Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ALTERNATIVE ART ( Εναλλακτική Τέχνη ). Τ Ι ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ? Δεν έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος ορισμός για τον όρο τέχνη, καθώς για τον καθένα είναι κάτι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ALTERNATIVE ART ( Εναλλακτική Τέχνη ). Τ Ι ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ? Δεν έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος ορισμός για τον όρο τέχνη, καθώς για τον καθένα είναι κάτι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ALTERNATIVE ART ( Εναλλακτική Τέχνη )

2 Τ Ι ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ? Δεν έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος ορισμός για τον όρο τέχνη, καθώς για τον καθένα είναι κάτι εντελώς προσωπικό και υποκειμενικό. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την έρευνα και να την παρουσιάσουμε σε μορφή video.

3 (VIDEO)

4 Δερματοστιξία (tattoos) Σχεδιασμός Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών ( Video games) Γκράφιτι ( Graffiti) Και οτιδήποτε άλλο θεωρεί ο καθένας για τον εαυτό του εναλλακτική τέχνη.

5

6 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; H χάραξη της επιδερμίδας με ειδικά εργαλεία, που με μικρά τσιμπήματα εκχύουν χρωστικές ουσίες, ώστε να δημιουργούνται ανεξίτηλα σχέδια, δηλαδή η τέχνη της διακόσμησης του δέρματος.

7

8 VIDEO GAMES:

9  Το video game είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που περιλαμβάνει ανθρώπινη αλληλεπίδραση με την ηλεκτρονική συσκευή στην οποία αναπαράγεται. Η λέξη video στο video game παραδοσιακά αναφέρεται στη συσκευή προβολής raster ( γραφικές τεχνικές που χρησιμοποιούν συστοιχίες των τιμών pixel, όμως σήμερα αναφέρεται σε οποιοδήποτε είδος συσκευής προβολής που μπορεί να αναπαράγει δύο ή τρεις πολυδιάστατες εικόνες -3D- 4D-5D). Το ηλεκτρονικό σύστημα στο οποίο παίζεται το video game είναι γνωστό ως πλατφόρμα. Τα Video games θεωρούνται πλέον μια μορφή τέχνης, λόγω των γραφιστικών στοιχείων που εμπεριέχουν.

10 GTA V Dota 2

11 THE SIMS

12 LEAGUE OF LEGENDS

13 GRAFFITI Γκράφιτι είναι η αναγραφή κειμένου όπως συνθημάτων ή η ζωγραφική σε επιφάνειες που συνήθως βρίσκονται σε δημόσιους χώρους ( για παράδειγμα σε τοίχους ). Πρωτοεμφανίστηκε την ίδια περίοδο και στα ίδια μέρη που αναπτύχθηκε το κίνημα του Χιπ χοπ, από τον ίδιο καταπιεσμένο κόσμο. Γι ' αυτό πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί μέρος της κουλτούρας Χιπ χοπ.

14 GRAFFITI Η περίοδος 1971-1974 αναφέρεται ως μία " πρωτοποριακή εποχή ", κατά την οποία τα γκράφιτι υποβλήθηκαν σε ένα κύμα στις μορφές και τη δημοτικότητα. Σύντομα, μετά από τη μετανάστευση στη Νέα Υόρκη, το Μπρονξ ( Μανχάτταν ) παρήγαγε έναν από τους πρώτους καλλιτέχνες γκράφιτι, για να κερδίσει την προσοχή των μέσων στη Νέα Υόρκη. Ο TAKI 183 ήταν ένας ελληνοαμερικανός από την Ουάσιγκτον, που χρησιμοποίησε ένα μίγμα του ονόματός του dimitris, TAKI, και τον αριθμό της οδού του, 183rd ως tag. Λόγω του παράξενου ονόματος και του αριθμού, οι άνθρωποι άρχισαν να παίρνουν το μήνυμά του, γράφοντας στους τοίχους Mary 122, George 21 κ. λπ. Αυτό καταγράφηκε σε ένα άρθρο του 1971 στο New York Times, με τον τίτλο Taki 183, και έτσι ο TAKI 183 έγινε ο πρώτος που αναγνωρίστηκε από την κοινωνία, έξω από την υποομάδα γκράφιτι.

15  https://www.youtube.com/watch?v=Y6hqlXqXBgA&safe=active https://www.youtube.com/watch?v=Y6hqlXqXBgA&safe=active

16 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας !! Χριστίνα Γιακούλα Αναστασία Σιδηροπούλου - Αλπάκη Μαρία Γκίγκη


Κατέβασμα ppt "ALTERNATIVE ART ( Εναλλακτική Τέχνη ). Τ Ι ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ? Δεν έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος ορισμός για τον όρο τέχνη, καθώς για τον καθένα είναι κάτι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google