Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

BAYERN ΒΑΥΑΡΙΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "BAYERN ΒΑΥΑΡΙΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 BAYERN ΒΑΥΑΡΙΑ

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61 Για απλά κνόεντελ χρειαζόμαστε γάλα, ψωμί, 1 αυγό, λίγη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό. Ακριβείς ποσότητες δεν μπορώ να δώσω. Το 1 φλιτζάνι γάλα που έδωσα στα φραντζολάκια μου, ήταν πολύ και τα έπνιξε. Θέλουμε ένα στεγνό, σχετικά κολλώδες μίγμα. Βλέποντας, φτιάχνουμε. Παρ΄όλα αυτά, δεν έκανα την απλή συνταγή αλλά πρόσθεσα φρέσκο τυρί κρέμα, και μπόοοοοοοοοοολικη ρίγανη που την λατρεύουμε. Πολύ δημοφιλής προσθήκη στα απλά κνόεντελ είναι κομματάκια σοταρισμένου κρεμμυδιού και μπέικον. Δοκιμάστε την! Προσωπικά μου είναι υπερβολική η χρήση μπέικον στο αμυλλώδες συνοδευτικό αν στο πιάτο υπάρχει κρέας. Αν θα σερβίρετε όμως τα κνόεντελ σας μόνο με λαχανικά, ίσως να μην είναι τόσο απαγορευτικό το μπέικον. Μπορούμε να πλάσουμε τα κνόεντελ μας σε μπάλες, ή σε ρολο, το οποίο θα τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο (ασημόχαρτο), και να κόψουμε μετά σε φέτες. Πριν πλάσουμε τις μπάλες, χρειάζεται να βρέξουμε τα χέρια αφού το μίγμα είναι κολλώδες. Έβρεχα τα χέρια πριν πλάσω την κάθε μπάλα. Είναι σημαντικό, σημειώστε! :)))))))) Ετοιμασία Κνόεντελ Μοιράζουμε το ψωμί σε κομματάκια, μπουκιές.  Βράζουμε το γάλα, το χρειαζόμαστε χλιαρό. Περιχύνουμε τις ψωμομπουκιές με το γάλα, ανακατεύουμε με ένα πηρούνι και αφήνουμε για μερικά λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί.  Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 1 αυγό, μαϊντανό ή ρίγανη ή και τα δύο, το τυρί κρέμα, και ζυμώνουμε. Το δικό μου μίγμα παραήταν υγρό, και δεν είχα άλλο ψωμί στο σπίτι, ούτε καν φρυγανιά, έτσι πρόσθεσα ψιλό σιμιγδάλι. Καλύτερη επιλογή από την φρυγανιά, ούτως ή άλλως! :))))))))) Ζυμώνουμε, ζυμώνουμε, αφήνουμε λίγο το μίγμα να ξεκουραστεί, πλένουμε τα χέρια και σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμ ε το νερό.  Βρέχουμε τα χέρια, πλάθουμε τις μπάλες, και προσθέτουμε στο ζεστό νερό. Προσοχή: ΔΕΝ βράζουμε τα κνόεντελ σε καυτό νερό ούτε σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε μεν το νερό αλλά όταν θα προσθέσουμε τα κνόεντελ-σε μπάλες ή σε ρολό δεν έχει σημασία-θα τα μαγειρέψουμε σε πολύ σιγανή φωτιά, για περίπου λεπτά. Αν μείνουν λίγο περισσότερο στο νερό, δεν μας πειράζει. Με σάλτσα μανιταριών-η πλέον κλασσική για το συγκεκριμένο ...ψωμογιουβαρλάκι- κρέας και ένα πράσινο λαχανικό της αρεσκείας μας, πλήρες γεύμα!

62 Maultaschen sind köstlich, das schwäbische Nationalgericht und traditionelle Gründonnerstags- oder Karfreitagsessen. Schweinefleisch, Rindfleisch, eventuell gerauchtem Bauch, Spinat, Petersilie, Zwiebeln, Eiern, Gewürzen, Brot und Lauch hergestellt werden - aus nichts sonst.

63 It consists of corned beef, pork, bacon and onions and is made by grinding the ingredients very finely and then baking it as a loaf in a bread pan until it has a crunchy brown crust.

64 a traditional Bavarian sausage made from minced veal and pork back bacon


Κατέβασμα ppt "BAYERN ΒΑΥΑΡΙΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google