Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας
Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας Μιντσούδης Χαρίλαος Φυσικοθεραπευτής Msc

2 ΧΡΟΝΟΣ - ΦΘΟΡΑ

3 ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Μέγιστη βελτίωση από την παιδική ηλικία μέχρι την ηλικία των ετών. Με την ηλικία έχουμε βαθμιαία πτώση όλων των παραμέτρων της λειτουργικής ικανότητας.

4 ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Όραση και ακοή περιορίζονται. Τα οστά χάνουν την ισχύ τους. Ιδιοδεκτικότητα. Ταχύτητα αντίδρασης. Η μυϊκή δύναμη Αρτηριακή πίεση Οστική μάζα. Κατανομή του λίπους. Ευαισθησία στην ινσουλίνη. Επίπεδα Ωμοκυστείνης.

5 ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Υπάρχουν 99 πράγματα που μπορεί να μας γεράσουν. Υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες

6 Aging is disease… άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά ως συνέπεια γήρανσης. νέα περιστατικά Πάρκινσον εμφανίζονται κάθε χρόνο. Πάνω από 80 εκατομμύρια με καρδιοπάθειες. πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο. 20 εκατομμύρια πάσχουν από Alzheimer.

7 Το Δίλλημα Μπορούμε να επιβραδύνουμε η να σταματήσουμε το ρυθμό γήρανσης και τις συνέπειες που το ακολουθούν;

8 Το Δίλλημα Μέχρι πόσα χρόνια μπορούμε να ζήσουμε;
Μέχρι πόσα χρόνια μπορούμε να ζήσουμε; Ποιο είναι το προσδόκιμο της ζωής; Μπορούμε να προσπαθήσουμε και να ζήσουμε 100 χρόνια;

9 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σημαντικό πως θα ζήσουμε από την ηλικία των 0 – 50 ετών.
Σημαντικό πως θα ζήσουμε από την ηλικία των 0 – 50 ετών. Μέχρι τα 50 ο οργανισμός είναι σε πλεονεκτική θέση και διορθώνει τις φθορές. Στην συνέχεια σημασία έχει ο βαθμός συσσώρευσης που τελικά θα φέρει το γήρας και το θάνατο.

10 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στόχος δεν πρέπει να είναι να φτιάξουμε ένα ελιξίριο νεότητας αλλά να επιβραδύνουμε τον ρυθμό γήρανσης.

11 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στόχοι Αντιγηραντικής ιατρικής.
Στόχοι Αντιγηραντικής ιατρικής. Να μειώσουμε τον ρυθμό της κυτταρικής γήρανσης. Πρόληψη χρόνιων φλεγμονών που είναι ο σιωπηλός εχθρός μέσα στα κύτταρα.

12 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στόχος θα πρέπει να είναι να μεγαλώσουμε να γερνάμε αλλά να παραμείνουμε νέοι κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

13 Να επιβραδύνουμε την απώλεια δομής και λειτουργικότητας.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Να επιβραδύνουμε την απώλεια δομής και λειτουργικότητας.

14 Το Δίλλημα Υγεία στα χρόνια μας; James Watson
Η Χρόνια στη ζωή μας; Υγεία στα χρόνια μας; James Watson Μακροχρόνια ζωή η μια μικρότερη αλλά πιο ποιοτική; «Προτιμώ μια μακροχρόνια όσο είναι καλή. Εάν είναι να πεθάνω προτιμώ παίζοντας τένις».

15 Ιατρική Αντιγήρανσης- Αναζωογόνησης - Μακροζωίας
Πάνω από 300 θεωρίες έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν τη διαδικασία της γήρανσης. Πως μπορούμε να σταθεροποιήσομε την υγεία και να δώσουμε νεότητα σε εκτεταμένη περίοδο της ζωής;

16 Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας
Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας Η Φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα (κίνηση, φως, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ.).

17 Ικαρία: το νησί που οι άνθρωποι ζουν περισσότερο
Το 1% του πληθυσμού της Ικαρίας είναι άνω των 90 ετών. Το αντίστοιχο ποσοστό στις χώρες της Δύσης δεν ξεπερνά το 0,1%. Ζουν δέκα φορές περισσότερα αδέλφια 90 ετών και άνω από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη.

