Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ RACES

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ RACES"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ RACES

2 Νικητής: Νικητής-Αμειβόμενος: Φορκάστ:
Κυνοδρομία: αγώνας ταχύτητας μεταξύ σκύλων. Κυνοδρόμιο: ο χώρος διεξαγωγής της κυνοδρομίας. Πραγματικές ή Εικονικές Κυνοδρομίες: Οι Πραγματικές Κυνοδρομίες διεξάγονται σε κυνοδρόμια χωρών του εξωτερικού. Λαμβάνουν μέρος 6 συμμετέχοντες. Οι Εικονικές Κυνοδρομίες είναι γραφική ή ψηφιακή απεικόνιση κλήρωσης που διενεργείται με πιστοποιημένη ηλεκτρονική κληρωτίδα και εμφανίζεται με την μορφή κυνοδρομίας. Λαμβάνουν μέρος 8 συμμετέχοντες. Διαγωνισμοί ημερήσιοι βάσει Προγράμματος. Νικητής: Στο παιχνίδι κερδίζει ο συμμετέχων που θα περάσει 1ος τη γραμμή τερματισμού. Νικητής-Αμειβόμενος: Στο παιχνίδι κερδίζει ο συμμετέχων που θα τερματίσει στην 1η θέση ή σε Αμειβόμενες θέσεις κατάταξης: Όταν οι συμμετέχοντες είναι 6 οι Αμειβόμενες θέσεις είναι δύο ( 1η και 2η). Όταν οι συμμετέχοντες είναι 8 οι Αμειβόμενες θέσεις είναι τρείς (1η, 2η και 3η). Διπλός Στοιχηματισμός: Ο παίκτης καταβάλει διπλάσιο αντίτιμο επειδή συμμετέχει σε δύο τύπους στοιχηματισμού (και για Νικητής και για Αμειβόμενος). Φορκάστ: Στο παιχνίδι κερδίζει ο συνδυασμός που περιέχει τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις με την ακριβή σειρά άφιξης. Τρικάστ: Στο παιχνίδι κερδίζει ο συνδυασμός που περιέχει τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στις τρείς πρώτες θέσεις με την ακριβή σειρά άφιξης. Τρίο: Στο παιχνίδι κερδίζει ο συνδυασμός που περιέχει τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στις τρείς πρώτες θέσεις ανεξαρτήτως σειράς άφιξης.

3 Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (στοίχημα Νικητής):
Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής: Επιλέγουμε συμμετέχοντα στην 1η θέση (1 στήλη) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής: Επιλέγουμε συμμετέχοντα στην περιοχή ΟΛΕΣ (1 στήλη) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής: Επιλέγουμε 2 συμμετέχοντες στην 1η θέση (2 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής: Επιλέγουμε 2 συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (2 στήλες)

4 Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (στοίχημα Νικητής-Αμειβόμενος):
Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής-Αμειβόμενος: Επιλέγουμε συμμετέχοντα στην 1η θέση (2 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής-Αμειβόμενος: Επιλέγουμε συμμετέχοντα στην περιοχή ΟΛΕΣ (2 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής-Αμειβόμενος: Επιλέγουμε 2 συμμετέχοντες στην 1η θέση (4 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Νικητής-Αμειβόμενος : Επιλέγουμε 2 συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (4 στήλες)

5 Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (στοίχημα Φορκάστ):
Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Φορκάστ: Επιλέγουμε συμμετέχοντες στην 1η & 2η θέση (1 στήλη) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Φορκάστ : Επιλέγουμε συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (2 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Φορκάστ : Επιλέγουμε 3 συμμετέχοντες, έναν στην 1η θέση & δύο στην 2η θέση (2 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Φορκάστ : Επιλέγουμε 3 συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (6 στήλες)

