Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σκοπός της δικής μας ομάδας ήταν να υλοποιήσουμε την φάση της κατασκευής του ρολογιού. Έτσι, επειδή έπρεπε να υπολογίσουμε την κλίση του τοίχου που θα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σκοπός της δικής μας ομάδας ήταν να υλοποιήσουμε την φάση της κατασκευής του ρολογιού. Έτσι, επειδή έπρεπε να υπολογίσουμε την κλίση του τοίχου που θα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Σκοπός της δικής μας ομάδας ήταν να υλοποιήσουμε την φάση της κατασκευής του ρολογιού. Έτσι, επειδή έπρεπε να υπολογίσουμε την κλίση του τοίχου που θα κρεμαστεί το ρολόι φτιάξαμε με τη βοήθεια ενός προγράμματος που κατεβάσαμε από το διαδίκτυο (orologi solari), μία κατάλληλη συσκευή και με πολλές μετρήσεις πάνω στην επιφάνεια του τοίχου καταλήξαμε σε μία προσεγγιστική τιμή της κλίσης του τοίχου -9,90.

3 Ύστερα δώσαμε τα στοιχεία στην ομάδα υπολογισμού και με τη βοήθεια του διαδικτύου πήραμε ιδέες σχετικά με τη διακόσμηση του ρολογιού.

4 . Έπειτα, πήραμε το κόντρα-πλακέ κόψαμε τις γωνίες του και το φέραμε στην τελική του μορφή. Στην συνέχεια, αγοράσαμε χρώματα, τα οποία αναμείξαμε και καταλήξαμε στο ανοιχτό γαλάζιο. Αφού το περάσαμε με αστάρι για να προετοιμαστεί το υλικό ώστε να δεχτεί το χρώμα, βάψαμε το κόντρα-πλακέ. Το αφήσαμε να στεγνώσει και τοποθετήσαμε τα χαρτιά με τις ωριαίες γραμμές πάνω του, μετρήσαμε τις διαστάσεις και κόψαμε αυτά που περίσσευαν.

5 Σχεδιάσαμε πάνω του τις ωριαίες γραμμές, σύμφωνα με τις μετρήσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν. Τέλος, βάψαμε τον ήλιο με κίτρινο χρώμα και τις γραμμές και τους αριθμούς με μαύρο χρώμα. Τέλος, προσθέσαμε και τον μεταλλικό γνώμονα με το κατάλληλο μήκος, στην κατάλληλη θέση (με τη βοήθεια του κυρίου) και το ρολόι είναι έτοιμο για κρέμασμα στο τοίχο, κάτι που θα γίνει την άνοιξη, μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.


Κατέβασμα ppt "Σκοπός της δικής μας ομάδας ήταν να υλοποιήσουμε την φάση της κατασκευής του ρολογιού. Έτσι, επειδή έπρεπε να υπολογίσουμε την κλίση του τοίχου που θα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google