Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Επαγγελματίας Αγρότης Πτυχιακή Εργασία των σπουδαστών: Δεσπότη Παναγιώτη Κυριαζόπουλου Παναγιώτη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Επαγγελματίας Αγρότης Πτυχιακή Εργασία των σπουδαστών: Δεσπότη Παναγιώτη Κυριαζόπουλου Παναγιώτη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Επαγγελματίας Αγρότης Πτυχιακή Εργασία των σπουδαστών: Δεσπότη Παναγιώτη Κυριαζόπουλου Παναγιώτη

2 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ANDROID Το Android είναι το ποιο γνωστό και ραγδαία εξελίξιμο οικοσύστημα στον κόσμο για κινητές συσκευές και όχι μόνο. Καθημερινά ενεργοποιούνται σχεδόν 1 εκατομμύριο συσκευές Android ανεξαρτήτου κόστους της συσκεής. Προσβασιμότητα σε όλους.

3 Εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν στην εφαρμογή  Java JDK (Java Development Kit)  Android SDK (Standard Development Kit)  Eclipse IDE

4 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΗ  Η ανάγκη υποστήριξης επαγγελματιών αγροτών από σύγχρονα τεχνολογικά μέσα μας οδήγησε στην υλοποίηση αυτής της εφαρμογής.  Είναι η ιδανική εφαρμογή για όσους επαγγελματίες αγρότες θέλουν να έχουν μία άμεση, γρήγορη και εύκολη διαχείριση των λογαριασμών και των υπηρεσιών τους.

5 Ο Επαγγελματίας Αγρότης Μερικές από τις βασικότερες λειτουργίες της εφαρμογής είναι: Πελατολόγιο με πλήρη στοιχεία όλων των πελατών Υπολογισμός εμβαδού για καταμέτρηση έκτασης σε οποιοδήποτε σχήμα χωραφιού Διατήρηση αρχείου περασμένων ετών Προβολή εργασιών σε κτήματα αγρότη και συνολικών εργασιών Ανάθεση εργασίας σε πελάτη απευθείας πάνω από το χάρτη. Εμφάνιση και διατήρηση λογαριασμού ανά εργασία και συνολικά

6 Ο Επαγγελματίας Αγρότης Η εφαρμογή σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις εκδόσεις από 2.2 μέχρι 4.4 (τελευταία έκδοση) του Android χρησιμοποιώντας όλα τα χαρακτηριστικά της κάθε έκδοσης. Με τη βοήθεια της βιβλιοθήκης συμβατότητας της Google καταφέραμε να εντάξουμε πολλά από τα components που περιέχονται σε νεότερες εκδόσεις στην έκδοση 2.2 του Android.

7 Η εφαρμογή σε έκδοση 2.2

8 Η εφαρμογή σε 4.1.2


Κατέβασμα ppt "Ο Επαγγελματίας Αγρότης Πτυχιακή Εργασία των σπουδαστών: Δεσπότη Παναγιώτη Κυριαζόπουλου Παναγιώτη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google