Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ομάδα τηλεματικών εφαρμογών του ERA Βουκουρέστι, 7-8 Μαρτίου 2018

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ομάδα τηλεματικών εφαρμογών του ERA Βουκουρέστι, 7-8 Μαρτίου 2018"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ομάδα τηλεματικών εφαρμογών του ERA Βουκουρέστι, 7-8 Μαρτίου 2018
15/09/2018 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα) Περιεχόμενο της ΤΠΔ ΤΕΕΜ: Καθήκοντα και νομοθετικές διατάξεις για τους κατόχους φορταμαξών  Ομάδα τηλεματικών εφαρμογών του ERA Βουκουρέστι, 7-8 Μαρτίου 2018

2 Κανονισμός ΤΠΔ ΤΕΕΜ - Καθήκοντα κατόχων φορταμαξών
7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

3 Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1305/2014: ΤΠΔ ΤΕΕΜ
15/09/2018 Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1305/2014: ΤΠΔ ΤΕΕΜ Τεχνική προδιαγραφή διαλειτουργικότητας (ΤΠΔ) για το υποσύστημα «Τηλεματικές εφαρμογές για εμπορευματικές μεταφορές» (ΤΕΕΜ) του σιδηροδρομικού συστήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 11ης Δεκεμβρίου 2014 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

4 Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1305/2014: ΤΠΔ ΤΕΕΜ
15/09/2018 Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1305/2014: ΤΠΔ ΤΕΕΜ Προγραμματισμός... Λειτουργία... Μετά... Δελτίο αποστολής Σχέδιο ταξιδιού για φορτάμαξα Κατανομή διαδρομής Προετοιμασία αμαξοστοιχίας Πρόγνωση πορείας αμαξοστοιχίας Μετακίνηση φορταμαξών Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού μεταφοράς Φορτία φορταμαξών Ώρα παράδοσης των φορταμαξών Υπηρεσίες όσον αφορά τις τιμές και τους χρόνους διαμετακόμισης Θέση, κατάσταση και σχετική προβλεπόμενη ώρα άφιξης («ΠΩΑ») της φορτάμαξας/διατροπικής μονάδας Ανοικτή πρόσβαση Υπηρεσία μίας στάσης Σύνθεση αμαξοστοιχίας Προβλεπόμενη ώρα άφιξης (ΠΩΑ) και ανταλλαγής (ΠΩΑΝ) Συμβάντα που αφορούν τις φορτάμαξες Για τη βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας μεταφοράς και της παραγωγικότητας μεταφοράς Πληροφορίες για πορεία αμαξοστοιχίας Πληροφορίες διακοπής παροχής υπηρεσίας 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα) Αριθ. 4

5 15/09/2018 Ποιος; Κάτοχοι φορταμαξών και επιχειρήσεις εκμετάλλευσης διατροπικών μονάδων ιδίως για σκοπούς διαχείρισης του στόλου και συντήρησης του τροχαίου υλικού. 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

6 Επιχειρησιακή βάση δεδομένων φορταμαξών και διατροπικών μονάδων (WIMO)
15/09/2018 Διαδικασία Οι κάτοχοι φορτάμαξας πρέπει να ανταλλάσσουν τα διοικητικά και τεχνικά δεδομένα τους για το τροχαίο υλικό με τις σιδηροδρομικές επιχειρήσεις (ΣΕ). Η ανταλλαγή αυτή πραγματοποιείται μέσω της βάσης δεδομένων αναφοράς τροχαίου υλικού (εν συντομία «RSRD»). Επιχειρησιακή βάση δεδομένων φορταμαξών και διατροπικών μονάδων (WIMO) RSRD ΕΡΩΤΗΜΑ; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα γι’ αυτόν τον σκοπό: - Διαδικασία καταχώρισης φορτάμαξας (αφορά τον κάτοχο και τις αρχές καταχώρισης) - Διαδικασία έγκρισης φορτάμαξας (αφορά τον κάτοχο και τους κοινοποιημένους οργανισμούς) - Διαδικασία εποπτείας φορτάμαξας (αφορά τον κάτοχο και τους φορείς εποπτείας) - Διαδικασίες ενοικίασης και μεταφοράς φορταμαξών (αφορούν τον κάτοχο και τους πελάτες του) Σύνολο δεδομέν ων RSRD 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

7 Βάση δεδομένων αναφοράς τροχαίου υλικού
Βάσεις δεδομένων Βάση δεδομένων αναφοράς τροχαίου υλικού Το περιεχόμενο πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όλους τους παρόχους υπηρεσιών (διαχειριστές υποδομής (ΔΥ), επικεφαλής ΣΕ, παρόχους εφοδιαστικής και διαχειριστές στόλου φορταμαξών). 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

8 Βάση δεδομένων αναφοράς τροχαίου υλικού - Περιεχόμενο
Διοικητικά δεδομένα: σχετικά με πτυχές της πιστοποίησης και της καταχώρισης όπως — Πιστοποίηση ΕΚ, — Καταχώριση στο κράτος προέλευσης, — Ημερομηνία έναρξης υπηρεσίας στο κράτος καταχώρισης, — Καταχώριση σε άλλες χώρες για τη χρήση στο εθνικό τους δίκτυο, — κ.λπ. Δεδομένα μελέτης: στα οποία περιλαμβάνονται όλα τα συστατικά (υλικά) στοιχεία του τροχαίου υλικού, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών που αφορούν το περιβάλλον και όλων των πληροφοριών που αναμένεται να παραμείνουν σε ισχύ κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής του τροχαίου υλικού 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

9 Προσδοκώμενα οφέλη! Προσδοκώμενα οφέλη για τις σιδηροδρομικές επιχειρήσεις: Εύκολη ανταλλαγή περιεχομένου τυποποιημένων δεδομένων φορταμαξών με τους επιχειρηματικούς εταίρους. Δεδομένα σύμφωνα με τα μητρώα του ERA - OTIF (Διακυβερνητικός Οργανισμός για τις Διεθνείς Σιδηροδρομικές Μεταφορές): εναρμόνιση των συνόλων δεδομένων του OTIF και του ERA (XSD). 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

10 Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ του ERA

11

12 Εφεδρικές διαφάνειες

13 15/09/2018 Ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ της βάσης δεδομένων RSRD και της βάσης δεδομένων WIMO (Ι) 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)

14 15/09/2018 Ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ της βάσης δεδομένων RSRD και της βάσης δεδομένων WIMO (ΙΙ) 7ο Περιφερειακό Εργαστήριο του ERA για την ΤΠΔ ΤΕΕΜ (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα)


Κατέβασμα ppt "Ομάδα τηλεματικών εφαρμογών του ERA Βουκουρέστι, 7-8 Μαρτίου 2018"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google