Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΜΑΘΗΜΑ 4)

2 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
1. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΌ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΌ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ : ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΑΛΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΑΜΨΗ.

3 1.1 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ (ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΙΞΩΔΟΥΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΑΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ.

4 1.2 ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΕΛΑΙΩΔΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΟΙ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΡΩΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΜΗΓΜΑΤΟΓΟΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΌΧΙ ΌΜΩΣ ΛΙΠΑΡΗ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

5 ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΡΕΜΩΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ, ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΕΡΑΤΙΝΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΕΜΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΈΝΑ ΛΕΠΤΟ ΛΙΠΑΡΟ ΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΑΥΤΌ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΈΣ.

6 1.3 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΥΓΡΟ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ, ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ. ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΜΥΤΗ, ΠΑΡΕΙΕΣ, ΣΙΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟ. ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΌ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ O/W Ή W/O, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΙΞΩΔΕΣ, ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΩΔΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΟ ΡΥΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΡΥΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ, ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ,

7 1.4 ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΟΙ ΛΟΣΙΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ: ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ

8 ΟΙ ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΦΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΕΊΝΑΙ ΑΡΑΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

9 ΤΟΣΟ ΟΙ ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ :
ΥΓΡΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΟΞΕΑ (ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ, ΚΙΤΡΙΚΟ, ΒΟΡΙΚΟ)

10 1.5 ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Η ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΝΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΔΡΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΞΙΝΟ PH ΓΙΑ ΈΝΑ ΑΚΝΕΙΚΟ ΔΕΡΜΑ.

11 1. 6 ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ
1.6 ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ. ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΈΣ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΌΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΜΕ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, <<ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ>> ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ.

12 1.7 ΟΞΙΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΗΠΙΕΣ ΟΞΙΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΝΏ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΕΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ PH ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ. ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ PH ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ 4.5 ΕΩΣ 6. ΟΙ ΟΞΙΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ PH ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

13 1.8 ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΥΤΈΣ ΔΡΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΡΙΒΗ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ. ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΕΩΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ – ΣΓΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ.

14 ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΆ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΝΑΣΚΑ, ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΣΕ ΣΚΟΝΗ Η ΣΕ ΠΑΣΤΑ Η ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΖΕΛΕ. ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΌΧΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΆΛΛΕΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑΣ, ΆΛΛΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΟΥΝΤΑΙ (ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ).

15 ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ Η ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ Η ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 20 ΛΕΠΤΑ. ΟΙ ΆΛΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 15’ Η ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΕΡΑΙΜΙΑ, ΜΑΣΚΕΣ ΑΦΡΟΥ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ.

16 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΩΝ Α. ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ Β
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΩΝ Α. ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ Β. ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΚΜΗΣ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΩΣΗ. Γ. ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ. Δ. ΟΙ ΥΠΕΡΑΙΜΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. Ε. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

17 ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΜΑΣΚΑ
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ. ΚΑΤΆ ΜΗΚΟΣ ΜΥΩΔΟΥΣ ΠΛΑΤΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ. ΑΠΌ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΩΝ. ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΗΤΗΡΙΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ.


Κατέβασμα ppt "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google