Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Alt Ctrl Delete. Λειτουργικά Συστήματα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ και ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Alt Ctrl Delete. Λειτουργικά Συστήματα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ και ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λειτουργικά Συστήματα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ και ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

2 Alt Ctrl Delete

3 Πως τερματίζω μια διεργασία

4 Πως αλλάζω προτεραιότητα

5 Διεργασίες που ξεκινούν στην εκκίνηση

6 Επιδόσεις CPU και Μνήμης

7 Αλλαγή στο μέγεθος της εικονικής μνήμης

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Χρήση του ReadyBoost

18 Όπως οι προηγούμενες εκδόσεις των Windows, τα Windows 10 διαθέτουν ReadyBoost. Το ReadyBoost σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αφαιρούμενη μονάδα δίσκου, όπως μια μονάδα flash USB, για να βελτιώσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας χωρίς να ανοίξετε τον υπολογιστή σας και να προσθέσετε περισσότερη μνήμη (RAM). Για να χρησιμοποιήσετε το ReadyBoost, θα χρειαστείτε μια μονάδα flash USB ή μια κάρτα μνήμης με τουλάχιστον 500 MB ελεύθερου χώρου και υψηλό ρυθμό μεταφοράς δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReadyBoost, ανατρέξτε στο θέμα ReadyBoost στα Windows 10.

19 Για να χρησιμοποιήσετε το ReadyBoost

20 Συνδέστε τη μονάδα flash USB σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας.
Στη γραμμή εργασιών, επιλέξτε Εξερεύνηση αρχείων. Πατήστε παρατεταμένα (ή κάντε δεξί κλικ) στη μονάδα flash USB (ή κάρτα SD) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ιδιότητες. Επιλέξτε την καρτέλα ReadyBoost και, στη συνέχεια, επιλέξτε Χρήση αυτής της συσκευής. Τα Windows καθορίζουν αν η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιήσει το ReadyBoost. Εάν δεν μπορεί, εμφανίζεται ένα σχετικό μήνυμα.

21 Αφού τα Windows καθορίσουν πόσο ελεύθερο χώρο θα χρησιμοποιήσουν για να βελτιστοποιήσουν τη μνήμη, επιλέξτε OK για να δεσμεύσετε αυτόν το χώρο για χρήση από το ReadyBoost. Όταν προβάλετε τα περιεχόμενα της μονάδας flash USB στην Εξερεύνηση αρχείων, θα βλέπετε ένα αρχείο με όνομα ReadyBoost.sfcache στη μονάδα flash. Αυτό το αρχείο δείχνει πόσος χώρος είναι δεσμευμένος για το ReadyBoost.

22 Σημείωση Εάν τα Windows είναι εγκατεστημένα σε μια μονάδα αποθήκευσης σταθερής κατάστασης (SSD), το ReadyBoost δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επειδή η μονάδα δίσκου SSD είναι ήδη γρήγορη και δεν θα έχετε καλύτερες επιδόσεις με το ReadyBoost.


Κατέβασμα ppt "Alt Ctrl Delete. Λειτουργικά Συστήματα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ και ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google