Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κορυφαίοι επιστήμονες πήραν μέρος στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Κοπεγχάγης με θέμα την κλιματική αλλαγή που έγινε στις 10 Μαρτίου και που διήρκεσε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κορυφαίοι επιστήμονες πήραν μέρος στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Κοπεγχάγης με θέμα την κλιματική αλλαγή που έγινε στις 10 Μαρτίου και που διήρκεσε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κορυφαίοι επιστήμονες πήραν μέρος στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Κοπεγχάγης με θέμα την κλιματική αλλαγή που έγινε στις 10 Μαρτίου και που διήρκεσε 3 ημέρες. Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία με θέμα την άνοδο της στάθμης στον ωκεανό λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.

2 Σύμφωνα με μελέτες ως το 2100 η στάθμη των ωκεανών θα ανέβει από 18 έως και 59 εκατοστά προκαλώντας μεγάλες καταστροφές κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον η στάθμη τους τείνει να αυξηθεί ακόμα περισσότερο λόγω της τήξης των πάγων

3

4

5 Τα νέα στοιχεία έφεραν πανικό καθώς παρά τις προσπάθειες που γίνονται η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη . Στο συνέδριο ακούστηκε ότι πρεπει να γίνουν μεγαλύτερες προσπάθειες και να ληφθούν δραστικά μέτρα .

6 Τέλος πρέπει να τονίζονται από τους επιστήμονες οι αρνητικές επιπτώσεις του φαινόμενου του θερμοκηπίου ώστε να περιοριστούν όσο γίνεται περισσότερο οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Πρέπει όλοι να λάβουμε τα μέτρα μας και να κάνουμε μεγάλες προσπάθειες...


Κατέβασμα ppt "Κορυφαίοι επιστήμονες πήραν μέρος στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Κοπεγχάγης με θέμα την κλιματική αλλαγή που έγινε στις 10 Μαρτίου και που διήρκεσε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google