Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αρης Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επαγγελματικό τμήμα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αρης Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επαγγελματικό τμήμα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αρης Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επαγγελματικό τμήμα ποδοσφαίρου (ΠΑΕ Άρης), ανδρικού μπάσκετ (ΚΑΕ Άρης), ανδρικού βόλλεϋ (ΤΑΠ Άρης), ενώ τα υπόλοιπα (ερασιτεχνικά) αθλητικά τμήματα του συλλόγου εντάσσονται υπό τον Ερασιτέχνη Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποτελεί και την μήτρα από την οποία έχουν γεννηθεί όλα τα επιμέρους τμήματα του συλλόγου. Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου έχει κατακτήσει 3 Ευρωπαϊκά τρόπαια.

2 Γηπεδο Αρη Το πρώτο γήπεδο που έπαιξε ο Άρης ήταν εκεί που βρίσκεται πλέον το δημοτικό σχολείο. Στο τωρινό του γήπεδο πρωτόπαιξε το 1961.Την άνοιξη του 2005 άρχισε η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και τοποθετήθηκε φυσικό χόρτο, η ομάδα μας το χρησιμοποιείσαι στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου στην οποία ο ΑΡΗΣ στέφτηκε πρωταθλητής κερδίζοντας έτσι την άνοδο στην Δ εθνική. Φέτος με πρωτοβουλία της τωρινής διοίκησης του ΑΡΗ τοποθετήθηκε στο γήπεδο μια προκατασκευασμένη εξέδρα που έλειπε τόσα χρόνια από το γήπεδο μας ,επίσης η διοίκηση κάνει προσπάθειες και για την εγκατάσταση πυλώνων φωτισμού με σκοπό την διευκόλυνση των προπονήσεων τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής που θέλει να δημιουργήσει ο σύλλογος.


Κατέβασμα ppt "Αρης Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επαγγελματικό τμήμα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google