Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK Τσίντζου Ιωάννα Β3.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK Τσίντζου Ιωάννα Β3."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK Τσίντζου Ιωάννα Β3

2 Τι είναι το Facebook; Το Facebook είναι ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του Είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής ιστότοπος παγκοσμίως μετά το MySrace. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων με τις επαφές τους και να τους ειδοποιούν όταν ανανεώνουν τις προσωπικές πληροφορίες τους.

3 Το facebook αρχικά… Δημιουργήθηκε: από τον Μαρκ Ζακερμπερκ, μαθητή του Χάρβαρντ, το 2004. Ονομαζόταν αρχικά TheFacebook.com και συνέδεε συμμαθητές και φοιτητές του Χαρβαρντ.

4 Η συνέχεια 2005-… Το 2005 αφαιρέθηκε το “the” από την αρχική του ονομασία. Ξεκίνησε η έκδοση του High School Facebook (γυμνασίου-λυκείου). Οι εταιρίες αποκτούν κι αυτές Facebook. Το 2006 ένα γκρουπ χρηστών κοινοποίησαν το Facebook για όλα τα άτομα άνω όμως των 13 ετών.

5 …-2009 Τον Αύγουστο του 2007 οι χρήστες αρχίζουν να αναρωτιούνται αν τα προσωπικά δεδομένα που «ανεβάζουν» με ταχύτατους ρυθμούς καθημερινά είναι ασφαλή. Τον Φεβρουάριο του 2009 αλλάζει η τακτική μυστικότητας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα με αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες διαμαρτυρίες και να γίνει ντιμπέϊτ όσον αφορά σε όλο τα διαδίκτυο.

6 Το Facebook σήμερα. Το Facebook σήμερα έχει πάνω από 173 εκ. χρήστες παγκοσμίως που αυξάνονται καθημερινά(!). Και ανταγωνίζεται συνεχώς το ΜySpace.

7

8

9


Κατέβασμα ppt "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK Τσίντζου Ιωάννα Β3."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google