Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θεόδωρος Τερζόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θεόδωρος Τερζόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Συνοπτική Παρουσίαση της Ανάπτυξης της Διανομής Αερίου στη Δυτική Ελλάδα. Επόμενα Βήματα
Θεόδωρος Τερζόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας Α.Ε.

2 Other Key Highlights | Wider Economic Benefits Apart from the direct financial benefits, the assumed investment plan and subsequent operations of EDA Rest of Greece generate significant economic and social benefits to the Regions.

3 Ανάπτυξη Υποδομών Διανομής Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα
Το έργο αφορά στην εγκατάσταση δένδρων διανομής, επεκτάσεων και παροχών (με τους αντιστοιχούντες ρυθμιστές και μετρητές) σε τρεις πόλεις της Δυτικής Ελλάδος. Ο προϋπολογισμός του έργου αναμένεται να ανέλθει στα 66,25 εκ. € (έως το 2023) Μήκος Δικτύου που προβλέπεται να κατασκευαστεί ανά πόλη: Πάτρα → 348 Km Αγρίνιο → 90 Km Πύργος → 30 Km

4 Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών
Μέχρι την 30/05/2017 ολοκλήρωση της μελέτης κόστους οφέλους  για την περιφέρεια.  Από την μελέτη θα προκύψουν τα τιμολόγια διανομής. Υποβολή μελέτης κόστους οφέλους σε draft μορφή, για την έκδοση πρόσκλησης από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας προς την ΔΕΔΑ Α.Ε. προκειμένου το έργο να τύχει χρηματοδότησης από το ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Αναθεώρηση προγράμματος ανάπτυξης με προσθήκη του έργου που θα εκτελεστεί στην περιφέρεια και υποβολή στην ΡΑΕ. Ορισμός τιμολογίων διανομής από την ΡΑΕ βάσει του Κανονισμού Τιμολόγησης της Βασικής Δραστηριότητας.

5 Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών
Αναθεώρηση της μελέτης κόστους οφέλους βάσει των εγκεκριμένων τιμολογίων διανομής. Υποβολή δικαιολογητικών και μελετών για την ένταξη των έργων στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Η εκτίμηση είναι ότι τα έργα στην Περιφέρεια θα μπορούν ξεκινήσουν εντός του δεύτερου εξάμηνου του 2018. Η μεθοδολογία που θα υιοθετηθεί για τη τροφοδοσία της περιοχής (CNG ή LNG) είναι ανεξάρτητη από την παραπάνω αλληλουχία ενεργειών, βαίνει όμως παράλληλα προς αυτές και δεν αφορά τις δραστηριότητες της ΔΕΔΑ.


Κατέβασμα ppt "Θεόδωρος Τερζόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google