Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

AW-DISK® (Anti Weed Disk). AW-DISK® Ο AW-DISK® είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ζιζανίων και βρύων που αναπτύσσονται μέσα στις γλάστρες. Είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "AW-DISK® (Anti Weed Disk). AW-DISK® Ο AW-DISK® είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ζιζανίων και βρύων που αναπτύσσονται μέσα στις γλάστρες. Είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 AW-DISK® (Anti Weed Disk)

2 AW-DISK® Ο AW-DISK® είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ζιζανίων και βρύων που αναπτύσσονται μέσα στις γλάστρες. Είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα φυσικών ινών και φυσικό λατέξ. Παράγεται στην Ολλανδία σε συνθήκες υψηλών προδιαγραφών και είναι κατοχυρωμένη πατέντα στην Ευρώπη Ομοιογενής παραγωγή=> όλοι οι δίσκοι είναι όμοιοι ποιοτικά

3 Χρήση του AW-DISK® Πάρτε τον AW-DISK® Ανοίξτε τον AW-DISK® και Πιέστε τον AW-DISK® Σε περίπτωση που το φυτό Με τα δυο χέρια, κρατώ-βάλτε τον περιμετρικά του προσεχτικά μέσα στο χώμα δεν είναι στην μέση της γλάστρας ντας την τραχιά επιφάνειαΚορμού του φυτού. Της γλάστρας. Τοποθετήστε στην σχισμή. Προς τα πάνω.

4 Γιατί να χρησιμοποιήσω τον AW-DISK® 1.Ο AW-DISK® εμποδίζει την ανάπτυξη ζιζανίων. 2.Ο AW-DISK® προστατεύει το χώμα της γλάστρας από την μεταβολή των εξωτερικών συνθηκών. 3.Με τον AW-DISK® παράγεται καλύτερης ποιότητας φυτά. 4.Ο AW-DISK® είναι 100% φυσικό προϊόν, 100% βιοαποδομήσιμο, και φιλικό προς το περιβάλλον. 5.Με τον AW-DISK® θα διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό στην αγορά.

5 1.Ο AW-DISK® εμποδίζει την ανάπτυξη των ζιζανίων.

6 a.Μειώνοντας το κόστος ξεβοτανίσματος και ζιζανιοκτονίας. b.Καλύτερη ποιότητα φυτών => χωρίς ζημίες από τα ξεβοτανίσματα και την χρήση χημικών ζιζανιοκτόνων. c.Ταχύτερη προετοιμασία παραγγελιών χωρίς ξεβοτάνισμα ή συμπλήρωση χώματος στην γλάστρα. d.Δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε σημαντικότερα θέματα που μπορούν άμεσα να αυξήσουν το κέρδος σας:  Οργανώστε τις πωλήσεις σας αντί να οργανώνετε τους υπαλλήλους στο ξεβοτάνισμα.  Οι υπάλληλοι μπορούν να επικεντρωθούν σε κλαδέματα και λιπάνσεις για την αύξηση της ποιότητας των φυτών.

7 1.Ο AW-DISK® εμποδίζει την ανάπτυξη των ζιζανίων.

8 2. Ο AW-DISK® προστατεύει το χώμα της γλάστρας από την μεταβολή των εξωτερικών συνθηκών Μείωση εξάτμισης Μείωση αφυδάτωσης Καλύτερη ποιότητα Μείωση αναγκών νερού (35% - 45%)!

9 2.Ο AW-DISK® προστατεύει το χώμα από την μεταβολή των εξωτερικών συνθηκών. a.Μείωση της εξάτμισης από το χώμα της γλάστρας. b.Προστασία απέναντι στην αφυδάτωση των φυτών το καλοκαίρι. c.35% - 45% μειωμένες απαιτήσεις σε νερό κατά την διάρκεια της καλλιέργειας. d.Καλύτερη ισορροπία υγρασίας και θερμοκρασίας μέσα στην γλάστρα. e.Καλύτερη απελευθέρωση των λιπασμάτων και καλύτερες συνθήκες ριζοβολίας. f.Καλύτερης ποιότητας φυτά.

