Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑΝΚ 34 Το Τ-34 ήταν σοβιετικό άρμα μάχης που παρήχθη σε μεγάλους αριθμούς στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αν και κατασκευάστηκε πρόχειρα, αποδείχθηκε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑΝΚ 34 Το Τ-34 ήταν σοβιετικό άρμα μάχης που παρήχθη σε μεγάλους αριθμούς στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αν και κατασκευάστηκε πρόχειρα, αποδείχθηκε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑΝΚ 34 Το Τ-34 ήταν σοβιετικό άρμα μάχης που παρήχθη σε μεγάλους αριθμούς στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αν και κατασκευάστηκε πρόχειρα, αποδείχθηκε πολύ αξιόπιστο, αποδοτικό και οικονομικό. Η παραλλαγή που είχε αποτελούνταν από κηλίδες σκούρου καφέ 6Κ, σχεδιασμένες με πινέλο πάνω στο σκούρο πράσινο προστατευτικό χρώμα της βάσης 4ΒΟ. Στις δύο πλευρές του πύργου του συγκεκριμένου τανκ διακρινόταν η επιγραφή «Kilkvidze», το όνομα ενός ήρωα της Ρωσικής Επανάστασης, και το σήμα της Ταξιαρχίας που ανήκε κάτω από το κόκκινο αστέρι με τις πέντε κορυφές. Σύμφωνα με τους Γερμανούς στρατηγούς, το T-34 ήταν ανώτερο από τα Γερμανικά άρματα

2 Πυροβόλο Το πυροβόλο F-34 των 76,2 χλστ. είχε διαμέτρημα 42. Το σύστημα επαναφοράς του διέθετε υδραυλικό αμορτισέρ και δύο υδροπνευματικές αναρτήσεις. Η μέγιστη ανύψωση έφτανε τις 30 μοίρες και η κάθοδος τις 3 μοίρες μόλις, εξαιτίας του χαμηλού προφίλ του πύργου. Στο εσωτερικό του άρματος μπορούσαν να αποθηκευτούν 77 βλήματα


Κατέβασμα ppt "ΤΑΝΚ 34 Το Τ-34 ήταν σοβιετικό άρμα μάχης που παρήχθη σε μεγάλους αριθμούς στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αν και κατασκευάστηκε πρόχειρα, αποδείχθηκε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google