Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καφές και τσιγάρο COFFEE AND CIGARETTES.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καφές και τσιγάρο COFFEE AND CIGARETTES."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καφές και τσιγάρο COFFEE AND CIGARETTES

2 Έντεκα σκετσάκια με συναντήσεις λιγότερο ή περισσότερο επώνυμων ατόμων από το χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου, οι οποίοι πίνοντας καφέ και καπνίζοντας ένα τσιγάρο φανερώνουν τις νευρώσεις τους, μιλούν για τις εξαρτήσεις της ζωής, τα καλά και τα κακά της διασημότητας, τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Έλβις, τις εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα, την ψευδαίσθηση ότι ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ είναι σαμπάνια στο Παρίσι του '30….

3

4 Σε αυτή την ταινία όλοι καπνίζουν
Σε αυτή την ταινία όλοι καπνίζουν. Παρουσιάζουν το τσιγάρο σαν ένα τρόπο χαλάρωσης και ξεκούρασης από τις δυσκολίες της ζωής και σαν ένα φάρμακο που κάνει καλό για τον άνθρωπο.

5 Συνοπτική κριτική ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΦΕΪΝΗΣ. ΑΝΙΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΕΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ 100% ΣΤΟ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΡΜΟΥΣ. ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΑΡ ΣΕ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΠΑΡΩΔΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.

6 Κάπνισμα και σινεμά πάνε παρέα
Κάπνισμα και σινεμά πάνε παρέα. Δεν είναι απλά το τσιγάρο συμπλήρωμα του ντεκόρ στις ταινίες, είναι στις περισσότερες περιπτώσεις φετίχ στα χέρια των ηρώων, ενώ σε μερικές γίνεται ακόμα και μοχλός της δράσης. Το τσιγάρο στο στόμα σκληρών αντρών ή στα ντυμένα με γάντια χέρια μοιραίων γυναικών το συναντάς σε όλα τα είδη σινεμά και σε όλες τις κινηματογραφίες. Αυτό ισχύει σε ταινίες ελληνικές αλλά και του Χόλυγουντ. Ακολουθούν φωτογραφίες διάσημων ηθοποιών που με τον τρόπο αυτό διαιωνίζουν την κακιά συνήθεια του καπνίσματος μιας και αποτελούν πρότυπο για τους νέους εξαιτίας της προσωπικής τους λάμψης. Φυσικά, πίσω από αυτό κρύβονται οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες…

7

8

9

10

11

12


Κατέβασμα ppt "Καφές και τσιγάρο COFFEE AND CIGARETTES."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google