18 Ικαρία: το νησί που οι άνθρωποι ζουν περισσότερο
Διατροφή πλούσια σε λάδι, λαχανικά, όσπρια, φρούτα. Σωματική δραστηριότητα. Χαλαρός τρόπος ζωής. Ισχυρούς οικογενειακούς- κοινωνικούς δεσμούς

19 David Schmidt Μοριακός Βιολόγος. Επιστημονικός σύμβουλος. Εφευρέτης.
Επιστημονικός σύμβουλος. Εφευρέτης. Ερευνητής

20 David Schmidt Ο Αμερικάνικος στρατός ζήτησε την βοήθεια από τον David Schmidt για τα πληρώματα, που ζούσαν μέσα σε υποβρύχια. Η ζωή μέσα στο υποβρύχιο, χωρίς φυσικό φως & φυσικό οξυγόνο, δημιουργεί βιολογικές & ψυχολογικές διαταραχές Άγχος. Αϋπνία. Έλλειψη ενέργειας.

21 David Schmidt Καταφέρνει την φυσική αύξηση της ενέργειας και της αντοχής, μέσω ενίσχυσης της καύσης λίπους, στο ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας ασύρματη επικοινωνία. Μετά από 3 χρόνια εντατικής έρευνας δημιούργει μια νέα τεχνολογία πρωτότυπη.

22 Lifewave Αρχικά χρησιμοποιήθηκε από το πολεμικό ναυτικό και στην συνέχεια διατέθηκε στο ευρύ κοινό.

23 Το Y-Age ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
Μια νέα, διαφορετική και πρωτοποριακή, προσέγγιση πρόληψης Αντιγήρανσης Na μείνουμε νέοι, καθώς γερνάμε.

24 Οξειδωτικό στρες Αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες της διαδικασίας της γήρανσης.

25 Οξειδωτικό στρες Οι "ελεύθερες ρίζες" πολιορκούν τα κύτταρα μας, εισχωρούν στο εσωτερικό τους μειώνεται η παραγωγή ενέργειας, μειώνεται το μήκος των τελομερών και καταστρέφουν το DNΑ.

26 Οξειδωτικό στρες Η οξειδωτική καταστροφή των βιομορίων (πρωτεΐνες, κυτταρικές μεμβράνες, DNA) από τις ελεύθερες ρίζες αυξάνεται παράλληλα με την αύξηση της ηλικίας.

27 ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «Ο αντιοξειδωτικός ανεφοδιασμός αυξάνει την κυτταρική ενέργεια, το μήκος των τελομερών και αποκαθιστά την ζημιά του γεννητικού υλικού».

28 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

29 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Σ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Συνδυάζοντας: Νανοτεχνολογία. Ομοιοπαθητική. Αρχές της Κινεζικής Ιατρικής

30 ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Όταν βγαίνουμε στον ήλιο, μια συχνότητα φωτός προκαλεί τη δημιουργία βιταμίνης D από τον οργανισμό μας. Μια άλλη συχνότητα φωτός (η υπεριώδης – UV) προκαλεί τη δημιουργία μελανίνης. Διαφορετικές συχνότητες φωτός στο σώμα επιφέρουν διαφορετικές βιοχημικές αλλαγές.

31 ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Η επιστήμη της Ομοιοπαθητικής απέδειξε ότι το σώμα ανταποκρίνεται στην καθαρή ενεργειακή πληροφορία που μεταφέρεται από το καλύτερο μέσο της Φύσης: το νερό!

32 LifeWave patches Μη διαδερμικά Αυτοκόλλητα επιθέματα
Μη διαδερμικά Αυτοκόλλητα επιθέματα Περιφερική Διάσταση 32 mm. Εσωτερική Διάσταση 28 mm.

33 Αυτοκόλλητα επιθέματα
ΣΥΝΘΕΣΗ Νερό και οργανικά υλικά όπως, αμινοξέα, σάκχαρο και σταθεροποιημένο οξυγόνο. Yλικά χαρακτηρισμένα από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλή (FDA).

34 Αυτοκόλλητα επιθέματα
ΣΥΝΘΕΣΗ Ανάλογα με τις φυσικές ουσίες που υπάρχουν το επίθεμα εκπέμπει εξειδικευμένες συχνότητες προκαλεί συγκεκριμένες βιοφυσικές μεταβολές στο σώμα, με βιοχημικά αποτελέσματα.

