Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Β1 Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Β1 Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Β1 Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 21-25 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Β1 Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης.

2 ΜΑΘΗΜΑ 21 Βρείτε και φέρτε στην τάξη φωτογραφίες ατόμων με ειδικές ανάγκες που διαπρέπουν σήμερα στην επιστήμη, στον αθλητισμό, στη ζωγραφική, στη μουσική και αλλού.

3

4 ΜΑΘΗΜΑ 22 3. Παρατηρήστε τη στάση των γονιών του τυφλού μετά τη θεραπεία του παιδιού τους. Θα τη δικαιολογούσατε, και γιατί; Η στάση τους ήταν σωστή , αφού υποστήριξαν την αλήθεια χωρίς να εκθέσουν τον εαυτό τους και δε ρίσκαραν την παραμονή τους στην ιουδαϊκή λατρεία.

5 ΜΑΘΗΜΑ 23 5. Με την ανάσταση της κόρης του Ιαείρου τι φανερώθηκε: - για το πρόσωπο του Χριστού; - για τη Βασιλεία του Θεού; Φανερώθηκε ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας. Αποδείχθηκε ότι οι άνθρωποι στη Βασιλεία του Θεού ζουν αιώνια.

6 ΜΑΘΗΜΑ 24 1. Πότε και πού συμβαίνει το γεγονός της Μεταμόρφωσης; Ποια πρόσωπα συμμετέχουν σε αυτό; Έγινε στο όρος Θαβώρ. Τα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν είναι : ο Ιησούς μαζί με τον Πέτρο, τον Ιάκωβο και τον Ιωάννη και ο Μωυσής και ο Προφήτης Ηλίας.

7 ΜΑΘΗΜΑ 25 1. Η ευαγγελική διήγηση έχει τις παρακάτω πέντε σκηνές:
1. Η ευαγγελική διήγηση έχει τις παρακάτω πέντε σκηνές: α) στ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. β) στ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑ. γ) στ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ. δ) στ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ε) στ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. Γράψτε έναν τίτλο που να αποδίδει ό,τι διαδραματίζεται στην κάθε μια σκηνή.

8

9 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Β1 Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google