Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Από το 1976.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Από το 1976."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Από το 1976

2 Πρωτοπόροι στα τυροκομικά & γαλακτοκομικά προϊόντα
Πρωτοπόροι στα τυροκομικά & γαλακτοκομικά προϊόντα

3 Η ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες στο χώρο των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων από το 1976. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών Πωλήσεις - Μarketing

4 Η ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Με ομιλικό τζίρο άνω των 60.000.000 €
‘Με συνεχή αύξηση κερδοφορίας’ Με υπερσύγχρονο συσκευαστήριο τυροκομικών προϊόντων (ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ) Με είσοδο στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων (ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) Με ειδικότητα στις πωλήσεις Α’ υλών ( Γάλα βυτία, Κρέμα κλπ) Με Προμηθευτές – Συνεργάτες πάνω από 100 εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη. Με Προμηθευτές – Συνεργάτες πάνω από 20 παραγωγικές τυροκομικές και γαλακτοκομικές μονάδες από όλη την Ελλάδα.

5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τζίρος 60.625.100€ 57.325.829€ 50.367.816€

6 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κέρδη προ φόρων

7 ΔΙΑΤΥΠ MEDITERRANEAN FOODS LTD ARCA FOODS SRL
ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ MEDITERRANEAN FOODS LTD ARCA FOODS SRL

8 ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Ο Όμιλος ΒΙΟΤΥΡ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, διακινώντας περισσότερους από τόνους εμπορευμάτων ετησίως. Διανέμει τα προϊόντα του εξυπηρετώντας περισσότερα από σημεία πώλησης, είτε μέσω του τμήματος πωλήσεων, είτε μέσω ειδικών συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα κέντρα διανομής σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Τρίπολη ,έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση και διανομή πάνω από 450 κωδικούς προϊόντων, ενώ παράλληλα το κωδικολόγιο συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα, προσπαθώντας να καλύπτει διαρκώς τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, καθώς και τα κανάλια διανομής. Όλοι οι άνθρωποι του Ομίλου ΒΙΟΤΥΡ δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, στοχεύοντας στη βελτίωση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες ,εκπαιδεύοντας τους και καθοδηγώντας τους, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες και εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

9 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΟΤΥΡ Η ΒΙΟΤΥΡ διαθέτει τρία κέντρα διανομής και αποθήκευσης. Στην Αθήνα (ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου) Στην Θεσσαλονίκη (Αγχίαλος) & Στην Τρίπολη Εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αποθήκευσης και συντήρησης καθώς επίσης και οι σχετικές οδηγίες υγιεινής όπως καθορίζονται από το πιστοποιητικό διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000,από την TUV Austria. Στο ίδιο πλαίσιο, ανανεώθηκε και εκσυγχρονίστηκε ο στόλος των οχημάτων διανομής..

10 ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΤΥΡ Να επιλέγει και να διαθέτει στο εμπόριο υψηλής ποιότητας προϊόντα με υψηλή αποδοχή από τον καταναλωτή. Να καθιερωθεί σαν ο προτιμητέος προμηθευτής των πελατών – συνεργατών ,προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις στην Εμπορία-Εισαγωγή και διακίνηση Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών προϊόντων . Να εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα και μεθόδους που να συμβαδίζουν και να καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες τόσο του καταναλωτή, όσο και της μεταβαλλόμενης δομής του εμπορίου.

11 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ BRANDS

12 ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ

13 ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ είναι μία από τις πιο σύγχρονες εταιρείες τυποποίησης και συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις της ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και είναι πιστοποιημένες με ISO από την TUV Austria Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Κορωπί Αττικής.

14 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ
Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει επενδυτικό πλάνο ύψους €, αλλάζοντας εξολοκλήρου το σύνολο των συσκευαστικών μηχανών και επεκτείνοντας τις 2 υπάρχουσες γραμμές παραγωγής σε 4.

15 ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η ΔΙΑΤΥΠ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται ετησίως περίπου τόνους τυριών, παρασκευάζοντας τυποποιημένα προϊόντα. Διαθέτει 3 πλήρεις γραμμές συσκευασίας και τυποποίησης κοπής φετών, τριμμένων προϊόντων και σφήνες. Η εταιρεία παράγει προϊόντα για το δικό της εμπορικό δίκτυο διανομής στο νομό Αττικής με την επωνυμία ΓΕΥΣΗ, για την μητρική εταιρεία ΒΙΟΤΥΡ με την επωνυμία ALDA. Επίσης παρασκευάζει private label προϊόντα για μεγάλες εταιρείες Horeca και Super markets, όπως Goody's, EVEREST κλπ.

16

17 ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τα Γαλακτοκομεία Πελοποννήσου ΤΡΙΠΟΛΗ είναι μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων που επεξεργάζεται ετησίως πάνω από τόνους αγελαδινό, γίδινο και πρόβειο γάλα. Η εμπειρία και η παράδοση σε συνδυασμό με την τεχνολογία, τις τεχνικές και την παραγωγική δυνατότητα, διασφαλίζουν ότι τα παραγόμενα προϊόντα προσφέρουν στον καταναλωτή μία γευστική εμπειρία τηρώντας τις πιο απαιτητικές και ποιοτικές προδιαγραφές.

18 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
Η υπερσύγχρονη μονάδα κατασκευάστηκε το στην Τρίπολη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής έχουν έκταση 5.900τ.μ. Το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται kg γάλα ημερησίως (αιγοπρόβειο και αγελαδινό). Παράγει μία σειρά προϊόντων όπως: τυριά Π.Ο.Π. μαλακά τυριά ημίσκληρα τυριά σκληρά τυριά τυριά τυρογάλακτος. Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και οι αυστηρότατες διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, αποτελούν την εγγύηση για τα τελικά παραγώμενα προϊόντα.

19 ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Επιλέγοντας τους συνεργαζόμενους παραγωγούς συλλέγουμε υψηλής ποιότητας γάλα διασφαλίζοντας από την πρώτη ύλη ότι θα παραχθούν προϊόντα με την ποιότητα που αξίζει στο brand ‘ΤΡΙΠΟΛΗ’. Υλοποιώντας συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλη την αλυσίδα παραγωγής εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα θα έχουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την απαιτούμενη γεύση.

20 ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Έχοντας ταιριάξει αρμονικά την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και κυρίως βασιζόμενοι στο ‘’μεράκι’’ και την αγάπη μας για την τυροκομεία και την παραγωγή προϊόντων, διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

21 ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο τελευταίο στάδιο της ωρίμανσης, δίνουμε στα προϊόντα τον απαιτούμενο χρόνο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έτσι ώστε να αποκτήσουν την επιθυμητή παραδοσιακή γεύση.

22 Προϊόντα ΤΡΙΠΟΛΗ

23 ΕΠΙΛΟΓΗ

24 ΟΡΕΙΝΟ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ - ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ

25 ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ

26 ALDA

27 ALDA

28 ΙΤΑΛΙΚΑ

29 KAISER

30 Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο εξωτερικό περιβάλλον
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο εξωτερικό περιβάλλον Είναι για την ΒΙΟΤΥΡ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΕΥΚΑΡΙΑ για ανάπτυξη και απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος

31


Κατέβασμα ppt "ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ Από το 1976."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google