Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο μαθητής να μπορεί να, ΣΤΟΧΟΣ 2.1.7: αναγνωρίζει και υπολογίζει τη Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) της εναλλασσόμενης τάσης και του εναλλασσόμενου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο μαθητής να μπορεί να, ΣΤΟΧΟΣ 2.1.7: αναγνωρίζει και υπολογίζει τη Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) της εναλλασσόμενης τάσης και του εναλλασσόμενου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο μαθητής να μπορεί να, ΣΤΟΧΟΣ 2.1.7: αναγνωρίζει και υπολογίζει τη Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) της εναλλασσόμενης τάσης και του εναλλασσόμενου ρεύματος.

2 Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) Η τιμή από κορυφή σε κορυφή μιας κυματομορφής είναι η διαφορά μεταξύ της μέγιστης και της ελάχιστης τιμής της κυματομορφής. Συμβολίζεται με Upp για την τάση και με Ιpp για την ένταση. Σε μια εναλλασσόμενη κυματομορφή η τιμή από κορυφή σε κορυφή είναι ίση με το διπλάσιο της μέγιστης τιμής: Upp=2Umγια την τάση και Ipp=2Imγια την ένταση.

3 1. Υπολογίστε τη Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) της εναλλασσόμενης τάσης του δικτύου στη Κύπρο 2. Ένα εναλλασσόμενο ρεύμα έχει μέγιστη τιμή 6Α. Να υπολογίσετε την Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) του ρεύματος αυτού. 3. Υπολογίστε την τιμή από κορυφή σε κορυφή για την εναλλασσόμενη τάση στο πιο κάτω σχήμα. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Κατέβασμα ppt "Ο μαθητής να μπορεί να, ΣΤΟΧΟΣ 2.1.7: αναγνωρίζει και υπολογίζει τη Τιμή από κορυφή σε κορυφή (peak–to-peak) της εναλλασσόμενης τάσης και του εναλλασσόμενου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google