10 2.Ο AW-DISK® προστατεύει το χώμα από την μεταβολή των εξωτερικών συνθηκών. Source: Fondazione Minoprio Italy 2007 Measured is the average weight loss (g) by pots during a plenty sunny day (water loss due to evapo-transpiration). Cultivars tested are: • Thuja Plicata (42% less) • Photinia x fraseri ‘Red Robin’(46% less) • Prunus Laurocerasus ‘Rotundifolia’(32% less) Photinia x fraseri ‘Red Robin’

11 2.Ο AW-DISK® προστατεύει το χώμα από την μεταβολή των εξωτερικών συνθηκών. Source: PPO Boskoop Research Institute 2005

12 3. Με τον AW-DISK® παράγεται καλύτερης ποιότητας φυτά. Φωτογραφία από την Δανία που δείχνει την ριζοβολία των φυτών με χρήση του AW-DISK® εν συγκρίσει χωρίς τον AW-DISK®.

13 4.Ο AW-DISK® είναι 100% φυσικό προϊόν, 100% βιοαποδομήσιμο, και φιλικό προς το περιβάλλον. •Δεν χρειάζεται χρήση χημικών ζιζανιοκτόνων! •Λιγότερες απαιτήσεις σε νερό κατά την διάρκεια της καλλιέργειας! •Χωρίς απορρίματα => Ο AW-DISK® είναι 100% βιοαποδομήσιμο προϊόν!

14 4.Ο AW-DISK® είναι 100% φυσικό προϊόν, 100% βιοαποδομήσιμο, και φιλικό προς το περιβάλλον.

15 Με τον AW-DISK® διατηρείται ένα καθαρό και ελκυστικό φυτώριο!

16 AW-DISK® Θα επωφεληθείτε επειδή χρησιμοποιείτε τον AW-DISK®!

17 Υπολογισμοί AW-DISK® Κόστος: Παράδειγμα για γλάστρα 3 λίτρων 18 εκ. * Τιμή AW-DISK® € 0,18 ποιότητα διάρκειας 2 ετών => χρήση 2 φορές € 0,09 ανά φυτό € 0,14 ποιότητα διάρκειας 1 έτους * Τοποθέτηση του AW-DISK® : 700 τεμ. Την ώρα σε φυτά με 3 στελέχη (δύσκολο) 1.300 τεμ. Την ώρα σε φυτά με 1 στέλεχος (εύκολο) Μ.Ο. 1.000 τεμ. Την ώρα x € 17 / ώρα = € 0,017 ανά φυτό * Τελικό κόστος€ 0,20 ποιότητα διάρκειας 2 ετών € 0,16 ποιότητα διάρκειας 1 έτους

18 Υπολόγισμοί AW-DISK® Οικονομία: * Ξεβοτάνισμα σε μια σεζόν: 500 φυτά ξεβοτάνισμα χειρονακτικά ανά ώρα x € 17 = € 0,034 ανά φυτό 4 φορές στην διάρκεια του χρόνου 4 x € 0,034 = € 0,14 / φυτό * Καθάρισμα των φυτών που πουλιούνται και γέμισμα με φρέσκο χώμα, 100 φυτά την ώρα x € 17 / ώρα € 0,17 / plant * Τελική οικονομία:€ 0,31 / φυτό

19 Υπολογισμοί AW-DISK® Συμπέρασμα: Επένδυση σε AW-DISK® € 0,16 - € 0,20 Οικονομία από τα ξεβοτανίσματα € 0,31 Επιπλέον πλεονεκτήματα: • Καλύτερης ποιότητας φυτά χωρίς ζημιές από ξεβοτανίσματα η χρήση ζιζανιοκτονων. • Σταθερότερες συνθήκες ριζοβολίας και ανάπτυξης των φυτών. • Μειωμένες απαιτήσεις σε ποτίσματα. • Χωρίς άγχος ότι πρέπει να βγει μια παραγγελία και τα φυτά να είναι καθαρά από ζιζάνια. • Παραδίδετε στους πελάτες σας φυτά απαλλαγμένα από ζιζάνια και σπόρουσ ζιζανίων. • Όμορφη και καθαρή παρουσία του φυτωρίου σας και του χώρου παραγωγής.

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29


Κατέβασμα ppt "AW-DISK® (Anti Weed Disk). AW-DISK® Ο AW-DISK® είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ζιζανίων και βρύων που αναπτύσσονται μέσα στις γλάστρες. Είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google