμα 4: Κάντε κλικ στο 'Προβολή'.

14 Συμβουλές Σύσκεψη παρουσιάσεων Η Σύσκεψη παρουσιάσεων σας εξοικονομεί ένα σωρό έξοδα κίνησης, ειδικά όσους εμπλέκονται με σχολεία σε πολλές περιοχές. Ένας συνάδελφος από άλλη πόλη μου ζήτησε να δει την παρουσίασή μου επειγόντως! «Άρη, βλέπεις αυτούς τους αριθμούς; Εδώ νομίζω βρίσκεται το λάθος.» Σας φαίνεται τίποτα παράξενο στην παραπάνω συζήτηση; 1. Τέτοια συζήτηση είναι τεχνικά αδύνατη. 2. Αυτή η πρόταση σίγουρα έχει κάποιο λάθος. 3. Ο ομιλητής και ο Άρης βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές αλλά κοιτάζουν την ίδια παρουσίαση ταυτόχρονα.

15 Συμβουλές Σύσκεψη παρουσιάσεων Η Σύσκεψη παρουσιάσεων λειτουργεί και στο Internet! Μπορείτε να συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας μέσω Internet. Η Σύσκεψη παρουσιάσεων σας δίνει τη δυνατότητα παρουσίασης μέσω Internet ή μέσω του τοπικού σας δικτύου σε ανθρώπους που βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Σκεφτείτε πόσο χρόνο και χρήμα μπορείτε να εξοικονομήσετε από μετακινήσεις, δικές σας και των συναδέλφων σας! Για να κάνετε Σύσκεψη παρουσιάσεων: 1. Ανοίξτε την παρουσίασή σας. 2. Από το μενού Εργαλεία, επιλέξτε 'Σύσκεψη παρουσιάσεων' ή Ηλεκτρονική Συνεργασία και ακολουθήστε τις υποδείξεις του Οδηγού.

16 Αποθήκευση ως Προβολή του PowerPoint
Συμβουλές Αποθήκευση ως Προβολή του PowerPoint Συμβουλή: Μπορείτε να στείλετε αρχείο αποθηκευμένο ως Προβολή PowerPoint με . Στη συνέχεια, ο παραλήπτης μπορεί να δει την Προβολή της παρουσίασης κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο. "Θέλω να στείλω μια παρουσίαση σε συναδέλφους, που όμως μπερδεύονται όταν ανοίγει σε Προβολή διαφανειών και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να δουν πώς έφτιαξα αυτά τα πρωτότυπα εφέ. " Μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο, έχω νευρικότητα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πατήσω ένα κουμπί και να ξεκινήσω." Πώς θα γίνει αυτό; Παρακολουθείτε καθώς ανοίγουν την παρουσίασή σας. Βεβαιωθείτε ότι μεταβαίνουν αμέσως σε Προβολή παρουσίασης. 2. Δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα αυτά που θέλουμε Αποθηκεύστε την παρουσίαση ως Προβολή του PowerPoint.

17 Αποθήκευση ως Προβολή του PowerPoint
Συμβουλές Αποθήκευση ως Προβολή του PowerPoint Συμβουλή: Μπορείτε να δημιουργήσετε συντόμευση του αρχείου σας στην Επιφάνεια εργασίας των Windows. Με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται να θυμάστε πού αποθηκεύσατε την παρουσίασή σας. Αποθηκεύοντας την παρουσίαση ως Προβολή του PowerPoint, το PowerPoint θα την ανοίγει πάντα απευθείας σε Προβολή παρουσίασης. Για να αποθηκεύσετε ως Προβολή του PowerPoint: 1. Ανοίξτε την παρουσίασή σας. 2. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Αποθήκευση ως'. 3. Στη λίστα 'Αποθήκευση ως τύπος', επιλέξτε 'Προβολή του PowerPoint'. 4. Έτσι, όταν κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο στα Windows, θα ανοίξει αυτόματα σε Προβολή παρουσίασης.

18 Κίνηση Εφέ κίνησης Στην ενότητα αυτή θα βρείτε συμβουλές για τη δημιουργία εφέ κίνησης με το PowerPoint. Ε "Σε μια παρουσίαση συναδέλφου, είδα ένα πρωτότυπο εφέ. Ήταν ένα αεροπλανάκι που πετούσε. Πώς μπορώ να φτιάχνω κι εγώ τέτοια εφέ;" Δοκιμάστε το εξής: Επιλέξτε μια εικόνα, ένα clip art ή ένα άλλο αντικείμενο. Σύρατε το προς τη γκρίζα περιοχή έξω από τη διαφάνειά σας. A

19 Κίνηση Εφέ κίνησης Συμβουλή: Εντυπωσιακή θα ήταν η χρήση της εντολής 'Προσαρμογή κίνησης' από το μενού Παρουσίαση. Με το αντικείμενο επιλεγμένο, επιλέξτε την εντολή 'Προσαρμογή κίνησης' από το μενού Παρουσίαση και στη συνέχεια επιλέξτε κάποιο από τα πολλά εφέ. Για να δείτε το αποτέλεσμα, επιλέξτε 'Προεπισκόπηση κίνησης' από το μενού Παρουσίαση.

