Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Την Πέμπτη 21/4/2016 η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας γέμισε με ανοιξιάτικα χρώματα, πασχαλινά αρώματα και αγαπημένα έθιμα, βγαλμένα από το «σεντούκι»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Την Πέμπτη 21/4/2016 η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας γέμισε με ανοιξιάτικα χρώματα, πασχαλινά αρώματα και αγαπημένα έθιμα, βγαλμένα από το «σεντούκι»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Την Πέμπτη 21/4/2016 η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας γέμισε με ανοιξιάτικα χρώματα, πασχαλινά αρώματα και αγαπημένα έθιμα, βγαλμένα από το «σεντούκι» του παππού και της γιαγιάς… Το πασχαλινό ταξίδι του Λαζαράκου αρχίζει από τη Μύκονο… Η κυρα-Δέσποινα φτιάχνει «Λαζαράκια» και…

2 Ο Λαζαράκος πέφτει στον ντοματοχυμό και … γίνεται κατακόκκινος!!!

3 Έτσι κατακόκκινος και νιώθοντας την απόρριψη των φίλων του, ψάχνει να βρει έναν λόγο για να γίνει … αποδεκτός. Ξεκινάει λοιπόν το ταξίδι του, στις Κυκλάδες… και με τη βοήθεια της Κανέλας… Περνάει από τη Σαντορίνη την Κυριακή των Βαΐων.

4 Τη Μ. Δευτέρα φτάνουν στη Φολέγανδρο, τη Μ. Τρίτη στη Σίφνο, τη Μ. Τετάρτη στην Τήνο, τη Μ. Πέμπτη στη Σέριφο και τη Μ. Παρασκευή στη Νάξο. Εκεί ακούν τα παιδιά, που τραγουδούν: «Λουλούδια… για τον Επιτάφιο».

5 Σειρά έχει η Αμοργός. Η Κανέλα κι ο Λαζαράκος στάθηκαν σ’ ένα μοναστήρι, σκαρφαλωμένο σ’ έναν βράχο, για ν’ ακούσουν τα Εγκώμια, που τόσο ωραία έψαλλαν τα παιδιά !

6 Το Μ. Σάββατο ξημέρωσε στη Σύρο και μετά στην Πάρο. Εκεί σ’ ένα λιβάδι είχε φυτρώσει μια παπαρούνα, η οποία ήταν λευκή και κόκκινη. Τότε κατάλαβε πως σ΄ αυτό τον κόσμο όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, μα και διαφορετικοί…


Κατέβασμα ppt "Την Πέμπτη 21/4/2016 η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας γέμισε με ανοιξιάτικα χρώματα, πασχαλινά αρώματα και αγαπημένα έθιμα, βγαλμένα από το «σεντούκι»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google