35 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Μη διαδερμικά Αυτοκόλλητα επιθέματα.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Μη διαδερμικά Αυτοκόλλητα επιθέματα. Καμία ουσία (φάρμακα, χημικά ή διεγερτικά) δεν διεισδύει στο σώμα. WADA. Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ . USADA (United States Anti-Doping Agency )

36 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Τα υλικά μέσα στα επιθέματα, σχηματίζουν υγρούς κρυστάλλους σε κλίμακα νάνο, που λειτουργούν σαν μικρές κεραίες.

37 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ημιαγωγιμές βιομοριακές κεραίες οι οποίες όταν τοποθετούνται στο ταλαντευόμενο βιοηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος συντονίζονται με συχνότητες που ταυτίζονται με ορισμένα βιομόρια του κυττάρου και σηματοδοτούν συγκεκριμένους μεταβολικούς οδούς.

38 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Απλούστερα, μπορούμε να πούμε ότι τα επιθέματα είναι προγραμματισμένα ολοκληρώματα Η/Υ, που χρησιμοποιούν ειδικές φόρμουλες, παράγοντας διαφορετικά βιολογικά μηνύματα.

39 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Τοποθετούνται σε σημεία βελονισμού.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Τοποθετούνται σε σημεία βελονισμού. Μεσημβρινοί ειδικές διαδρομές στις οποίες κυκλοφορεί ενέργεια. Κανάλια επικοινωνίας μεταφοράς σήματος.

40 Lifewave Το πρώτο προϊόν Y- Age πρόληψης Αντιγήρανσης είναι το επίθεμα Γλουταθειόνης.

41 ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ Τριπεπτίδιο που αποτελείται από τρία αμινοξέα
Τριπεπτίδιο που αποτελείται από τρία αμινοξέα Γ-Γλουταμινικό Οξύ. Κυστείνη. Γλυκίνη.

42 ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ Είναι το σημαντικότερο ενζυμικό αντιοξειδωτικό του οργανισμού μας. Αν αυξήσουμε τα επίπεδα Γλουταθειόνης στο σώμα ενεργοποιούνται και τα άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία βιταμίνη C, Α, Ε και Καρνοσίνη Q10.

43 Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα
Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα Μεγάλες ποσότητες γλουταθειόνης αποθηκεύονται στο συκώτι, το οποίο τροφοδοτεί τα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη δύναμη του αμυντικού συστήματος.

44 Αντιφλεγμονώδης δράση
Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προστατευτική δράση για τις κυτταρικές μεμβράνες.

45 ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Προάγει την απελευθέρωση των αποθηκευμένων τοξινών- βαρέων μετάλλων από τον οργανισμό.

46 ΔΕΡΜΑ Δίνει δραστικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Προστατεύει τις πρωτεϊνικές δομές του σώματος όπως κολλαγόνο και ελαστίνη.

47 Χαμηλα επίπεδα Γλουταθειόνης
Με την ηλικία τα επίπεδα της γλουταθειόνης μειώνονται. Υπολογίζεται ποσοστό 1 % ετησίως μετά την ηλικία των 20. Οποιαδήποτε ασθένεια, ακόμη και το κοινό κρυολόγημα, μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη του ενζύμου. Στρες, άσκηση, μόλυνση, τραυματισμός και περιβαλλοντικές τοξίνες ,φάρμακα. Χαμηλά επίπεδα γλουταθειόνης σχετίζονται με πολλές ασθένειες των ηλικιωμένων καταρράκτη, Alzheimer, Πάρκινσον, αθηροσκλήρωση. Journal of Clinical Epidemiology 47: , 1994

48 70.736 Γλουταθειόνη Αυξάνει την ενέργεια. Βελτιώνει την σκέψη.
Αυξάνει την ενέργεια. Βελτιώνει την σκέψη. Επιταχύνει την αποκατάσταση των αθλητών μετά από άσκηση. Μειώνει τα αποτελέσματα της γήρανσης. Εμποδίζει τη δημιουργία οξειδωμένων λιπών που μπορεί να προκαλέσουν αρτηριοσκλήρυνση. Προστατεύει την όραση, Βοηθά στην μετατροπή των υδατανθράκων σε ενέργεια . Βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων. Προλαμβάνει και μειώνει τα αποτελέσματα σε πάνω από 69 ασθένειες.

49 Γλουταθειόνη Όλα τα κύτταρα στο σώμα χρειάζονται νερό, οξυγόνο, γλυκόζη και Γλουταθειόνη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα χαμηλά επίπεδα της γλουταθειόνης επιφέρουν κυτταρική γήρανση, ασθένειες και θάνατο.

