Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

15Ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τμημα Α2 ερευνα στην τεχνολογια

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "15Ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τμημα Α2 ερευνα στην τεχνολογια"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 15Ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τμημα Α2 ερευνα στην τεχνολογια
15Ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τμημα Α2 ερευνα στην τεχνολογια Σχολικό έτος: Μαθητές: Κλέι Μούκα- Ζαφείρης Μαλαγκάρας Συντονίστρια: κα Αμανατιάδου Γεωργία

2 Ǥ∀ℳƗℕǤ

3 Τι είναι το VideoGames  Με τον όρο βιντεοπαιχνίδι εννοείται οποιοδήποτε παιχνίδι πραγματοποιείται με τη χρήση κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αυτή μπορεί να είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα.

4 Ποτέ εφευρέθηκε το πρώτο Game
Το πρώτο παιχνίδι που εφευρέθηκε ειδικά για τον υπολογιστή εμφανίστηκε στις αρχές του Ένα νέο 120,000$ υπολογιστή μόλις είχε φθάσει στο MIT που ήταν ταχύτερη και ευκολότερη στη χρήση από τη χούφτα των άλλων ογκώδης μηχανήματα στην πανεπιστημιούπολη. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, οι προγραμματιστές, με επικεφαλής τον Steven Russell, που παράγεται Spacewar, ένα παιχνίδι με πλήρη πυραυλοκίνητο διαστημόπλοια, πυραύλους, βαρυτικές επιδράσεις, και ακόμη και μια απρόβλεπτη λειτουργία "υπερδιάστημα". Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν ήταν στο εμπόριο, Spacewar ενέπνευσε εκείνους που θα φέρει το βίντεο-παιχνιδιών για τις μάζες 10 χρόνια αργότερα.

5 Τι είναι τα E-Sports Ας κάνουμε μια παρουσίαση λοιπόν των Esports:
 Τα Esports τα είδαμε για πρώτη φορά το 1972 στην Αμερική με μια διαφορετική μορφή από ότι σήμερα. Φοιτητές από το πανεπιστήμιο Stanford της Καλιφόρνια μαζεύτηκαν και έπαιξαν μεταξύ τους Spacewar με έπαθλο μια συνδρομή για το περιοδικό Rolling Stone. Μετά από 9 χρόνια η Atari έκανε το πρώτο τουρνουά με συμμετοχή παικτών.

6 Στατιστικά ηλικιών των “Gamers”

7 ΤΙ ΚΕΡΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VIDEOGAMES;
Το κοινό των e-sports και του gaming γενικότερα, έχει πλέον εξοικειωθεί με τα τουρνουά των μεγάλων επάθλων. Παλαιότερα οτιδήποτε περιελάμβανε αμοιβές για τους νικητές με τέσσερα μηδενικά και πάνω, θα ήταν αρκετό για να αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Σήμερα, τα μηδενικά που απαιτούνται προκειμένου ένα τουρνουά να προκαλέσει όντως αίσθηση με τα έπαθλά του μπορεί να έχουν αυξηθεί, όμως τον σκοπό τους μια χαρά τον καταφέρνουν. Με το εκατομμύριο να θεωρείται δεδομένο στις μεγάλες διοργανώσεις, η Valve τάραξε τα νερά για τα καλά πριν μερικούς μήνες όταν και ανακοίνωσε πως τα χρήματα που θα μοιράζονταν στα τελικά του 2014 Dota 2 International είχαν φτάσει τα $10 εκατ..

8 Το χρηματικό ποσό που κερδίζουν οι “Gaming” εταιρίες (Razer)
O Peter Warman, αναλυτής βιντεοπαιχνιδιών στη Newzoo, εκτιμά ότι το 2014 τα έσοδα της εταιρείας ήταν μεταξύ 250$ και 300$ εκατομμύρια. Με αντληθέντων κεφαλαίων-από IDG-Accel Κίνα Ταμείο Κεφαλαίου της το 2011 και η Intel Capital ειναι πιο προτιμενη « έχουν τώρα τα μετρητά για να αναπτυχθούν αυτές οι νέες επιχειρήσεις, χωρίς να χάσει την εστίαση με το πού προήλθε από" λέει ο Warman.

9

10 Gaming και φύλο  Το 48% των gamers είναι γυναίκες. Οι γυναίκες είναι μια τεράστια δύναμη στο video gaming.  Οι αγοραστές βιντεοπαιχνιδιών έχουν χωριστεί σε 50% άνδρες και 50% γυναίκες.

11 Το 1ο σπίτι για gamers στην Ελλάδα
Μια τριώροφη έπαυλη για την καλύτερη eSports ομάδα της χώρας στο League of Legends, ετοίμασε η inSpot, η μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Place στην Ελλάδα, με 50 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Το όνειρο των περισσότερων Ελλήνων gamers γίνεται πραγματικότητα από την inSpot. Από τις 15 Μαΐου 2015 οι πέντε καλύτεροι παίκτες League of Legends στην Ελλάδα, γνωστοί και ως η ομάδα Different Dimension (DD), ζουν και προπονούνται μαζί, κάτω από μια κοινή στέγη.  Ακολουθώντας πρότυπα εξωτερικού, η inSpot έχει υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την κορυφαία eSports ομάδα και στοχεύει να ενισχύσει τον κλάδο των eSports στην Ελλάδα, υλοποιώντας το πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό gaming project της χρονιάς, το Gaming House.

12 Ποσά λεφτά βγάζουν οι Gamers από το YouTube - Top 6
Shmoshgames : χιλιάδες € / μήνα The Syndicate Project : 1.9 – 31.1 χιλιάδες €/ μήνα CaptainSparklez : 13.4 – 214 χιλιάδες €/ μήνα Markiplier : 89.6 χιλιαδες εκατομμύρια € / μήνα Nightblue3 : 15 – χιλιάδες € / μήνα VanossGaming : 76.6χιλιαδες – 1.2 εκατομμυρια € / μήνα

13


Κατέβασμα ppt "15Ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τμημα Α2 ερευνα στην τεχνολογια"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google