6 Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (στοίχημα Τρικάστ):
Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρικάστ: Επιλέγουμε συμμετέχοντες στην 1η ,2η & 3η θέση (1 στήλη) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρικάστ : Επιλέγουμε συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (6 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρικάστ : Επιλέγουμε 4 συμμετέχοντες, έναν στην 1η θέση, δύο στην 2η θέση & έναν 3η θέση (2 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρικάστ : Επιλέγουμε 4 συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (24 στήλες)

7 Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (στοίχημα Τρίο):
Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρίο: Επιλέγουμε τρείς συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (1 στήλη) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρίο: Επιλέγουμε τέσσερις συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (4 στήλες) Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (στοίχημα κάνοντας χρήση της επιλογής ΟΛΟΙ): Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Φορκάστ : Επιλέγουμε συμμετέχοντες, έναν στην 1η θέση και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στην 2η θέση (5 στήλες) Επιλογή Τύπου Στοιχήματος Τρικάστ : Επιλέγουμε συμμετέχοντες, έναν στην 1η θέση, έναν στην 2η θέση και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στην 3η θέση (4 στήλες)

8 Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (συνδυασμός στοιχημάτων Ν – ΦΚ & ΝΑ - ΤΚ):
Επιλογή Συνδυασμού Στοιχημάτων Νικητής και Φορκάστ: Επιλέγουμε συμμετέχοντες, έναν στην 1η θέση & έναν στην 2η θέση (2 στήλες) Επιλογή Συνδυασμού Στοιχημάτων Νικητής-Αμειβόμενος και Τρικάστ: Επιλέγουμε συμμετέχοντες, έναν στην 1η θέση, έναν στην 2η θέση και έναν στην 3η θέση (3 στήλες) Παράδ. Συμπλήρωσης Δελτ. (συνδυασμός στοιχημάτων Ν-ΤΚ (ΟΛΕΣ) & ΦΚ-ΤΚ-ΤΡ): Επιλογή Συνδυασμού Στοιχημάτων Νικητής και Τρικάστ (ΟΛΕΣ) : Επιλέγουμε τρείς συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (9 στήλες) Επιλογή Συνδυασμού Στοιχημάτων Φορκάστ, Τρικάστ και Τρίο : Επιλέγουμε τρείς συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ (13 στήλες)

9 και συνδυάζεται Μόνο με το πεδίο ΟΛΕΣ.
Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου (σύστημα με στάνταρ): Επιλογή Στοιχήματος Φορκάστ (σύστημα με στάνταρ): Επιλέγουμε τρείς συμμετέχοντες στην περιοχή ΟΛΕΣ και επιλέγουμε τον έναν ως στάνταρ (4 στήλες) Επιλογή Στοιχήματος Τρικάστ (σύστημα με στάνταρ: Επιλέγουμε τέσσερις συμμετέχοντες, στην περιοχή ΟΛΕΣ και επιλέγουμε τον έναν ως στάνταρ (18 στήλες) Σημείωση: Η επιλογή Στάνταρ έχει εφαρμογή Μόνο στα παιχνίδια Φορκάστ, Τρικάστ & Τρίο και συνδυάζεται Μόνο με το πεδίο ΟΛΕΣ.

10 Πεδίο Τυχαία Επιλογή (ΤΕ)
Πεδίο Πολλαπλασιαστή Εάν ο παίκτης δεν σημειώσει κανένα σημείο στην περιοχή του πολλαπλασιαστή τότε αυτός είναι ίσος με την μονάδα (1). Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να συμπληρώσει μέχρι 3 επιλογές. Το γινόμενο των επιλογών του δίνει τον τελικό πολλαπλασιαστή του δελτίου. Στο παράδειγμα έχουν σημειωθούν οι αριθμοί 2,3 και 5. Το γινόμενό τους μας δίνει: 2Χ3Χ5=30 που είναι ο τελικός πολλαπλασιαστής του δελτίου. Πεδίο Τυχαία Επιλογή (ΤΕ) Τυχαία Επιλογή (ΤΕ): Δίνεται επίσης η δυνατότητα δημιουργίας απλού στοιχήματος στην τύχη σημειώνοντας μόνο τον ΤΟΠΟ, τον ΑΓΩΝΑ, το πεδίο της ΤΥΧΑΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ και τον τύπο του Στοιχήματος (μόνο έναν κάθε φορά).

