Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

CHRISTMAS IN THE WORLD Στων Χριστουγέννων την γιορτή να ‘ρθείτε σας καλούμε, το μήνυμα των ημερών μαζί σας να γευτούμε Όρια δεν θα βάλουμε τις χώρες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "CHRISTMAS IN THE WORLD Στων Χριστουγέννων την γιορτή να ‘ρθείτε σας καλούμε, το μήνυμα των ημερών μαζί σας να γευτούμε Όρια δεν θα βάλουμε τις χώρες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 CHRISTMAS IN THE WORLD Στων Χριστουγέννων την γιορτή να ‘ρθείτε σας καλούμε, το μήνυμα των ημερών μαζί σας να γευτούμε Όρια δεν θα βάλουμε τις χώρες και τις γλώσσες. Τα σύνορα γκρεμίζουμε δείχνουμε τις αξίες που όπως και αν προφέρονται παντού είναι οι ίδιες Αγάπη, love, liebe, amour… Ελπίδα,hope, peace, hoffnung, esperance.. Ειρήνη, peace, frieden, paix… Και χαρά, joy, freude και joie Ας απλωθούν σαν σύννεφο επάνω από τον κόσμο να φέρουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. Ευχόμαστε από καρδιάς σε σας και στα παιδιά σας. Καλή Χρονιά να έχετε και πάντα την υγειά σας Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00 στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλα.ς, για μια πολύγλωσση γιορτή με παγκόσμιο χαρακτήρα.


Κατέβασμα ppt "CHRISTMAS IN THE WORLD Στων Χριστουγέννων την γιορτή να ‘ρθείτε σας καλούμε, το μήνυμα των ημερών μαζί σας να γευτούμε Όρια δεν θα βάλουμε τις χώρες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google