Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19, ΣΕΛΙΔΑ 82, ΕΡΓΑΣΙΑ,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19, ΣΕΛΙΔΑ 82, ΕΡΓΑΣΙΑ,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19, ΣΕΛΙΔΑ 82, ΕΡΓΑΣΙΑ,
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ («ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ»): ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ Π.Γ.Ε.Σ.Σ., Β2, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19, ΣΕΛΙΔΑ 82, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΜΑΔΑ: CaptainΑκης, ΜΕΛΗ: ΚΑΡΝΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ), ΜΑΡΟΥΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ (ΕΒΙΝΑ), ΜΑΥΡΟΥΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΙΝΙΟΣ – ΠΕΠΠΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

2 ΕΡΓΑΣΙΑ α. Κάθε μέρα εκατομμύρια χριστιανοί όλων των Εκκλησιών σε όλα τα πέρατα της γης απευθύνουν στον Θεό το «Πάτερ Ημών». Σκεφτείτε για λίγο το γεγονός και γράψτε με λίγα λόγια τι νιώθετε γι’ αυτό. β. Με βάση τις εικόνες που συγκεντρώσατε στο μάθημα 17 προσπαθήστε να γράψτε μια σύντομη προσευχή για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν παιδιά σήμερα.

3 ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το γεγονός ότι καθημερινά εκατομμύρια χριστιανοί προσεύχονται με το «Πάτερ Ημών», το υπόδειγμα προσευχής που δίδαξε ο Χριστός, σημαίνει ότι οι πιστοί ξέρουν: με ποιο πνεύμα προσεύχονται τι ζητούν από το Θεό τι μπορούν να περιμένουν από το θεό πώς να προσαρμόζουν στο πνεύμα της Βασιλείας του Θεού την κάθε προσευχή τους.

4 ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μακάρι βέβαια να συνέβαιναν όλα αυτά και να μην περιορίζαμε την προσευχή μας απλώς και μόνο για την κάλυψη των υλικών μας αναγκών και για την αντιμετώπιση των δυσκολιών μας. Ο σκοπός της Κυριακής Προσευχής είναι η διάθεση του χρόνου μας προς τον Θεό-Πατέρα προκειμένου να συνομιλήσουμε μαζί του, σαν παιδί με τον γονιό του, με αγάπη και ειλικρίνεια. Τότε η προσευχή μας θα εισακουσθεί.

5 ΑΠΑΝΤΗΣΗ Προσευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου Θεέ καλέ, του κόσμου όλου, δώσε σε κάθε παιδάκι ένα ζεστό σπιτάκι. Ένα κρεβάτι να κοιμηθεί και ρούχα για να φορεί. Δωσ’ του φαΐ να φάει και νερό να μην διψάει. Κάνε όλα τα παιδιά να έχουν μια ζεστή αγκαλιά, μια οικογένεια καλή και γλυκιά. Θεέ καλέ, του κόσμου όλου εσύ, δώσε χαρά σε όλη την «παιδική γη».

6 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!
ΤΕΛΟΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!


Κατέβασμα ppt "ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19, ΣΕΛΙΔΑ 82, ΕΡΓΑΣΙΑ,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google