Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
1
Ειδη Μενου/Σωςτη Σειρα Παρουςιαςης
2
ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να μπορεί να:
Διακρίνει τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των διαφόρων ειδών μενού. Αναφέρει και κατανοεί τις σωστές σειρές παρουσίασης φαγητών στο εδεσματολόγιο.
3
Σωςτη Σειρα ΠαρουςιαςηΣ
Προκαθορισμένο Μενου Καλωσόρισμα ط ط ط Κρύο Ορεκτικό Σούπα Ζεστό Ορεκτικό Ζυμαρικά/Ψάρια Σορμπέ Κυρίως Πιάτο ط ط ط Επιδόρπιο Πιάτο Τυριού ط ط ط Σοκολατάκια/Petit Four Χωνευτκό ποτό
4
Σωςτη Σειρα ΠαρουςιαςηΣ
Μενου Κατ’ επιλογή Ορεκτικά= Appetizers Σούπες = Soups = potages Αυγά = Oeufs = Eggs Ζυμαρικά = Pasta = Pâtes et farineux Ψάρια = Fish = Poissons Εντράδες =Entrées = Main courses Σορμπέ = Sorbet Ρελεβέ = Relevés Σχάρας = Grilled
5
Σωςτη Σειρα ΠαρουςιαςηΣ
Ρόστα = Roasts = Rôtis Φλαμπέ = Flambés Λαχανικά = Vegetables = Légumes Σαλάτες = Salads Κρύα πιάτα = Cold Buffet Γλυκά = Desserts Αλμυρές λιχουδιές Τυριά = Cheese Φρούτα= Fruits Ροφήματα = Beverages
6
Αξιολόγηση Να αναφέρετε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των διαφόρων ειδών μενού. Να παραθεσετε τις σωστές σειρές παρουσίασης φαγητών στο εδεσματολόγιο.
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.