Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά και του φάνηκε τόσο αστείο το περπάτημά της, που άρχισε να την κοροϊδεύει ότι ήταν πιο αργή και από τα σαλιγκάρια. Η χελώνα σταμάτησε, γύρισε προς τον λαγό και του είπε: -Τι θα έλεγες να τρέξουμε σε έναν αγώνα δρόμου για να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος από τους δυο;

3 - Σύμφωνοι. Θα τρέξουμε το Σάββατο στις 8 η ώρα
- Σύμφωνοι. Θα τρέξουμε το Σάββατο στις 8 η ώρα . Αν συμβεί κάτι γράψε μου ένα γράμμα στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση στο .Okay ?

4 -Ένα,δύο τρία πάμε.

5 Χα χα χα . Θα τη νικήσω με μεγάλη ευκολία
Χα χα χα . Θα τη νικήσω με μεγάλη ευκολία

6 Ας πάρω έναν υπνάκο είμαι πολύ μακρία της.

7 Όμως η χελώνα τον πέρασε.

8 ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

9 ΑΥΤΉ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ


Κατέβασμα ppt "Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google