Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. μαζί με τα υπόλοιπα 11 συστήματα που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρμόδια να συλλέγει επικίνδυνα απόβλητα. Στις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. μαζί με τα υπόλοιπα 11 συστήματα που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρμόδια να συλλέγει επικίνδυνα απόβλητα. Στις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. μαζί με τα υπόλοιπα 11 συστήματα που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρμόδια να συλλέγει επικίνδυνα απόβλητα. Στις 20 Φεβρουαρίου 2009, η εταιρεία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. με την επίσημη άδεια λειτουργίας της, από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., ξεκινά τη δράση της στο χώρο της ανακύκλωσης φωτιστικών και λαμπτήρων στην Ελλάδα. H εταιρεία έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και υποχρεούται να συλλέγει καμένοι λαμπτήρες και κατεστραμμένα φωτιστικά. 48 επιχειρήσεις, κατασκευαστές και εισαγωγείς είναι οι επίσημοι ιδρυτές της εταιρείας. Οι επιχειρήσει καταθέτουν στο Σύστημα ένα μέρος των εσόδων που εισπράττουν από τον καταναλωτή, ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα των στόχων που έχουν θέσει.

3 ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1.000 κάδοι ανακύκλωσης λαμπτήρων είναι τοποθετημένοι, σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού. λαμπτήρες έχουν συλλεχθεί από το Σύστημα έως σήμερα για το έτος 2009. Συνεργασία με τον ΑΒ Βασιλόπουλο και τον Σκλαβενίτη. Συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα σε μορφή πιλοτικού προγράμματος

4 ΚΑΔΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ Ο κάδος λαμπτήρων έχει διάσταση 600 Χ 400 Χ 800 mm, όπου συλλέγονται οι καμένοι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, εκτός από τους σπασμένους. Για την εύκολη συλλογή τους το εσωτερικό του κάδου διαχωρίζεται με δύο ορθογώνια χαρτοκιβώτια για την τοποθέτηση λαμπτήρων φθορισμού και δύο τετράγωνα χαρτοκιβώτια για την εισαγωγή των υπόλοιπων λαμπτήρων όπως υδραργύρου-νατρίου-κυκλικές και compact.

5 ΚΑΔΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Ο κάδος φωτιστικών έχει διάσταση 1200 Χ 800 Χ 850mm και είναι κίτρινου χρώματος. Σε αυτόν θα τοποθετούνται οποιαδήποτε φωτιστικά ανεξαρτήτως υλικού.

6 ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένους κάδους στα σημεία συλλογής μας, όπου συλλέγονται και στέλνονται για ανακύκλωση προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθούν τα υλικά και να προστατευθεί το περιβάλλον. Οι κάδοι ανακύκλωσης για τα φωτιστικά και τους λαμπτήρες , έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με το σύστημα σε καθορισμένα σημεία συλλογής σε όλη την Ελλάδα. Τα σημεία συλλογής (δηλαδή οι κάδοι μας) μπορούν να αναζητηθούν στα καταστήματα ηλεκτρολογικών ειδών και φωτιστικών, σε και στα δημοτικά καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία συλλογής των λαμπτήρων και των φωτιστικών, επισκεφθείτε την ενημερωμένη ιστοσελίδα της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ Α.Ε.

7

8 Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ

9 ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΡΤΑΣ
Νομός Άρτας ΠΕΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ 5 ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΣΚΟΥΦΑ 168 ELECTROINVEST A.E.  ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ 1 ΓΕΤΗΛ Δ & Σ ΦΕΥΓΑΣ Ο.Ε.  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΡΤΑΣ

11 Είναι ευθύνη όλων μας η ανακύκλωση φωτιστικών και λαμπτήρων.

12 Ευχαριστώ για την προσοχή και το χρόνο που διαθέσατε.
Δημήτρης Χριστογιαννόπουλος Διευθυντής Πωλήσεων


Κατέβασμα ppt "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. μαζί με τα υπόλοιπα 11 συστήματα που λειτουργούν στη χώρα μας είναι αρμόδια να συλλέγει επικίνδυνα απόβλητα. Στις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google