Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τυρρηνική Θάλασσα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τυρρηνική Θάλασσα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τυρρηνική Θάλασσα

2 2 ξεχωριστά πράγματα για την Τυρρηνική Θάλασσα
«Ακτή των Θεών» ή «Η πόλη των βράχων» Ο μοναχικός φάρος του Στρόμπολι

3 1) Αυτό το τμήμα της ακτής στην Τυρρηνική Θάλασσα ονομάζεται Costa degli Dei (σ.σ. «Ακτή των Θεών») και είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Ιταλών.

4 Με δραματικά βράχια που βλέπουν σε μια εκπληκτική γαλάζια θάλασσα και ηλιόλουστες παραλίες, η Tropea είναι ένα διάσημο μέρος για μπάνιο και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο. Η πόλη αποτελεί στο εσωτερικό της έναν… αινιγματικό λαβύρινθο, με αρκετά μικρά δρομάκια και πλατείες, ενώ τα παραδοσιακά κτήρια και οι κατοικίες τραβούν αμέσως την προσοχή με την αρχιτεκτονική τους.

5

6

7

8 2) Το Strombolicchio (ή μικροσκοπικά Στρόμπολι) είναι ένα σύμπλεγμα νησιών ηφαιστειακής προέλευσης που βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα προς τα βορειοανατολικά του νησιού Στρόμπολι στην Τυρρηνική Θάλασσα, στην Ιταλία. Το νησί αποτελείται εξ ολοκλήρου από ανθεκτικό στη διάβρωση βασάλτη, υψώνεται 50 μέτρα πάνω από τη θάλασσα και καλύπτει μια έκταση περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων. Στη δεκαετία του 1920, κατασκευάστηκε εκεί ένας φάρος αλλά και μία σκάλα που αποτελείται από 200 σκαλοπάτια.

9

10

11

12


Κατέβασμα ppt "Τυρρηνική Θάλασσα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google