Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

3 γγεγονότα ξεπερνούν ακόμη και την ποιο τολμηρή φαντασία.  Όμως από την ίδια τους τη φύση είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα πιστέψει ΕΕιδικά όταν πραγματοποιείται μια τρομακτική επιχείρηση ΗΗ κυβέρνηση έκρυψε το γεγονός αυτό και το δυσφήμισε.  Ένα γεγονός είναι η συντριβή στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού ενός άγνωστου σκάφους με επισκέπτες, όπως ισχυρίζονται πολλοί, από άλλους κόσμους.

4  Βράδυ της γιορτής της εθνικής επετείου της 4 ης Ιουλίου: Ο επισμηνίας Φρανκ Κάουθμαν εκτελεί βάρδια στα ραντάρ της Στρατιωτικής Βάσης του Ρόσγουελ και παρατηρεί για ώρες ένα άγνωστο αντικείμενο να κόβει βόλτες στις οθόνες του.  Ξαφνικά η τελίτσα στις πράσινες οθόνες λάμπει και μεγαλώνει στιγμιαία σε μέγεθος. Αρχίζει να αναβοσβήνει με ένδειξη «έκρηξη». 24 χιλιόμετρα πιο μακριά, ο δεκανέας Ελ Πράις που βρίσκεται σε ένα απομονωμένο φυλάκιο βλέπει ένα τεράστιο φωτεινό γαλάζιο αντικείμενο με πορτοκαλί στεφάνι να διασχίζει τον ουρανό προς το βορρά.  Την ίδια στιγμή και άλλοι άνθρωποι βλέπουν ένα εκτυφλωτικό γαλάζιο φως με κόκκινες ανταύγειες.  Έκπληκτη μένει και μια ολόκληρη ομάδα αρχαιολόγων που μελετούν τους πολιτισμούς των Ινδιάνων στην περιοχή του Ρόσγουελ. Το φως του αντικειμένου που πέφτει είναι εκτυφλωτικό και απόκοσμο, και σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που βρίσκονται.

5 5 Ιουλίου 1947  Ξημερώματα Σαββάτου 5 Ιουλίου 1947: η ομάδα των αρχαιολόγων με επικεφαλής τον καθηγητή Χόλντεν, φθάνουν στο σημείο της πτώσης του αγνώστου σκάφους, 56 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ρόσγουελ.  Η πρώτη επίσημη και αξιόπιστη μαρτυρία προέρχεται από την αρχαιολογική ομάδα. Το αντικείμενο που είχε συντριβεί έμοιαζε με πεπλατυσμένο αεροσκάφος χωρίς φτερά, με σχήμα που έμοιαζε με ένα «Δέλτα» (Δ) με στρογγυλεμένα άκρα.

6 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  Ένα πτώμα βρισκόταν στην μπροστινή πλευρά του σκάφους, ενώ ένα άλλο κρεμόταν από μια τρύπα στα πλευρά του. Κατάφεραν να βρουν τρία πτώματα και έναν επιζώντα.  Τα σώματά τους ήταν πολύ μικρά και αδύνατα το κεφάλι τους ήταν πού μεγάλο συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα τους χωρίς, όμως, μαλλιά.  Mύτη ήταν πολύ μικρή.

7 Πτώματα

8 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ  Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσαν τα συντρίμμια του παράξενου σκάφους.  Ένας πυροσβέστης ανέφερε ότι κρατούσε στο χέρι της ένα θραύσμα, μα ήταν σαν να μην κρατούσε τίποτε. Όταν το άφησε να πέσει κάτω, εκείνο απλώθηκε σα νερό.

9 Μάρτυρες Η περιγραφή του σκάφους που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες είναι η εξής:  Δεν έμοιαζε ούτε με αεροπλάνο ούτε πύραυλο.  Είχε μήκος περίπου 10 μέτρα και πλάτος 5 μέτρα και το σχήμα σαλαχιού.  Έμοιαζε κατασκευασμένο από ένα κυψελοειδές υλικό που καλυπτόταν από πολυάριθμες λεπτές επιστρώσεις ενός μετάλλου σε ασημί χρώμα.  Στο πιλοτήριο του σκάφους βρίσκονταν 3 πτώματα δεμένα στις θέσεις τους. την κονσόλα του πιλοτηρίου υπήρχαν χρυσά ιερογλυφικά ακατανόητα και πολλά από αυτά έμοιαζαν με το γράμμα «Τ» σε διπλή ή ανεστραμμένη μορφή.

10 Αλήθεια ή Ψέματα ΥΥποστηρίζεται πως καταβλήθηκε μια τεράστια κυβερνητική προσπάθεια να συγκαλυφθεί αλλά και να διαψευστεί το όλο γεγονός. ΣΣτις 5 Μαϊου 1955, στο μουσείο του Λονδίνου γίνεται η πρώτη παρουσίαση του ντοκουμέντου της νεκροψίας του Ρόσγουελ. Επρόκειτο για ένα ασπρόμαυρο φιλμ 16 χιλιοστών που είχε τραβηχτεί το 1947. Στις τηλεοράσεις εμφανίστηκαν ελάχιστες σκηνές, που, όμως, δεν έδιναν απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούσαν. ΗΗ αυθεντικότητα του φιλμ, όπως και το όλο γεγονός, αμφισβητήθηκαν. Πολλές θεωρίες αναπτύχθηκαν, ζητώντας να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει εξωγήινη ζωή και ότι το περιστατικό του Ρόσγουελ ήταν ένα κατασκευασμένο ψέμα.

11 Αποδείξεις

12 Τέλος Τελικά, το Ρόσγουελ είναι ένα θέμα που δύσκολα θα εξηγηθεί


Κατέβασμα ppt "ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ROSWELL ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google