Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση 2000-2006 V4.37.3.0 Έναρξη ► Έναρξη ►

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση 2000-2006 V4.37.3.0 Έναρξη ► Έναρξη ►"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση 2000-2006 V4.37.3.0 Έναρξη ► Έναρξη ►

2  Μεταφορά δεδομένων από έντυπα Ε3 και Φ1  Αυτόματη υποβολή Απογραφικού Δελτίου Περαίωσης μέσω Internet  Εκτύπωση Απογραφικού Δελτίου και Εκκαθαριστικού Σημειώματος Περαίωσης σε λευκό χαρτί μεγέθους Α4  Αυτόματος υπολογισμός δόσεων και εκτύπωση αναλυτικού δοσολογίου  Πλήρης κάλυψη όλων των κατηγοριών βιβλίων του Κ.Β.Σ.  Αυτόματος υπολογισμός: μ/σ Σ.Κ.Κ., συντελεστών φόρου & προσαύξησης για παραβάσεις Κ.Β.Σ., μεταφερόμενης ζημίας από χρήση σε χρήση κλπ  Ευρετήριο όλων των ΜΣΚΚ  Ενσωμάτωση αναλυτικών οδηγιών, νόμων και σχετικών αποφάσεων  Μαζική εκτύπωση δηλώσεων  Αποστολή εντύπων με email  Σε πλήρες παραθυρικό περιβάλλον (Vista Ready) Επόμενο Προηγούμενο

3 Επιλέγετε μέσα από τη λίστα εντύπων του extra Tax System το έντυπο «Περαίωση 2000-2006» (πατήστε «Δημιουργία»)

4 (πατήστε το εικονίδιο Προσθήκης) Αφού ορίσετε τα Γενικά Στοιχεία του υπόχρεου (συμπληρώνονται αυτόματα από τα καταχωρημένα στοιχεία της καρτέλας του) προσθέτετε τις χρήσεις που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο.

5 (πατήστε το εικονίδιο προσθήκης) Μπορείτε να προσθέσετε τους Μ.Σ.Κ.Κ. για όλες τις δραστηριότητες του υπόχρεου εύκολα και γρήγορα με τη χρήση του ειδικού ευρετηρίου Μ.Σ.Κ.Κ.. Οι συντελεστές αγορών και πωλήσεων προσαρμόζονται αυτόματα για την επιλεγμένη χρήση. Πατήστε το εικονίδιο προσθήκης νέου Μ.Σ.Κ.Κ.

6 (κάντε κλικ στην επιλεγμένη δραστηριότητα) Με το ευρετήριο επιλογής Μ.Σ.Κ.Κ. μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το συντελεστή που επιθυμείτε, με βάση το κωδικό ή και τη περιγραφή της δραστηριότητας. Κάντε κλικ πάνω στην επιλεγμένη δραστηριότητα για να μεταφερθούν τα στοιχεία του Μ.Σ.Κ.Κ. στη φόρμα καταχώρησης. Με το ευρετήριο επιλογής Μ.Σ.Κ.Κ. μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το συντελεστή που επιθυμείτε, με βάση το κωδικό ή και τη περιγραφή της δραστηριότητας. Κάντε κλικ πάνω στην επιλεγμένη δραστηριότητα για να μεταφερθούν τα στοιχεία του Μ.Σ.Κ.Κ. στη φόρμα καταχώρησης.

7 Εφόσον είστε κάτοχοι της εφαρμογής extra Tax System και έχετε αποθηκευμένα έντυπα Φ1 και Ε3 της χρήσης που επεξεργάζεστε, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα δεδομένα τους με ένα μόνο κλικ! Πατήστε «Αντιγραφή» για να εμφανίσετε το παράθυρο επιλογής (κάντε κλικ στην ένδειξη «Αντιγραφή»)

8 (πατήστε «Αντιγραφή») Επιλέγετε μέσα από τη λίστα εντύπων του Φ1 και Ε3 του υπόχρεου τα έντυπα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Έπειτα πατάτε «Αντιγραφή» και τα στοιχεία μεταφέρονται αυτόματα στη φόρμα καταχώρησης.

9 Όλα τα απαραίτητα δεδομένα συμπληρώνουν αυτόματα τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων της περαιούμενης χρήσης. Πατήστε «Αποθήκευση» για να συνεχίσετε. (πατήστε το εικονίδιο Αποθήκευσης)

10 (πατήστε το εικονίδιο Υπολογισμού) Έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία εισαγωγής στοιχείων για κάθε περαιούμενη χρήση, ο υπολογισμός είναι εξίσου απλή υπόθεση και πραγματοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Πατήστε την ένδειξη «Υπολογισμός»

11 (πατήστε «Εκτύπωση») Κατόπιν υπολογισμού μπορείτε να εκτυπώσετε και το απογραφικό δελτίο της περαίωσης. Πατήστε «Εκτύπωση» για προεπισκόπηση του δελτίου.

12 Επανάληψη Τέλος Τόσο το απογραφικό δελτίο όσο και το εκκαθαριστικό σημείωμα της περαίωσης μπορούν να εκτυπωθούν σε απλό λευκό χαρτί μεγέθους Α4.


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση 2000-2006 V4.37.3.0 Έναρξη ► Έναρξη ►"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google