Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επάγγελμα: Καρβουνάδες Μέθοδος προβολής: •Εγκατάσταση με πολυμεσική διαδραστική εφαρμογή για εκθεσιακό χώρο Βαμβακίδης Νικόλαος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επάγγελμα: Καρβουνάδες Μέθοδος προβολής: •Εγκατάσταση με πολυμεσική διαδραστική εφαρμογή για εκθεσιακό χώρο Βαμβακίδης Νικόλαος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Επάγγελμα: Καρβουνάδες Μέθοδος προβολής: •Εγκατάσταση με πολυμεσική διαδραστική εφαρμογή για εκθεσιακό χώρο Βαμβακίδης Νικόλαος

2 Στήσιμο παρουσίασης στο χώρο: Ιστορικά στοιχεία Χρήσεις κάρβουνα μακέτα παιχνίδι πίνακας banners Οθόνη αφής ή lcd

3 Επεξήγηση: 1) Στο κέντρο της εγκατάστασης υπάρχει οθόνη αφής, είτε lcd με ειδικό χειριστήριο, όπου προβάλλεται η πολυμεσική εφαρμογή. 2) Πάνω αριστερά και δεξιά της οθόνης υπάρχουν δύο Μπάννερ με τα ιστορικά στοιχεία και τις χρήσεις και τη σημασία του κάρβουνου περιληπτικά. 3) Κάτω από τα μπάννερ υπάρχουν πάγκοι με σχετικό υλικό όπως κομμάτια κάρβουνο, μια μακέτα της «θημωνιάς» που κατασκευάζουν οι καρβουνάδες για την παρασκευή του κάρβουνου, ένα τραινάκι ή κάποια συσκευή που λειτουργεί με κάρβουνο και τη θέτει σε κίνηση ο χρήστης, καθώς και καμβάδες όπου μπορούν οι επισκέπτες να ζωγραφίσουν με κάρβουνο, μιμούμενοι αντίγραφα πινάκων καλλιτεχνών που θα υπάρχουν εκεί. Ιστορικά στοιχεία Χρήσεις 1) 2) 3)

4 Κεντρική σελίδα- μενού με κινούμενους τίτλους •Η εφαρμογή

5 Επιλεγμένη φωτό Μενού slideshow Επεξήγηση επιλεγμένης φωτό Μενού Επιστροφή στην κεντρική •Επιλέγοντας μία κατηγορία

6 Υπόλοιπες κατηγορίες • Άνθρωποι : εδώ παρουσιάζονται οι σημαντικότερες οικογένειες καρβουναραίων της Μυτιλήνης μέσα κυρίως από γραπτά ντοκουμέντα και φωτογραφίες. Θα εξεταστεί το κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούσαν. • Βίντεο : οπτικό υλικό από τη διαδικασία παρασκευής κάρβουνου • Ηχητικά ντοκουμέντα : ηχητική παρουσίαση της δουλειάς των καρβουνάδων μέσα από τις μαρτυρίες των ίδιων. (θα μπορούσε και να ενταχθεί στην κατηγορία Άνθρωποι και έτσι να έχουμε τρεις κατηγορίες -Άνθρωποι, Διαδικασία, Βίντεο)


Κατέβασμα ppt "Επάγγελμα: Καρβουνάδες Μέθοδος προβολής: •Εγκατάσταση με πολυμεσική διαδραστική εφαρμογή για εκθεσιακό χώρο Βαμβακίδης Νικόλαος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google