Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

TOMORROWLAND Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "TOMORROWLAND Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 TOMORROWLAND Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουμ από το Τα πρώτα ονόματα που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν οι Push (M.I.K.E.), Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy και Coone το έτος δημιουργίας του.

2 ΙΣΤΟΡΙΑ Όπως το αντίστοιχό του στην Ολλανδία, το Mysteryland, το οποίο λαμβάνει χώρα στην γειτονική χώρα από το 1993, είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος, και άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ. Περιτριγυρισμένο από μια διακόσμηση που θυμίζει παραμύθι, το Tomorrowland προσφέρει μια ευρύτητα μουσικών ειδών εντός των πλαισίων της ηλεκτρονικής μουσικής. Από το 2005, λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στην τοποθεσία Schorre Boom, με παγκοσμίου φήμης DJs όπως οι Armin van Buuren, David Guetta, Ferry Corsten, Bob Sinclar να το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους. Στο Tomorrowland, οι χώροι διεξαγωγής του κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το είδος μουσικής που παίζεται σε αυτούς. Για παράδειγμα, το 2006 υπήρχαν 10 διαφορετικοί χώροι στο Tomorrowland, στον καθένα από τους οποίους έπαιζε και διαφορετικό είδος μουσικής.

3 TOMORROWLAND 2013 Η έκδοση του φεστιβάλ για το 2013, έλαβε χώρα το διάστημα μεταξύ 26 με 28 Ιουλίου στο Εθνικό Πάρκο Ντε Σχόρε στο Μπουμ του Βελγίου. Σε αυτήν, παρευρέθηκαν θεατές. Τα διαρκή εισιτήρια του φεστιβάλ εξαντλήθηκαν μέσα σε 35 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μόλις σε ένα λεπτό.

4 TOMORROWLAND 2014 Αυτή η έκδοση έγινε δύο εβδομάδες. Στις 18 με 20 και 25 με 27 Ιουλίου και παρευρέθηκαν πάνω από θεατές στο Μπουμ του Βελγίου και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μήνες πριν το φεστιβάλ.

5 ΓΝΩΣΤΟΙ DJs Avicii Hardwell David Guetta Dimitri Vegas & Like Mike
Fedde le Grand Martin Garrix Axwell Swedish House Mafia Skrillex Nervo Nicky Romero Afrojack

6 ΠΗΓΕΣ Wikipedia Google photos

7 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ


Κατέβασμα ppt "TOMORROWLAND Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google