Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ερευνητική εργασία στη τεχνολογία Εργασία 2 Μελέτη προαύλιου χώρου μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ερευνητική εργασία στη τεχνολογία Εργασία 2 Μελέτη προαύλιου χώρου μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ερευνητική εργασία στη τεχνολογία Εργασία Μελέτη προαύλιου χώρου μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου ( 3ου Εσπερινού Ε.Π.Α.Λ) Λάρισας Καταγραφή και αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του χώρου. Διαχωρισμός των μαθητών σε 2 ομάδες (Α1 και Α2) Δημιουργία ερωτηματολογίου για τις αλλαγές του προαύλιου χώρου βάση των προτάσεων μας που ακολουθούν παρακάτω και κατέγραψαν οι ομάδες (Α1 και Α2 ). Οι προτάσεις των ομάδων είναι οι εξής.

2 Ομάδα Α1 Κατόπιν έρευνας στον προαύλιο χώρο του σχολείου οι μαθητές του 3 Ε.Π.Α.Λ Λάρισας της Α1 τάξης ( Ομάδα Α1) Οι αλλαγές που συζητήσαμε και θα θέλαμε να υλοποιηθούν είναι οι εξής: Αλλαγή γηπέδων στο κέντρο του προαύλιου, δυο γήπεδα βόλεϊ στο κέντρο και 1 αριστερά και 1 δεξιά και 1 γήπεδο μπάσκετ . Βρύσες με σκέπαστρα, και να είναι πιο κοντά στο σχολικό κτίριο. Δενδροφύτευση στον αυλόγυρο και εντός του προαύλιου. Καλύτερο οδόστρωμα . Καλύτερη περίφραξη για την αποφυγή δοσοληψιών με άτομα εκτός σχολείου και το αντίθετο . Αλλαγή και επιπλέον τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων στον προαύλιο χώρο . Μπάρα ποδηλάτων εντός του σχολειού με θέσεις σταντ . Χώρος καπνιστών ,αφενός για την διατήρηση καθαριότητας του προαύλιου χώρου και αφετέρου για την επίβλεψη των μαθητών . Αλλαγή χρώματος εξωτερικά . Ειδικές μπάρες για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες .

3 Ομάδα Α2 Μετά από ερευνά που διεξήχθη μέσω ερωτηματολόγιων και αυτοψίας από τους μαθητές πρόεκυψε προβληματισμός για τη βελτιστοποίηση του χώρου του σχολειού. Προτείνουμε λοιπόν τα παρακάτω. 1)Περισσότερο πράσινο και συγκεκριμένα δέντρα για σκίαση και λουλούδια για καλύτερη αισθητική του χώρου. 2)Παγκάκια στεγασμένα . 3)Κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού, υαλικών, ηλεκτρικών συσκευών, μπαταριές και πλαστικού. 4) Στεγασμένοι χώροι για καλλιτεχνικές και γυμναστικές δραστηριότητες. 5)Ειδικός χώρος διαμορφωμένος για καπνιστές . 6)Υπόγειος χώρος στάθμευσης οχημάτων (αυτοκίνητων, μηχανών κτλ 7)Αλλαγή χρώματος των εξωτερικών όψεων του σχολειού με θέματα και χρώματα που θα επιλέξουν οι μαθητές. Προτεραιότητα όμως όλων καλύτερες εγκαταστάσεις για Α.Μ.Ε.Α για την ομαλή φοίτηση τους (ράμπες,wc, ασανσέρ )κτλ.

4 ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΑΔΑ Α’ ΑΧΜΕΤΑΙ ΣΟΚΟΛ ΓΚΡΟΥΜΤΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
ΟΜΑΔΑ Α’ ΑΧΜΕΤΑΙ ΣΟΚΟΛ ΓΚΡΟΥΜΤΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΟΜΑΔΑ Β’ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑ ΣΟΦΙΑ ΚΟΤΡΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΖΩΗ ΚΥΡΤΣΟΥΔΗ ΟΥΡΑΝΙΑ


Κατέβασμα ppt "Ερευνητική εργασία στη τεχνολογία Εργασία 2 Μελέτη προαύλιου χώρου μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google