Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ Γκόγκα Έλενα Μασούρα Στεφανία

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ Γκόγκα Έλενα Μασούρα Στεφανία"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ Γκόγκα Έλενα Μασούρα Στεφανία
Μιχαήλ Βασιλική Νεφέλη Μπουλούμπασης Βάιος Οικονόμου Χρίστος Σακελλαρίου Έβελιν

2 Βιβλία Η Φόνισσα - Παπαδιαμάντης
Η Φραγκογιαννού, μία ηλικιωμένη χήρα, η οποία έζησε μια βασανισμένη ζωή ως παιδί, ως σύζυγος, ως μητέρα και ως γιαγιά. Η πείρα της δίδαξε ότι η ζωή για μια γυναίκα είναι γεμάτη βάσανα και η θεωρία της ήταν ότι η γέννηση ενός κοριτσιού δεν φέρνει παρά δυστυχία. Αυτό την οδηγεί σε φόνους μικρών κοριτσιών και τέλος πεθαίνει και η ίδια.

3 Έγκλημα και τιμωρία Για το έγκλημα που διαπράττει ο φοιτητής Ρασκόλνικοφ, υπεύθυνη είναι η ίδια η κοινωνία. Ο προμελετημένος φόνος μιας γριάς και της αδερφής της, είναι μια διαμαρτυρία για την κοινωνική αδικία και προβληματίζει τον θύτη αν είναι αυτός ο εγκληματίας ή το θύμα. Ο Ντοστογιέφσκι με το "Έγκλημα και τιμωρία" θέτει μπροστά μας το υπαρξιακό πρόβλημα, μέσα από το πρόσωπο ενός θύματος που έγινε δολοφόνος, διαμαρτυρόμενος για την κοινωνική αδικία της τότε κοινωνίας.

4 Ο λύκος της μοναξιάς-Χρυσηίδα Δημουλίδου
Τα Χριστούγεννα του 1984, στο Βερολίνο, ένας άνδρας αυτοκτονεί και γεννιέται ο λύκος της μοναξιάς. Το 1994 η δολοφονία μιας γυναίκας στο Βερολίνο κάνει το λύκο να ουρλιάξει για πρώτη φορά. Το 2008 χιονίζει πολύ στην Αθήνα και ο λύκος ουρλιάζει ξανά. Η υπαστυνόμος Α΄ Τζελή, αναλαμβάνει την υπόθεση μιας δολοφονίας η οποία συγκλονίζει την Ελλάδα και παρατηρεί κάτι που δεν έχει προσέξει κανείς. Από εκείνη τη στιγμή κινδυνεύει, δίχως να το γνωρίζει. Σαν ουρλιάζει ο λύκος της μοναξιάς, καραδοκούν οι μνήμες και ξυπνάει ένας δολοφόνος…

5 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑΙΝΙΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ: Η 10η εντολή Κύριο θέμα της 10ης εντολής είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες ένας άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί στον φόνο. Συνδυάζει στοιχεία δραματικής σειράς, αστυνομικών ιστοριών, θρίλερ και μαύρης κωμωδίας. Πολλές από τις αυτοτελείς ιστορίες της σειράς είναι βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που απασχόλησαν την ελληνική κοινή γνώμη.

6 Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα  Πρόκειται για αστυνομική σειρά. Ο αστυνόμος Γεώργιος Μπέκας καλείται να εξιχνιάσει πολύπλοκες υποθέσεις και να καταλήξει στον ένοχο. Φως στο τούνελ: Εκπομπή έρευνας και με παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Στη ζωντανή πολύωρη εκπομπή, αναζητούν συνανθρώπους μας που έχουν χαθεί κάτω από περίεργες συνθήκες και υπάρχουν σχετικές δηλώσεις εξαφάνισης στις Αστυνομικές Αρχές. Έμφαση δίνουνε στις εξαφανίσεις παιδιών και ανήμπορων γερόντων. 

7 Ξένες  Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα αρχικά επικεντρωνόταν αποκλειστικά στους ντετέκτιβ της Ειδικής Ομάδας σε μια φανταστική εκδοχή ενός τομέα του Αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης. Ένα τυπικό επεισόδιο ακολουθεί τους ντεντέκτιβ και τους συναδέλφους τους καθώς ερευνούν και διώκουν σεξουαλικά βασισμένα αδικήματα.

8 Αρπαγή: Η 17χρονη κόρη του πρώην μυστικού πράκτορα Bryan, η Kim, κανονίζει με μία φίλη της να κάνει ένα ταξίδι στο Παρίσι. Μια αδίστακτη σπείρα Αλβανών τις απαγάγουν για να τις χρησιμοποιήσουν για κύκλωμα εμπορίου λευκής σαρκός-πορνεία. Η Kim προλαβαίνει να καλέσει τον πατέρα της στο τηλέφωνο και αυτός ακούει τους απαγωγείς και βάζει σκοπό να σώσει την κόρη του με κάθε τρόπο.


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ Γκόγκα Έλενα Μασούρα Στεφανία"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google