50 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ Τα συμπληρώματα γλουταθειόνης που λαμβάνονται από το στόμα καταστρέφονται από τα οξέα του στομάχου. Αύξηση 10 με 15%. Ενέσεις Γλουταθειόνης τα αποτελέσματα επιστρέφουν στα φυσιολογικά επίπεδα μετά από μια ώρα.

51 Lifewave Έρευνες Έγιναν Έρευνες τοποθετώντας για 24 ώρες ένα επίθεμα γλουταθειόνης στο σημείο REN 6.

52 Lifewave-Έρευνες Τα αποτελέσματα έδειξαν μια αύξηση των επιπέδων γλουταθειόνης, μέχρι 300% σε 24 ώρες Δεν διαπιστώθηκε καμία γενική επίδραση στα ένζυμα τρανσφεράση και αναγωγάση της γλουταθειόνης. Ενδείξεις Αποτοξίνωσης Υδράργυρου.

53 Lifewave Το δεύτερο προϊόν Y- Age πρόληψης Αντιγήρανσης είναι το επίθεμα Καρνοσίνης.

54 Καρνοσίνη Η Καρνοσίνη είναι επίσης ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό συστατικό. Αντιγηραντική και αντιεκφυλιστική δράση. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών. Διεγείρει την μικροκυκλοφορία του εγκεφάλου και των μυών. Αυξάνει τη μυϊκή αντοχή και ισχύ.

55 ΚαρνοσΙνη Αντιδρά με τα σάκχαρα πριν αυτά προσκολληθούν στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και δημιουργεί γλυκοζυλιωμένη καρνοσίνη η οποία δεν είναι τοξική και μπορεί να αποβληθεί εύκολα.

56 Γλυκοζυλίωση - Γλυκοτοξίνες
Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της γλυκοζυλίωσης παίζει η διατροφή. Τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. O τρόπος μαγειρέματος.

57 Καρνοσίνη Οι αντιγλυκοζυλιωσικές ιδιότητές την καθιστούν βασικό παράγοντα πρόληψης της νευροεκφύλισης και της συσσώρευσης χαρακτηριστικών γήρανσης. Σύμφωνα μετο British Journal of Dermatology το 50% της γήρανσης οφείλεται στη γλυκοζυλίωση.

58 Καρνοσίνη Μετατρέπει τα γερασμένα κύτταρα σε νέα και υγιή.
Προστατεύει το DNA μας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θρεπτικό συστατικό. Μετατρέπει τα γερασμένα κύτταρα σε νέα και υγιή. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών με την ανάπλαση συνδετικού ιστού. Βοηθάει στην ταχύτερη αναζωογόνηση του οργανισμού.

59 Καρνοσίνη Δίδυμα υγιή ποντίκια.
Δίδυμα υγιή ποντίκια. Το ένα παρουσιάζει τα συνηθισμένη εικόνα γήρανσης στο άλλο έβαζαν καρνοσίνη στο νερό που έπινε. Πειράματα σε ποντίκια που υπεβλήθησαν σε δίαιτα πλούσια σε καρνοσίνη, έδειξαν αύξηση του χρόνου ζωής κατά 20%.

60 Καρνοσίνη Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι συμπληρώματα καρνοσίνης αυξάνουν τα επίπεδα στο αίμα μόνον κατά ελάχιστες ποσότητες εντός 30 ημερών.

61 Lifewave-Έρευνες Έγινα Έρευνες τοποθετώντας ένα επίθεμα γλουταθειόνης για 12 ώρες τρείς φορές την εβδομάδα.

62 Lifewave-Έρευνες Χρησιμοποιήθηκε ένα σύστημα μέτρησης βιοηλεκτρικής αντίστασης μεσοκυττάριου χώρου (Electro Interstitial Scanning - EIS).

63 Lifewave-Έρευνες Η τελική μέτρηση κατέδειξε βελτίωση της φυσιολογικής κυτταρικής λειτουργίας των οργάνων συκώτι, νεφρά, επινεφρίδια, υποθάλαμος, και θυρεοειδής αδένας κατά 84% . Πάγκρεας και υπόφυση κατά 95%.

64 Lifewave Y-Age Aeon Το τρίτο επίθεμα του πρωτόκολλου Αντιγήρανσης είναι το επίθεμα Y-Age Aeon.

65 Lifewave Y-Age Aeon Μείωση της έντασης – άγχους στον οργανισμό.
Μείωση της έντασης – άγχους στον οργανισμό. Αντιφλεγμονώδη δράση.