11 Στοιχηματισμός Παρολί :
Στοιχηματισμός Παρολί για το Νικητή: Παρολί είναι το στοίχημα στο οποίο πρέπει να προβλεφθεί σωστά το αποτέλεσμα 2 ή παραπάνω κυνοδρομιών Σε ένα παρολί μπορούν να συνδυαστούν πολλά ανεξάρτητα κυνοδρομιακά γεγονότα Το παρολί χάνει όταν η πρόβλεψη ενός οποιουδήποτε γεγονότος είναι λανθασμένη Ο συντελεστής κερδών υπολογίζεται από το γινόμενο των αποδόσεων των γεγονότων που περιέχονται στο παρολί Στο ίδιο παρολί είναι επιτρεπτό να συνδυάζονται εικονικές με πραγματικές κυνοδρομίες Επιτρέπεται να επιλέγονται περισσότεροι του ενός συμμετέχοντες σε μία κυνοδρομία Επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται συστήματα ή συστήματα με στάνταρ Αποδόσεις στο παρολί Αν στο παρολί περιλαμβάνεται η τρέχουσα κυνοδρομία ο στοιχηματισμός θα γίνει με τις τρέχουσες αποδόσεις Αν οι κυνοδρομίες είναι εικονικές ο στοιχηματισμός θα γίνεται με τις ανακοινωμένες αποδόσεις Αν οι κυνοδρομίες είναι πραγματικές (εκτός της τρέχουσας) ο στοιχηματισμός θα γίνεται με καθορισμένη απόδοση (ίδια για όλα τα ενδεχόμενα) που θα τυπώνεται στην απόδειξη. Τα τελικά κέρδη θα υπολογίζονται με βάση τις τελευταίες προσφερθείσες αποδόσεις, οι οποίες ανακοινώνονται στα αποτελέσματα , αν αυτές είναι μεγαλύτερες από τις καθορισμένες ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διοργανωτής μπορεί κατ’ επιλογήν του να μην επιτρέπει τη συμμετοχή κάποιων κυνοδρομιών στο στοιχηματισμό εκτός της τρέχουσας ή στο στοιχηματισμό παρολί. Η απόφαση αυτή λαμβάνει χώρα το πρωί της ίδιας ημέρας και ο παίκτης ενημερώνεται με τους διαθέσιμους τρόπους

12 ΤΟΠΟΣ: 07 - ΑΓΩΝΑΣ: 06 Θέση 1η ο 1
Παράδειγμα Συμπλήρωσης Δελτίου Παρολί με Σύστημα: ΤΟΠΟΣ: 07 - ΑΓΩΝΑΣ: 06 Θέση 1η ο 1 ΤΟΠΟΣ: 03 - ΑΓΩΝΑΣ: 07 Θέση 1η ο 2 ΤΟΠΟΣ: 07 - ΑΓΩΝΑΣ: 07 Θέση 1η ο 3 ΤΟΠΟΣ: 03 - ΑΓΩΝΑΣ: 08 Θέση 1η ο 4 Στο παράδειγμα έχουμε προβλέψει ότι: α) στον αγώνα στην 1η θέση θα τερματίσει o 1ος συμμετέχων β) στον αγώνα στην 1η θέση θα τερματίσει ο 2ος συμμετέχων γ) στον αγώνα στην 1η θέση θα τερματίσει o 3ος συμμετέχων δ) στον αγώνα στην 1η θέση θα τερματίσει ο 4ος συμμετέχων και ζητάμε όλες τις δυνατές δυάδες.

13 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ MONITOR GAMES


Κατέβασμα ppt "ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ RACES"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google