20 Γραφικά του Web Κίνηση Έχετε σίγουρα δει πρωτότυπα εφέ κίνησης σε σελίδες του Web που τραβούν την προσοχή σας. Ίσως αναρωτιέστε πόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθούν. Κι όμως, δεν θέλει και τόση σοφία! Μάλλον ξέρετε ήδη πώς να δημιουργείτε επιγραφές! Φυσικά, με το εργαλείο που έχετε στα χέρια σας: Το PowerPoint. Οι επιγραφές του Web είναι μικρά γραφικά που βλέπετε στις σελίδες του World Wide Web. 1. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Δημιουργία'. Στην καρτέλα ’Ιστοσελίδες', ανοίξτε ένα δείγμα επιγραφής. Μπορείτε να ανοίξετε και μια υπάρχουσα παρουσίαση. 2. Όταν ολοκληρώσετε την παρουσίασή σας, επιλέξτε 'Αποθήκευση ως HTML' από το μενού Αρχείο. 3. Ακολουθήστε τις συμβουλές του Οδηγού. Όταν σας ρωτήσει τη μορφή του αρχείου εξαγωγής, επιλέξτε ’Κίνηση του PowerPoint'. 4. Αυτό ήταν. Όταν οι χρήστες επισκέπτονται τη σελίδα σας, θα βλέπουν την επιγραφή του Web και θα θαυμάζουν τις ικανότητές σας.

21 Περισσότερα εφέ κίνησης
Κίνηση Περισσότερα εφέ κίνησης Σπιράλ Περιστροφή Ζουμ Από το κέντρο της οθόνης Ελαφρώς προς τα μέσα Ελαφρώς προς τα έξω Προς τα έξω Προς τα μέσα Προς το κέντρο της οθόνης Τράβηγμα Από αριστερά Από δεξιά Από επάνω Από κάτω Κατά μήκος Κι άλλα εφέ κίνησης που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου σας και θα μεταδώσουν αποτελεσματικά το μήνυμά σας.

22 Σπιράλ Σπιράλ Αυτό είναι το εφέ Κίνηση
Χρησιμοποιήστε το εφέ Σπιράλ για να παρουσιάσετε ένα καινούργιο θέμα ή μια λύση. Αυτό είναι το εφέ Σπιράλ

23 π ε ρ ι σ τ ρ ο φ ή π ε ρ ι σ τ ρ ο φ ή ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ Γ Ρ Α Μ Μ Α
Κίνηση Περιστροφή π ε ρ ι σ τ ρ ο φ ή π ε ρ ι σ τ ρ ο φ ή Χρησιμοποιήστε το εφέ Ελεύθερη περιστροφή για να προσθέσετε ενδιαφέρον και πρωτοτυπία. κατά κατά ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ Ή κατά Ή κατά Γ Ρ Α Μ Μ Α Γ Ρ Α Μ Μ Α

24 ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΞΩ Ζουμ Α π ό τ ο κ έ ν τ ρ ο Α π ό τ ο κ έ ν τ ρ ο
Κίνηση Ζουμ Χρησιμοποιήστε το εφέ Ζουμ από το κέντρο της οθόνης για να κάνετε μια αποκάλυψη. Χρησιμοποιήστε το εφέ Ζουμ προς το κέντρο της οθόνης για να δώσετε έμφαση σε κάτι. ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΞΩ Α π ό τ ο κ έ ν τ ρ ο Α π ό τ ο κ έ ν τ ρ ο

25 Τράβηγμα από κάτω έ σ ο δ α μ ή ν α ς Κίνηση
Χρησιμοποιήστε κάποιο από τα εφέ Τράβηγμα για οπτική σύγκριση δεδομένων. έ σ ο δ α μ ή ν α ς

26 Ικανότητες επικοινωνίας:
Παρουσιάσεις Ικανότητες επικοινωνίας: συμβουλές από τη Dale Carnegie Training® Η ικανότητα επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας στο σημερινό ευμετάβλητο χώρο εργασίας μας. Καθημερινά, οι ικανότητές σας αποδεικνύονται πολύτιμες, όταν: Συμμετέχετε σε ομαδικές ενέργειες Δίνετε κίνητρα σε ομάδες και άτομα Πείθετε τους άλλους να αναλάβουν δράση Ανακοινώνετε άσχημες ειδήσεις Διευκολύνετε συσκέψεις Συνεργάζεστε με συναδέλφους και μαθητές Επιδιώκετε πολλούς άλλους στόχους

27 Οδηγίες για καλύτερες παρουσιάσεις
Παρουσιάσεις Οδηγίες για καλύτερες παρουσιάσεις "Πολλοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι γεννιούνται με ικανότητες επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα, ο καθένας μπορεί να μάθει κάποια μυστικά. Με την εξάσκηση και την αποδοχή κριτικής, ακόμη και το πιο ντροπαλό άτομο μπορεί να δώσει την εντύπωση επαγγελματία". Οι αρχές για επιτυχημένες παρουσιάσεις είναι 4 ενώ μερικές από τις συμβουλές οι εξής: Υιοθετήστε θετική στάση Σχεδίασε, Ετοιμάσου, Εξασκήσου και Παρουσίασε Τεκμηριώστε με γλαφυρότητα Υιοθετήστε τον αέρα επαγγελματία στις παρουσιάσεις σας Μείνετε στα ουσιώδη Αφήστε μια θετική πρώτη εντύπωση Κρατάτε αμείωτη την προσοχή του ακροατηρίου Κλείστε την παρουσίασή σας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις

28 Λοιπόν πως σας φάνηκε;-)
Πείτε μου τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο project. Στείλτε μας τις απόψεις σας στη διεύθυνση: Η παρουσίαση αυτή προσαρμόστηκε από τον Άρη Λούβρη, Υπεύθ. Διάχυσης ΕΥΥ της δράσης eTwinning.


Κατέβασμα ppt "Οδηγίες για καλύτερες παρουσιάσεις με το PowerPoint!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google