66 ΑΓΧΟΣ - ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΑΓΧΟΣ - ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Παρόλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε το άγχος της καθημερινότητας έχει τεράστιες συνέπειες στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε.

67 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Το αυτόνομο νευρικό σύστημα είναι πιθανώς η σημαντικότερη ένδειξη του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός διαχειρίζεται το άγχος.

68 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Ενεργοποίηση Αυτόνομου νευρικού συστήματος. Άξονα Υποθάλαμος - Υπόφυση - Επινεφρίδια

69 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Ενδοκρινολογία Έκκριση Ορμονών. Αδρεναλίνη Κορτιζολη Ιντερλευκίνη 6 (μια φλεγμονώδους πρωτεΐνη) Κατεχολαμίνες

70 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
«Το καθημερινό άγχος συσσωρεύεται και προκαλεί προβλήματα σε όλο τον οργανισμό από τον Εγκέφαλο έως το Δέρμα» Χρούσος Γεώργιος Παιδίατρος –Ενδοκρινολόγος

71 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Παραγωγικό Άγχος Άγχος αδιεξόδου, αβεβαιότητα, μεγάλες ανατροπές. Όταν χάνουμε τον έλεγχο της ζωής Χρόνιο άγχος Υπερβολική έκκριση Κορτιζολη. Μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Φλεγμονές. Βλάβες στον Ιππόκαμπο.

72 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Δυσφορία. Εκνευρισμό. Κόπωση. Αϋπνία. Υπέρταση. Φλεγμονές. Καρδιοπάθειες. Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. Παχυσαρκία. Χοληστερίνη. Ήπια Νοητική Διαταραχή. Αγχώδεις Διαταραχές

73 ΑΓΧΟΣ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Μείζονα κατάθλιψη σοβαρό μακροχρόνιο άγχος. Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η κατάθλιψη θα είναι η κυριότερη αιτία αναπηρίας το 2020.

74 Lifewave -Έρευνες Έγιναν Έρευνες τοποθετώντας για 15 min. ένα επίθεμα Y-Aeon. Mέτρηση Μεταβλητότητας Καρδιακού Ρυθμού (BioCom Heart Rhythm Scanner) . Αρχική και 15 μετά την εφαρμογή του επιθέματος.

75 Lifewave -Έρευνες Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Y-Age Aeon συμβάλλει στην υποστήριξη της εξισορρόπηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

76 Έρευνες- Αντιφλεγμονώδη δράση
Θερμική απεικόνιση. Πριν την εφαρμογή και 10 λεπτά μετά την εφαρμογή διαπιστώθηκε σαφή μείωση της τοπικής θερμοκρασίας, η οποία υποδεικνύει περιορισμό της φλεγμονής. Μείωση του πόνου.

77 Lifewave Y-Age Aeon Άλλες κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το Aeon μειώνει τις C-αντιδρώσες πρωτεΐνες (οι οποίες αυξάνονται ως αντίδραση στις φλεγμονές). Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό, γιατί οι φλεγμονές αποτελούν συχνά σύμπτωμα άγχους και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες σε υγιείς ιστούς, ακόμα και στο DNA.

78 Y-Age - Glutathione - Carnosine
Y-Age Carnosine Y-Age Aeon Αυξάνει τα μέσα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα 300 %. Βελτιώνει τις βιοηλεκτρικές ιδιότητες των οργάνων. Μειώνει την ένταση στον οργανισμό. Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βελτιώνει τη συνολική υγεία. Μειώνει τις φλεγμονές. Βοηθά στην αποδέσμευση των συσσωρευμένων τοξινών. Θεωρείται το βασικό θρεπτικό συστατικό που διατηρεί τη νεότητα του οργανισμού. Μειώνει τις C-αντιδρώσες πρωτεΐνες. Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

79 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Y-Age Aeon - Glutathione - Carnosine

80 Ο συνδυασμός Y-Age Aeon - Glutathione - Carnosine σε τακτική βάση.
Ενισχύει το αντιοξειδωτικό σύστημα του οργανισμού. Αποτοξινώνει και επιδιορθώνει τις φθορές των σωματικών κυττάρων. Συμβάλλει στην υποστήριξη της ισορροπίας του αυτόνομου νευρικού συστήματος, μειώνοντας την αντίδραση του οργανισμού στο άγχος.

