Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι διαφημίσεις που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και οι πραγματικοί μας φίλοι εν άγνοια μας μας κάνουν ευάλωτους στο Μαθητές Ρ. Κ. Σ. Π. Φ. Θ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι διαφημίσεις που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και οι πραγματικοί μας φίλοι εν άγνοια μας μας κάνουν ευάλωτους στο Μαθητές Ρ. Κ. Σ. Π. Φ. Θ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι διαφημίσεις που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και οι πραγματικοί μας φίλοι εν άγνοια μας μας κάνουν ευάλωτους στο Μαθητές Ρ. Κ. Σ. Π. Φ. Θ. Χ. B.

2 Σύμφωνα με την Joan Goodchild, αρχισυντάκτης της Chief Security Office οι 4 βασικότεροι κίνδυνοι στο facebook είναι :

3 Τα στοιχεία μας μοιράζονται με τρίτους
Οι διαφημίσεις που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό Οι πραγματικοί φίλοι μας εν αγνοία μας, μας κάνουν ευάλωτους Απατεώνες δημιουργούν ψευδή προφίλ

4 Οι διαφημίσεις του μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό.
Συμφώνα με μία έρευνα της iDefense το facebook δίνει προσωπικές πληροφορίες περίπου χρηστών μηνιαίως σε διαφημιστικές εταιρίες με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά.

5

6 Μπορεί οι διαφημίσεις στο facebook να αποτελούν κίνδυνο;
Ασφαλώς!

7 Το Facebook δεν είναι σε θέση να ελέγξει όλες τις διαφημίσεις εξαιτίας τις τεράστιας ποσότητάς τους.

8 Χρηστές που είναι μη καλοί γνώστες
Η απάντηση των μυημένων στην άγνωστη διαφήμιση

9 Γιατί οι διαφημίσεις είναι τόσο προσιτές στον κόσμο διευκολύνοντας τους hackers;
Σύμφωνα με έρευνα της Wall Street Journal μια σειρά από εφαρμογές (το Farmville, το Texas Holdem Poker το FrontierVille) αποκτούν πρόσβαση και προωθούν σε διαφημιστές το όνομα και άλλες πληροφορίες χρηστών του Facebook.

10 Μπορούν οι πραγματικοί σας φίλοι στο Facebook να σας κάνουν ευάλωτους;
Δυστυχώς ΝΑΙ !  Η ασφάλεια μας μπορεί να καλύτερη ή χειρότερη από την ασφάλεια του φίλου μας. Αν κάποιος στο δίκτυο των φίλων μας έχει αδύναμο κωδικό πρόσβασης μπορεί τότε ένας hacker να βλάψει και εμάς μέσω αυτών

11 Τι μπορεί να κάνει κανείς για να προστατευτεί;

12

13

14

15 Βιβλιογραφία Οι 5 κρυφοί και μεγάλοι κίνδυνοι του Facebook ( Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας – Κίνδυνοι στο Facebbok ( ) Το Farmvilleμοιράζεται προσωπικά δεδομένα (

16


Κατέβασμα ppt "Οι διαφημίσεις που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και οι πραγματικοί μας φίλοι εν άγνοια μας μας κάνουν ευάλωτους στο Μαθητές Ρ. Κ. Σ. Π. Φ. Θ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google