81 Ο συνδυασμός Y-Age Aeon - Glutathione - Carnosine σε τακτική βάση.
Διαπιστώθηκε μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το δέρμα παίρνει μια πιο υγιή λάμψη μετά από μερικές εβδομάδες εφαρμογής.

82 Προϊόντα επιθεμάτων LifeWave

83 Lifewave Energy Enhancer
Βελτιώνει την ενεργειακή ροή στο σώμα για περισσότερη ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυξάνει την ενέργεια, τη δύναμη, και την απόδοση αυξάνοντας την καύση λιπώδους ιστού.

84 Silent Nights (Ήσυχες νύχτες)
Εναλλακτική λύση για τη βελτίωση του ύπνου.

85 SP6 Complete Appetite Control
Βοηθά στον έλεγχο και τη ρύθμιση της όρεξη. Μειώνει την αίσθηση της πείνας και έντονης επιθυμίας για φαγητό. Τονώνει τον υποθάλαμο. Ισορροπεί τις ορμόνες.

86 Lifewave IceWave Βοηθά στην μείωση του πόνου και της φλεγμονής. Άμεσα.
Βοηθά στην μείωση του πόνου και της φλεγμονής. Άμεσα. Βελτιώνει την κινητικότητα. Αποκαθιστά την ροή ενέργειας στο σώμα.

87 Lifewave IceWave Μελέτες με θερμική απεικόνιση σε πάνω από 300 άτομα απέδειξαν την μείωση του πόνου και της φλεγμονής μέσα σε 5 λεπτά. Dr. D.Clark

88 ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ LIFEWAVE
Δεν είναι φάρμακα. Δεν εισχωρούν ουσίες. Δεν δημιουργούν επιπλοκές. Δεν αλληλεπιδρούν με φάρμακα. Δεν αντικαθιστούν φαρμακευτική αγωγή. Δεν αντικαθιστούν θεραπευτικές και διαγνωστικές ιατρικές πράξεις. Δεν εξαλείφουν αρρώστιες. Δεν εφαρμόζονται σε έγκυες, σε μητέρες που θηλάζουν και σε ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση.

89 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ LIFEWAVE
Μη διαδερμικά επιθέματα. Λειτουργούν σαν μικρές κεραίες που μεταφέρουν συγκεκριμένες βιοπληροφορίες. Ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος. Διεγείρουν σημεία βελονισμού. Οι εξειδικευμένες συχνότητες επιφέρουν συγκεκριμένα βιοχημικά αποτελέσματα. Έχουν στόχο την πρόληψη, την βελτίωση και αποκατάσταση της υγείας.

90 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ LIFEWAVE
Είναι μια νέα τεχνολογία που προσφέρει δυναμικά αποτελέσματα όσο αφορά την καταπολέμηση της γήρανσης. Χρησιμοποιώντας το σώμα ως συνεργάτη. Βελτιώνοντας την ροή -παραγωγής ενέργειας και επικοινωνίας του σώματος βοηθούν στην επαναφορά της σωστής λειτουργίας του σώματός μας.

91 LIFEWAVE ΠΡΟΚΛΗΣΗ Είναι επαναστατική τεχνολογία που υπόσχεται ποιότητα ζωής και καλή υγεία. Στον απλό άνθρωπο. Στον Επαγγελματία.

92 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η φύση μας δείχνει τον δρόμο. Διατροφή.
Άσκηση - Φυσική Δραστηριότητα. Χαλάρωση. Σωστό περιβάλλον - Ισχυρούς οικογενειακούς- κοινωνικούς δεσμούς. αποτελούν αναγκαίο κομμάτι ενός υγιεινού τρόπου ζωής Το σώμα μας χρειάζεται επίσης συνεχή ροή ενέργειας.

93 να προσφέρουμε μέρες στη ζωή μας ας προσφέρουμε ζωή στις μέρες μας.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Εάν δεν μπορούμε να προσφέρουμε μέρες στη ζωή μας ας προσφέρουμε ζωή στις μέρες μας.

94 και όσοι την ψάχνουν στα ψηλά
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η Ευτυχία στη ζωή στα χαμηλά πηγαίνει και όσοι την ψάχνουν στα ψηλά είναι δυστυχισμένοι.

95 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Κατέβασμα ppt "Νέες Φυσικοθεραπευτικές προκλήσεις. Παράταση νεότητας"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google